Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj děvčata
Mám takový dotaz,…
Dnes jsme s přítelem dělali tuli, tuli a byli jsme ve vaně v horké vodě, on je proti tomu, abychom měli dítě, ale i přesto se do mě udělal v té vaně… Přežijou vůbec nějaký spermie v té horké vodě??? Můžu otěhotnět??? Máte s tím některá zkušenost???
Díky za odpovědi ![]()
Pokud se udělat do tebe, těhu být samozřejmě můžeš, je jedno že to bylo ve vaně s teplou vodou.
HOrká vana se ti určitě nevylila do .....takže otěhulit můžeš kliďo piďo.
Mě nepřijde, že by byl proti dítěti, když plodí ![]()
O antikoncepci už jste slyšeli, když děti zatím nechcete? Aby tu za 14dnů nebyla další diskuze o tom, co dělat, když ona je těhotná a on dítě nechce ![]()
Gladys píše:
Mě nepřijde, že by byl proti dítěti, když plodíO antikoncepci už jste slyšeli, když děti zatím nechcete? Aby tu za 14dnů nebyla další diskuze o tom, co dělat, když ona je těhotná a on dítě nechce
Pipet píše:
Tuli tuli nevím, ale po sexu otěhotnět můžeš zcela jistě…
Ne, pokud se udělal do tebe, pravděpodobnost tam je.
Gladys píše:
Mě nepřijde, že by byl proti dítěti, když plodíO antikoncepci už jste slyšeli, když děti zatím nechcete? Aby tu za 14dnů nebyla další diskuze o tom, co dělat, když ona je těhotná a on dítě nechce
No jo no, mladá holčina, i když na „tulení“ je asi už dostatečně stará ![]()
co to je zase za vtip… ![]()
Samozrejme ze spermie ihned behem par sekund umiraji…
Pipet píše:
Tuli tuli nevím, ale po sexu otěhotnět můžeš zcela jistě…
Monny89 píše:co to je zase za vtip…
Samozrejme ze spermie ihned behem par sekund umiraji…
Pututka píše:
ahoj děvčataMám takový dotaz,…:) Dnes jsme s přítelem dělali tuli,tuli a byli jsme ve vaně v horké vodě,on je proti tomu,abychom měli dítě,ale i přesto se do mě udělal v té vaně…Přežijou vůbec nějaký spermie v té horké vodě??? Můžu otěhotnět??? Máte s tím některá zkušenost???
![]()
![]()
Díky za odpovědi
zakladatelko, holky tady chtějí říct, ano otěhotnět můžeš, jelikož spermie jsou „vypuštěny“ v děloze, kde horkou vodu nemáš a v tomto prostředí mohou přežít. Dovnitř těla voda nezatéká.
Nejdřív se ale asi dohodněte s přítelem než dělat tajnosti a potají doufat
![]()
No záleží, jak moc byla ta voda horká, jestli měl uř tou dobou vejce vařená natvrdo, nebo jen na měkko, pak bys otěhotnět mohla.
![]()
jo,tak děkuji za odpovědi,…zase tak blbá nejsem,abych nevěděla,že se po sexu dá otěhotnět…přítel mi tvrdil,že když má koule v horké vodě,tak že prej všechny už v jeho těle umřou,a že nemůžu tudíž otěhotnět…tak jsem se jen ze srandy ptala
přišlo mi to od něj k smíchu ![]()
Pututka píše:
jo,tak děkuji za odpovědi,…zase tak blbá nejsem,abych nevěděla,že se po sexu dá otěhotnět…přítel mi tvrdil,že když má koule v horké vodě,tak že prej všechny už v jeho těle umřou,a že nemůžu tudíž otěhotnět…tak jsem se jen ze srandy ptalapřišlo mi to od něj k smíchu
Jééééžiš, to je vůůůůl
![]()