Nízké teploty.........
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nízké teploty.........
Zdravím maminky,
v sobotu jsem psala ohledně vysokých teplot u mého syna. Dneska jsem byli u doktorky a vypadá to na nějakou virozu. Teploty už nemá od neděle. Ale co mě trápí je, že jsem mu odpoledne naměřila nízké teploty 36,1°C po odečtení. Není namodralý, jen má chladné ruce, ale to je taky tím, že je má pořád v puse a potom je má mokré tudíž jsou studené. Ruce měl studené vždycky. Máte někdo podobnou zkušenost s nízkou teplotou? Mám to řešit nebo je to normální? K doktorce jdeme ve čtvrtek na kontrolu, tak se poptám, ale je to dlouhá doba, tak ať něco nezanedbám.
Děkuji za odpovědi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já myslela, že normální teplota je 36,6°C nebo ne? Malý měl vždycky teplotu kolem 36,6°C až 36,9°C po odečtu. Nikdy předtím neměl méně, proto se na to ptám. U vás jsou tak nízké teploty normální? Přiznám se, že neměřím teploty často, jen když se mi malý zda nemocný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
měříš digitálním teploměrem? Moje zkušenost je, že při teplotách 36 - 37 neměří moc přesně, resp. do zvukového signálu. Pokud ho nechám měřit 5 minut, vyleze max o půl stupně výš což by přesně odpovídalo na těch 36,6 ![]()
Katka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měřím digitálním teploměrem. Možná je to tak jak píšeš. Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Vlastičko
digi teploměr mi háže teploty po ránu u dětí když nemají horečku po odečtu klidně i 35,9
)))))¨ ber to s rezervou - horečky měří přesně, když dítko nemá horečku ani zvýšenou teplotu, tak to moc tepoměř nebere - 5 minut ho v zadečku ratolesti stoprocetně neudržím - takže mi stačí že dítko nemá teplotu - a už neměřím:o))))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
nám taky měří digi teploměr tak o půl stupně méně, ale myslela jsem, že tak měří pořád. Myslíte, že jen nízké teploty a horečky už měří správně? Já jsem vždycky ten půl stupeň připočítávala.
Halka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám třeba teplotu pořád 35,9 max 36…prostě někdo má nižší, já mám třeba 37 a už je mi zle a cítím to, při nějakých 39, apod (párkrát v životě), tak fakt umírám…
A někdo má kolem 37 jako normální teplotu a nic mu není, i horečky snáší líp…
Takže bych se nestresovala, že má nižší.
- Citovat
- Upravit