Sex ve vaně - možnost otěhotnění

51
8.4.11 13:35

poraďte mi...

ahoj děvčata :mrgreen: Mám takový dotaz,… :) Dnes jsme s přítelem dělali tuli, tuli a byli jsme ve vaně v horké vodě, on je proti tomu, abychom měli dítě, ale i přesto se do mě udělal v té vaně… Přežijou vůbec nějaký spermie v té horké vodě??? Můžu otěhotnět??? Máte s tím některá zkušenost??? :think: :nevim: :mrgreen: Díky za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
8.4.11 13:37

Tuli tuli nevím, ale po sexu otěhotnět můžeš zcela jistě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
8.4.11 13:37

Pokud se udělat do tebe, těhu být samozřejmě můžeš, je jedno že to bylo ve vaně s teplou vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
8.4.11 13:38

HOrká vana se ti určitě nevylila do .....takže otěhulit můžeš kliďo piďo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
8.4.11 13:41

Mě nepřijde, že by byl proti dítěti, když plodí 8-)

O antikoncepci už jste slyšeli, když děti zatím nechcete? Aby tu za 14dnů nebyla další diskuze o tom, co dělat, když ona je těhotná a on dítě nechce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
8.4.11 13:42
Gladys píše:
Mě nepřijde, že by byl proti dítěti, když plodí 8-)O antikoncepci už jste slyšeli, když děti zatím nechcete? Aby tu za 14dnů nebyla další diskuze o tom, co dělat, když ona je těhotná a on dítě nechce :roll:
:palec: :palec: :palec: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
8.4.11 13:44
Pipet píše:
Tuli tuli nevím, ale po sexu otěhotnět můžeš zcela jistě…
:mrgreen: :palec:

Ne, pokud se udělal do tebe, pravděpodobnost tam je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
8.4.11 13:45
Gladys píše:
Mě nepřijde, že by byl proti dítěti, když plodí 8-)O antikoncepci už jste slyšeli, když děti zatím nechcete? Aby tu za 14dnů nebyla další diskuze o tom, co dělat, když ona je těhotná a on dítě nechce :roll:

No jo no, mladá holčina, i když na „tulení“ je asi už dostatečně stará :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
8.4.11 13:46

:mrgreen: co to je zase za vtip… :roll:

Samozrejme ze spermie ihned behem par sekund umiraji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
8.4.11 13:50
Pipet píše:
Tuli tuli nevím, ale po sexu otěhotnět můžeš zcela jistě…
:-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
8.4.11 13:52
Monny89 píše: :mrgreen: co to je zase za vtip… :roll:Samozrejme ze spermie ihned behem par sekund umiraji…
:-))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
8.4.11 13:58
Pututka píše:
ahoj děvčata :mrgreen: Mám takový dotaz,…:) Dnes jsme s přítelem dělali tuli,tuli a byli jsme ve vaně v horké vodě,on je proti tomu,abychom měli dítě,ale i přesto se do mě udělal v té vaně…Přežijou vůbec nějaký spermie v té horké vodě??? Můžu otěhotnět??? Máte s tím některá zkušenost??? :think: :nevim: :mrgreen: Díky za odpovědi :)

zakladatelko, holky tady chtějí říct, ano otěhotnět můžeš, jelikož spermie jsou „vypuštěny“ v děloze, kde horkou vodu nemáš a v tomto prostředí mohou přežít. Dovnitř těla voda nezatéká.
Nejdřív se ale asi dohodněte s přítelem než dělat tajnosti a potají doufat :nevim: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
8.4.11 14:31

No záleží, jak moc byla ta voda horká, jestli měl uř tou dobou vejce vařená natvrdo, nebo jen na měkko, pak bys otěhotnět mohla. :pankac: :mrgreen: :mrgreen:

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
8.4.11 15:09

jo,tak děkuji za odpovědi,…zase tak blbá nejsem,abych nevěděla,že se po sexu dá otěhotnět…přítel mi tvrdil,že když má koule v horké vodě,tak že prej všechny už v jeho těle umřou,a že nemůžu tudíž otěhotnět…tak jsem se jen ze srandy ptala :mrgreen: přišlo mi to od něj k smíchu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
8.4.11 15:33
Pututka píše:
jo,tak děkuji za odpovědi,…zase tak blbá nejsem,abych nevěděla,že se po sexu dá otěhotnět…přítel mi tvrdil,že když má koule v horké vodě,tak že prej všechny už v jeho těle umřou,a že nemůžu tudíž otěhotnět…tak jsem se jen ze srandy ptala :mrgreen: přišlo mi to od něj k smíchu :mrgreen:

Jééééžiš, to je vůůůůl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí