Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Monny89 píše:co to je zase za vtip…
Samozrejme ze spermie ihned behem par sekund umiraji…
Kromě té, která se uhnízdí
(a ten zbytek tam taky ještě pár dní zůstane životaschopný)
Jo, kdyby je vypustil do vany, tak to je jiná…i když… Mrkněte sem: https://www.emimino.cz/…azenu-31312/ Tu dikuzi jsem pro zasmání zakládala před dvěma lety ![]()
Pipet píše:
Tuli tuli nevím, ale po sexu otěhotnět můžeš zcela jistě…
Aby pak neudělal dětem PáPá
jizvíková píše:Pipet píše:Aby pak neudělal dětem PáPá
Tuli tuli nevím, ale po sexu otěhotnět můžeš zcela jistě…
no jako nechápu ho trošku…furt mi vykládá,že dítě ještě nechce,přitom ví,že jím prášky na úpravu cyklu a taky to podporuje otěhotnění a teď to do mě napráší
![]()
Pututko, můžu se tě prosím, čistě ze zvědavosti zeptat, kolik vám je let? dík…
ivuska.h píše:
No záleží, jak moc byla ta voda horká, jestli měl uř tou dobou vejce vařená natvrdo, nebo jen na měkko, pak bys otěhotnět mohla.![]()
![]()
Tohle mi nedělej!
Hele - a co když je to něco mezi - koule nahniličko? Mají schopnost oplodnit při tuli tuli, nebo nemají
Mám o čem přemýšlet…
![]()
ale asi bych nechtěla dítě s pánem, který nechce děti se mnou…a o jeho inteligenci asi radši ani nemluvě s těma „horkýma koulema“. Zkus to nechat uzrát, ať chce i on, přece jen je to hodně velká zodpovědnost a zůstat pak na dítě třebas sama…může se dost dobře stát, že otěhotníš ať už ve vaně nebo jinde a on ti dá pápá..... ![]()
No moment, děvčata. Horká voda opradu zpomaluje pohyb a snižuje životaschopnost spermií! Ne, že by to byla spolehlivá antikoncepční metoda, to rozhodně ne! Ale urputným snažilkám bych neradila, aby se v nejplodnější dny před tulením (úžasné slovo
) manžel spršil vřelou vodou!
xyz píše:
No moment, děvčata. Horká voda opradu zpomaluje pohyb a snižuje životaschopnost spermií! Ne, že by to byla spolehlivá antikoncepční metoda, to rozhodně ne! Ale urputným snažilkám bych neradila, aby se v nejplodnější dny před tulením (úžasné slovo) manžel spršil vřelou vodou!
Já myslela,že teplo urychluje proces
![]()