Hemeroid v těhotenství

Petrase
8.4.11 13:07

Hemeroid

Ahoj, jsem v 7. měsíci těhotenství a včera se mi udělal dost veliký vnější hemeroid. Nikdy jsem se s tím nesetkala a nevím na jakou doktroku se mám obrátit, na gyndu asi ne, tak nevím jestli na praktickou nebo rovnou do nemocnice. Taky jestli nevíte, zda by mi ho ještě v těhotenství odstranili, je to asi ten 4. stupně, co jsem se různě dočetla, takže různé masti nebo čípky budou v tomto případě asi k ničemu. A na různé specializované kliniky, kde nechám pár tisícovak bohužel nemám. Díky moc za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
8.4.11 13:09

Normálně se porad na gyndě.Já dostala nějaký krém,ale neměla jsem to zas tak hrozné.Není to nic příjemného,ale pokud vím,v těhu se stím nic nedělá :nevim: Když je to fakt hodně,tak se volí CS,aby se to při tlačení ještě nezhoršilo a po porodu už můžeš na zákrok.Třeba někdo poradí víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
8.4.11 13:09

tak to neporadim.. taky se mi to jednou stalo v tom 7mesici, ale ani jsem nevedela ze to je hemeroid, tak jsem si dala vanu, a samo to preslo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petrase
8.4.11 13:19

Mě se jeden udělal už při prvním těhotenství, ale nebolelo to, tak jsem to neřešila, jen jsem se spíš styděla, rodila jsem normálně a nijak se to nezhoršilo. Teď bych snad ani císaře nechtěla, ale ten hemeroid co se mi udělal včera bolí docela dost a je strašně velký skoro jak článek od malíčku, takže docela na pohled hnus.

• Citovat
  • Upravit
20662
8.4.11 13:21

Já měla po porodu hemoroid 10 cm,to byl teprve mazec.Mudr na vizitu přitáhl smečku mediků,já měla dát nohy k měsíčku a prstem mi na něho šahal a říkal:tak tady máme hemoroid - poporodní hemoroid po těžkém porodu velkého dítětě :cert: :cert: Já čuměla do stropu a nejraději bych se propadla :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
8.4.11 13:22

me to samo zmizelo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
8.4.11 13:24

Já měla čípky a při každém wc řvala bolestí a musela ho zatlačovat tam kam patří :poblion: Zmizel sám asi po 3 m :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petrase
8.4.11 13:24
Katka86 píše:
Já měla po porodu hemoroid 10 cm,to byl teprve mazec.Mudr na vizitu přitáhl smečku mediků,já měla dát nohy k měsíčku a prstem mi na něho šahal a říkal:tak tady máme hemoroid - poporodní hemoroid po těžkém porodu velkého dítětě :cert: :cert: Já čuměla do stropu a nejraději bych se propadla :cert:

No jo, ale já takhle vypadám před porodem a to nechci vidět jak potom. Fakt se docela stydím někde roztáhnout nohy - myslím u doktora :-) i když před manželem mi to taky není moc příjemný :oops:

• Citovat
  • Upravit
616
8.4.11 13:28

Já jsem během těhotenství taky jeden měla a po porodu sám zmizel. V lékárně mi dali krém z dubové kůry, ale stejně to nepomohlo, protože mimčo tlačilo dolů a hemeroid neměl kam zalézt.
Uvidíš, že to po porodu samo zmizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
8.4.11 13:32
Petrase píše:
Katka86 píše:
Já měla po porodu hemoroid 10 cm,to byl teprve mazec.Mudr na vizitu přitáhl smečku mediků,já měla dát nohy k měsíčku a prstem mi na něho šahal a říkal:tak tady máme hemoroid - poporodní hemoroid po těžkém porodu velkého dítětě :cert: :cert: Já čuměla do stropu a nejraději bych se propadla :cert:
No jo, ale já takhle vypadám před porodem a to nechci vidět jak potom. Fakt se docela stydím někde roztáhnout nohy - myslím u doktora :-) i když před manželem mi to taky není moc příjemný :oops:

No já měla před těhu hemoroida jen trošku,ale při porodu to vylezlo,hnus.Měla jsem velké dítko-hlava 37 cm,takže porod maras a hemoroid taky-bylo mi stydno děsně.Když byly za mnou v porodce holky z práce,přilezl mudr,natáhnul si tu úžasnou gum.rukavci,řekl paní ...... otočit na bok a prstem mi v něm hrabal a dával čípek.děsssssssssssss :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1601
8.4.11 13:34

Já v těhu byla v pohodě, těsně po porodu taky, ale cca 1,5 měsíce po něm se mi udělaly taky poporodní hemeroidy a teda brutální jít na wc. Nakonec zabral Detralex (na předpis), ale trvalo to teda ještě tak 4 měsíce. Nicméně nyní jsem znova těhotná a už hned od začátku se mi ty hemeroidy zase probudily, takže opět beru Detralex (může se v těhu i při kojení). A už se „těším“ na to co bude po porodu. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
8.4.11 13:44

Ono se ti to vtáhne zpátky, já ho měla taky a po porodu se postupně ztratil, řekni to normálně na gyndě a on ti poradí co na to. Mám zato, že se můžou čípky a masti FAKTU, ale radši si to ověř. Já měla dokonce i jednu zduřenou žílu přímo u poševního vchodu, byla to též křečová žíla, velká a hodně bolavá. Vzniklo mi to tím, že hlavička byla hodně sestoupená od 30tt, nevím jak bych dopadla, kdybych v 34tt neporodila. Ale po porodu se mi to samo začalo hojit, jak na konečníku, tak i ta druhá a teď je vše ok. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petrase
8.4.11 13:54

Ale právě že já mám ten jeden od začátku trvního těhotenství a to jsou 3 roky a není ani menší a ani větší. Ale ten co se mi uděl včera je fakt masakr, takže si myslím, že se sám od sebe určitě neztratí :cry:

• Citovat
  • Upravit
5052
8.4.11 13:57

Já to mám od porodu byl fakt hustej :zed: rovnou mi DR řekla,že je to na operaci 8-o takže čekám jestli vyjde druhý mimi a pak ta operace vůbec se mi tam nechce stydím se :oops: při každé kontrole na gyndě. Teď podstupujeme poslední 4 IVF tak uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petrase
8.4.11 14:02

Takže myslíte, že se mám zmínit přímo na gyndě, až tam půjdu za 14 dní? Do porodu mi ho asi jak čtu stejně nikdo neodstraní a pak přímo na chirurgii do nemocnice nebo potřebuju doporučení od praktický? Asi se ptám jak debil, kdybych si rozřízla ruku, tak je chirurgie jasná, ale takto fakt nevím...... :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky