Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
zalezi na tvrdosti vody. udelejte test tvrdosti vody takovym specialnim papirkem a pak pouzivejte calgon. -proti vodnimu kameni
![]()
Holky, třeba je pán historik! Metodu máčání šourku v horké vodě používali už staří Číňané!
Tak nechte toho pošklebování ![]()
Jo a mimo jiné, to už je opravdu kravina: když si pán namočí penis a šourek do horké vody a pak si ho ještě zabalí do horkého ručníku, tak se mu zvětší! To jsem četla na netu
![]()
xyz píše:
Holky, třeba je pán historik! Metodu máčání šourku v horké vodě používali už staří Číňané!
Tak nechte toho pošklebováníJo a mimo jiné, to už je opravdu kravina: když si pán namočí penis a šourek do horké vody a pak si ho ještě zabalí do horkého ručníku, tak se mu zvětší! To jsem četla na netu
![]()
![]()
![]()
schwarzwaldtorte píše:
zalezi na tvrdosti vody. udelejte test tvrdosti vody takovym specialnim papirkem a pak pouzivejte calgon. -proti vodnimu kameni
tak u nás bysme si teda neškrtli, my máme hrozně železitou tvrdou vodu ![]()
Holky, zakladatelka chtěla slyšet odpověď a vy se do ní takhle pouštíte, tohle mi tady na Emimi vadí. Jinak otěhotnět samozřejmě můžeš. No a s tou horkou vodou je to částečně pravda v tom, že spermie teplo rády nemají a všem párům, co se neúspěšně pokoušejí o mimi je doporučováno, aby se partner vyvaroval horkým koupelím, těsným džínům…ale jde o jejich zrání, když už je máš v sobě, tak tě horká voda neochrání.
tak děkuji za normální odpověď…já se tady s nikým dohadovat nebudu,jen mě to mrzí,že kdykoliv potřebuju pomoct od nějakých zkušenějších lidí než já,tak to dopadá tak,že já jsem mladá blbá a vůbec nic nevím. Ale to je fuk. Tak to asi teď chodí…no nic,díky.....uvidíme…
Vždyť říkám diskuze o ničem, ale po pravdě mě takový dotaz od 23-leté ženy dost překvapuje.
Risknout otěhotnění to není moc rozumné. Zeptat se po akci je už tak trochu pozdě. A taky, párkrát si tady i některé holčiny dělaly srandičky s podobnými dotazy ![]()
Rýpání nemá cenu, stačí nereagovat ![]()
Pututko, Jitulinečko - tak se holky nečertěte
Dotaz to byl trochu naivní a úsměvný, tak jsme si z toho možná trochu utahovaly, ale nikdo se do zakladatelky nepouštěl!
Pokud dítě ještě nechceš, zakladatelko, souložte s ochranou. A když se stane nehoda - ve vaně, nebo kdekoliv jinde - tak holt buď čekat, jak to dopadne, nebo mazat do lékárny pro Postinor ![]()
ale já se ptala pouze ze srandy,já dítě chci,a tak mě zajímalo jestli je to v té horké vaně možný,toť vše
Jsem teda úplně blbá,tak mi to děvčata promiňte,že mám takový stupidní dotazy,…už se ptát nikdy nebudu a už vůbec nee vás… ![]()
Pututka píše:
ale já se ptala pouze ze srandy,já dítě chci,a tak mě zajímalo jestli je to v té horké vaně možný,toť všeJsem teda úplně blbá,tak mi to děvčata promiňte,že mám takový stupidní dotazy,…už se ptát nikdy nebudu a už vůbec nee vás…
Ptáš se ze srandy a divíš se, že tě nebereme vážně? ![]()
Nic ve zlým - jestli si přeješ mimčo, tak ať se brzy zadaří! Pa.
ale já jsem se ptala na to co mi řekl ten můj partner o té horké vodě…nechtělo se mi tomu věřit
Díky,snad se zadaří ![]()
lulje píše:Pututka píše:Jééééžiš, to je vůůůůl
jo,tak děkuji za odpovědi,…zase tak blbá nejsem,abych nevěděla,že se po sexu dá otěhotnět…přítel mi tvrdil,že když má koule v horké vodě,tak že prej všechny už v jeho těle umřou,a že nemůžu tudíž otěhotnět…tak jsem se jen ze srandy ptalapřišlo mi to od něj k smíchu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pututka píše:
ale já se ptala pouze ze srandy,já dítě chci,a tak mě zajímalo jestli je to v té horké vaně možný,toť všeJsem teda úplně blbá,tak mi to děvčata promiňte,že mám takový stupidní dotazy,…už se ptát nikdy nebudu a už vůbec nee vás…
Nejsi blba, to spis nektere zeny na emiminu vedi uplne vsechno a proto predpokladaji, ze kdyz ostatni to nevedi, ze jsou asi hloupe. Pro hloupeho kazdy hloupy. Drzim pesti ![]()
prave ze prezijou ty nejsilnejsi a nejschopnejsi spermie - asi bych byla opatrna, clovek nikdy nevi…
Anonymní píše:Pututka píše:Nejsi blba, to spis nektere zeny na emiminu vedi uplne vsechno a proto predpokladaji, ze kdyz ostatni to nevedi, ze jsou asi hloupe. Pro hloupeho kazdy hloupy. Drzim pesti
A ty? Ty patříš mezi které?
Každopádně mezi ty, které se stydí za svůj názor. Paráda
![]()
Předpokládám, že když se někdo jako zakladatelka „z legrace“ na něco zeptá, tak nemůže ani čekat seriozní odpověď. Pokud ano, pak jsem z toho tady už úplně jelen ![]()