Nízko položená placenta - špinění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3663
8.4.11 21:11
MMartina1 píše:
taky jsem měla placentu nízko, dokonce se mi i kousek odloučil a porodili jsme normálně, jak rostlo břicho tak se vytáhla nahoru, vlastně ve většině případech se vytáhne. Jinak si myslím, že bolesti břicha s tou placentou vůbec nesouvisí. Hold to tam dole všechno roste a přizpůsobuje se.

Ahoj-a když se ti kousek odloucil jak jsi to poznala jsi zacala krvacet hodně?? A byla jsi pak doma nebo v nemocnici??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
8.4.11 21:31

no já jsem prošpinila a prokrvácela celé těhotenství, ale když se odloučila, tak jsem špinila. Byl to jenom kousíček, rožek, placenty, takže říkal pan doktor, že mimčo to ani nepozná.
Hlavně buď v klidu a nečti katastrofické příběhy na toto téma z netu :palec: .
Bude to dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
8.4.11 21:33

Chvilkovy bolesti bricha muzou byt od toho jak se deloha roztahuje a roste.Jak uz psaly holky prede mnou.
Ja krvacela a to dost,ale ja mela do toho jeste hematomy.A ted to tu lita a zlobi :mrgreen: (vlastne ted zrovna ne,ted uz spi) :dance: Mysli na to ze to bude dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
8.4.11 21:36

.

Příspěvek upraven 31.01.14 v 15:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3663
8.4.11 21:36

Moc Vám všem děkuji za podporu :srdce: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3663
8.4.11 21:39
meduzza píše:
Mně doktorka řekla, že mám placentu úplně dole, že se mám šetřit, nic těžkého nezvedat, žádný sex. Před chvílí jsem zjistila, že poprvé za celé těhotenství trochu špiním :nevim: . Trochu takový nahnědlý výtok - což jsem tady v diskuzích našla, že je prý špinění :nevim: . Myslíte že mám někam zajet? Asi radši zítra na nějakou gynekologickou pohotovost? Nevím co mám dělat, jsem z toho dost vyplesklá :cry:

Ahoj ja jsem teprve na začátku,ale už jsen na pohotovosti byla 2 krát.Je lepší se ujistit,že je vše vpořádku než se bát a mit strach.si myslám já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
8.4.11 21:42

.

Příspěvek upraven 31.01.14 v 15:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
8.4.11 21:42

Meduzzo pokud nezacnes spinit jasnou krvi tak bych nikam zatim nejela.Lehni si,snaz se uklidnit a uvidis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
8.4.11 21:43
meduzza píše:
Mně doktorka řekla, že mám placentu úplně dole, že se mám šetřit, nic těžkého nezvedat, žádný sex. Před chvílí jsem zjistila, že poprvé za celé těhotenství trochu špiním :nevim: . Trochu takový nahnědlý výtok - což jsem tady v diskuzích našla, že je prý špinění :nevim: . Myslíte že mám někam zajet? Asi radši zítra na nějakou gynekologickou pohotovost? Nevím co mám dělat, jsem z toho dost vyplesklá :cry:

Já jsem plašan,takže na pohotovost bych určitě zajela ještě ted večer,nebo hned ráno.Lepší jet zbytečně,než něco zanedbat.
Já za celé těhu byla na pohotovosti v porodce asi 10×.Tvářili se na mě dost divně,jakože co pořád otravuju :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
8.4.11 21:44

A pokud chces zajet si muzes,at vis co se deje…aspon budes vic v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3663
8.4.11 21:45
meduzza píše:
Míšo díky, držím ti palce, ať jsi ty i mimi v pořádku :andel: .
To se má jet na gynekologickou pohotovost? Ještě jsem na žádné nebyla.

musis do nemocnine na gynekologii tam kde lezi pacietky na rizikovce tam ti udela doktorka vysetreni.Nevim jak je to u vas ale u nas v UL je to tak.vezme tě na UZ a uvidis.to neni pohotovost:-) ja to spatne napsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
8.4.11 21:45
meduzza píše:

tak to já při každém sebemenším špinění jsem jela na pohotovost. My jsme ale na pidi městě a tady jsou doktoři fakt strašně fajn a je to tu takový domácký přístup. Vždycky jsme se mrkli na ultrazvuk, prohlídli mě, ze začátku jsem teda zůstala v nemocnici, ale pak už jsem byla mazák, takže jsem jim oznámila, že jdu domů. Byla jsem vždycky klidnější :-) . A když jsem šla k porodu, tak jsem znala celý personál a oni mě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3663
8.4.11 21:46

jinak to moc dekuji a tobe take drzim palecky aby jsi mela vse vporadku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
8.4.11 21:47

Meduzo pak dej vedet..drzim palce!