Sex ve vaně - možnost otěhotnění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.4.11 22:51

zalezi na tvrdosti vody. udelejte test tvrdosti vody takovym specialnim papirkem a pak pouzivejte calgon. -proti vodnimu kameni
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
8.4.11 22:57

Holky, třeba je pán historik! Metodu máčání šourku v horké vodě používali už staří Číňané!
Tak nechte toho pošklebování :wink:

Jo a mimo jiné, to už je opravdu kravina: když si pán namočí penis a šourek do horké vody a pak si ho ještě zabalí do horkého ručníku, tak se mu zvětší! To jsem četla na netu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.11 23:01
xyz píše:
Holky, třeba je pán historik! Metodu máčání šourku v horké vodě používali už staří Číňané!
Tak nechte toho pošklebování :wink:Jo a mimo jiné, to už je opravdu kravina: když si pán namočí penis a šourek do horké vody a pak si ho ještě zabalí do horkého ručníku, tak se mu zvětší! To jsem četla na netu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
9.4.11 10:11
schwarzwaldtorte píše:
zalezi na tvrdosti vody. udelejte test tvrdosti vody takovym specialnim papirkem a pak pouzivejte calgon. -proti vodnimu kameni :mavam:

tak u nás bysme si teda neškrtli, my máme hrozně železitou tvrdou vodu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
9.4.11 10:12

Holky, zakladatelka chtěla slyšet odpověď a vy se do ní takhle pouštíte, tohle mi tady na Emimi vadí. Jinak otěhotnět samozřejmě můžeš. No a s tou horkou vodou je to částečně pravda v tom, že spermie teplo rády nemají a všem párům, co se neúspěšně pokoušejí o mimi je doporučováno, aby se partner vyvaroval horkým koupelím, těsným džínům…ale jde o jejich zrání, když už je máš v sobě, tak tě horká voda neochrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
9.4.11 11:05

tak děkuji za normální odpověď…já se tady s nikým dohadovat nebudu,jen mě to mrzí,že kdykoliv potřebuju pomoct od nějakých zkušenějších lidí než já,tak to dopadá tak,že já jsem mladá blbá a vůbec nic nevím. Ale to je fuk. Tak to asi teď chodí…no nic,díky.....uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
9.4.11 12:40

Vždyť říkám diskuze o ničem, ale po pravdě mě takový dotaz od 23-leté ženy dost překvapuje.
Risknout otěhotnění to není moc rozumné. Zeptat se po akci je už tak trochu pozdě. A taky, párkrát si tady i některé holčiny dělaly srandičky s podobnými dotazy :nevim:
Rýpání nemá cenu, stačí nereagovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
9.4.11 12:57

Pututko, Jitulinečko - tak se holky nečertěte ;) Dotaz to byl trochu naivní a úsměvný, tak jsme si z toho možná trochu utahovaly, ale nikdo se do zakladatelky nepouštěl!

Pokud dítě ještě nechceš, zakladatelko, souložte s ochranou. A když se stane nehoda - ve vaně, nebo kdekoliv jinde - tak holt buď čekat, jak to dopadne, nebo mazat do lékárny pro Postinor :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
9.4.11 13:07

ale já se ptala pouze ze srandy,já dítě chci,a tak mě zajímalo jestli je to v té horké vaně možný,toť vše :mrgreen: Jsem teda úplně blbá,tak mi to děvčata promiňte,že mám takový stupidní dotazy,…už se ptát nikdy nebudu a už vůbec nee vás… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
9.4.11 13:16
Pututka píše:
ale já se ptala pouze ze srandy,já dítě chci,a tak mě zajímalo jestli je to v té horké vaně možný,toť vše :mrgreen: Jsem teda úplně blbá,tak mi to děvčata promiňte,že mám takový stupidní dotazy,…už se ptát nikdy nebudu a už vůbec nee vás… :roll:

Ptáš se ze srandy a divíš se, že tě nebereme vážně? :nevim:
Nic ve zlým - jestli si přeješ mimčo, tak ať se brzy zadaří! Pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
9.4.11 13:29

ale já jsem se ptala na to co mi řekl ten můj partner o té horké vodě…nechtělo se mi tomu věřit :mrgreen: Díky,snad se zadaří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
11.4.11 16:01
lulje píše:
Pututka píše:
jo,tak děkuji za odpovědi,…zase tak blbá nejsem,abych nevěděla,že se po sexu dá otěhotnět…přítel mi tvrdil,že když má koule v horké vodě,tak že prej všechny už v jeho těle umřou,a že nemůžu tudíž otěhotnět…tak jsem se jen ze srandy ptala :mrgreen: přišlo mi to od něj k smíchu :mrgreen:
Jééééžiš, to je vůůůůl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.11 16:17
Pututka píše:
ale já se ptala pouze ze srandy,já dítě chci,a tak mě zajímalo jestli je to v té horké vaně možný,toť vše :mrgreen: Jsem teda úplně blbá,tak mi to děvčata promiňte,že mám takový stupidní dotazy,…už se ptát nikdy nebudu a už vůbec nee vás… :roll:

Nejsi blba, to spis nektere zeny na emiminu vedi uplne vsechno a proto predpokladaji, ze kdyz ostatni to nevedi, ze jsou asi hloupe. Pro hloupeho kazdy hloupy. Drzim pesti :hug:

• Citovat
  • Upravit
11.4.11 19:10

prave ze prezijou ty nejsilnejsi a nejschopnejsi spermie - asi bych byla opatrna, clovek nikdy nevi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
13.4.11 22:22
Anonymní píše:
Pututka píše:
Nejsi blba, to spis nektere zeny na emiminu vedi uplne vsechno a proto predpokladaji, ze kdyz ostatni to nevedi, ze jsou asi hloupe. Pro hloupeho kazdy hloupy. Drzim pesti :hug:

A ty? Ty patříš mezi které? ;) Každopádně mezi ty, které se stydí za svůj názor. Paráda :palec: :potlesk:

Předpokládám, že když se někdo jako zakladatelka „z legrace“ na něco zeptá, tak nemůže ani čekat seriozní odpověď. Pokud ano, pak jsem z toho tady už úplně jelen :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí