Nízko položená placenta - špinění

3663
8.4.11 20:03

nízko položená placenta - špinění

Ahoj-dobrý den,
Chtěla jsem se zeptat jestli má někdo podobný problém.Jsem gěhotná 10 týdnů.Včera jsem začala trošku špinit tak jsem jela dso nemocnice na pohotovost.Paní doktorka mi udělal UZ .Miminko v pořádku,ale zjistila že mám nízko položenou placentu o 8mm přes branku.Říkala,že se mám šetřit a brát Ascorutin.Ale že se klidně placenta muže vytáhnout a bude všechno dobré. Také mě občas pobolíva v bčříšku tak se bojim aby to nebylo jeste horší.Máte někdo podobnou zkušenost?? Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3483
8.4.11 20:13

Ahoj, taky jí mam nízko položenou, ale naštěstí jsem nešpinila ačkoliv podle doktora je to „divné“ :D jen ten podbřišek mě dost pobolíval, opravdu to chce odpočívat, netahat nic těžkého a nesexovat.
Jinak ta placenta se opravdu většinou vytáhne, já teda stále doufám a čekám, ale určitě to bude dobré :) Držím palečky a blahopřeji k těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3663
8.4.11 20:18

Ahoj-moc děkuji,že jsi mi napsala.I ten sex mam zakazaný to jsem zapomela napsat.Jinak děkuji za gratulaci.V kolikatem týdnu jsi tý???A také ti držím palečky aby se ti vytahla nahoru a měla jsi všechno vpořádku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
8.4.11 20:21

Setri se,netahej nic tezkyho a bude to dobry.Ja sem ji mela taky nizko a do 12 tt jsem sem tam krvacela,spinila.Pak to bylo dobry,vytahla se vys.Rodila jsem v 38 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3663
8.4.11 20:27

ahoj,moc ti dekuji:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
8.4.11 20:29
Michaela 27 píše:
Ahoj-moc děkuji,že jsi mi napsala.I ten sex mam zakazaný to jsem zapomela napsat.Jinak děkuji za gratulaci.V kolikatem týdnu jsi tý???A také ti držím palečky aby se ti vytahla nahoru a měla jsi všechno vpořádku. :-)

Já tě naprosto chápu, sama jsem se vyděsila a hledala uklidnění :D Já už jsem ve 21tt už se to mělo srovnat, ale zatím nic moc, věřim ale že se ta placenta vytáhne a bude klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
8.4.11 20:36

Taky jsem měla placentu zasahující přes vnitřní branku-za celé těhu jsem ani jednou nešpinila,sex jsem měla zakázaný od cca 12tt,kdy se na to přišlo.
Vytáhla se někdy okolo 28tt,takže buď v klídku, ve většině případů se opravdu vytáhne nahoru :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3663
8.4.11 20:37
barvik píše:
Michaela 27 píše:
Ahoj-moc děkuji,že jsi mi napsala.I ten sex mam zakazaný to jsem zapomela napsat.Jinak děkuji za gratulaci.V kolikatem týdnu jsi tý???A také ti držím palečky aby se ti vytahla nahoru a měla jsi všechno vpořádku. :-)
Já tě naprosto chápu, sama jsem se vyděsila a hledala uklidnění :D Já už jsem ve 21tt už se to mělo srovnat, ale zatím nic moc, věřim ale že se ta placenta vytáhne a bude klid :)

Tak , že už máš za sebou i screening??nebo jsi měla tripple test??Já to mam před sebou a toho se tak bojim:-( jdu 26.dubna na ten screening.Tal doufam,že to dopadne dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3663
8.4.11 20:42
Daniella82 píše:
Taky jsem měla placentu zasahující přes vnitřní branku-za celé těhu jsem ani jednou nešpinila,sex jsem měla zakázaný od cca 12tt,kdy se na to přišlo.
Vytáhla se někdy okolo 28tt,takže buď v klídku, ve většině případů se opravdu vytáhne nahoru :kytka:

Ahoj-aspon jsi nešpinila.já špiním,ale je to opravdu lehounké a tmavé.žádna světlá krev.|Ale ty chvilkové bolesti bříška mě trošku děsí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
8.4.11 20:52

Bolesti v podbřišku jsem měla teda taky a docela velké.Vystřelovalo mi to i do třísel.Dr říkala,že je to tím,jak se natahuje děloha,že by to bylo tou placentou o tom neříkala nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
8.4.11 20:52

Taky jsem špinila kvůli nízko položené placentě.Ve 20 tt už byla tak kde ma být :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
8.4.11 20:57
Michaela 27 píše:
barvik píše:
Michaela 27 píše:
Já tě naprosto chápu, sama jsem se vyděsila a hledala uklidnění :D Já už jsem ve 21tt už se to mělo srovnat, ale zatím nic moc, věřim ale že se ta placenta vytáhne a bude klid :)
Tak , že už máš za sebou i screening??nebo jsi měla tripple test??Já to mam před sebou a toho se tak bojim:-( jdu 26.dubna na ten screening.Tal doufam,že to dopadne dobře.

Byla jsem na tripple testech v 17tt připravená, že budou pozitivní, ale měli jsme štěstí :) pak jsme navštívili 4D kvůli vadám a taky v pohodě :) Držim pěsti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3663
8.4.11 20:57

Tak je to snad tou dělohou. doufám:-)Tak uvidim jak to bude v pondeli jdu ke své doktorce.Tak uvidim co mi poví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3663
8.4.11 21:00
barvik píše:
Michaela 27 píše:
barvik píše:
Michaela 27 píše:
Tak , že už máš za sebou i screening??nebo jsi měla tripple test??Já to mam před sebou a toho se tak bojim:-( jdu 26.dubna na ten screening.Tal doufam,že to dopadne dobře.
Byla jsem na tripple testech v 17tt připravená, že budou pozitivní, ale měli jsme štěstí :) pak jsme navštívili 4D kvůli vadám a taky v pohodě :) Držim pěsti :)

Je pravda,že tu plno ženských píše že ty tripple testy vyjdou pozitivní.Je to šílený a pak jdou na ten UZ a maji vše OK.To je asi taky dost zatěž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
8.4.11 21:08

taky jsem měla placentu nízko, dokonce se mi i kousek odloučil a porodili jsme normálně, jak rostlo břicho tak se vytáhla nahoru, vlastně ve většině případech se vytáhne. Jinak si myslím, že bolesti břicha s tou placentou vůbec nesouvisí. Hold to tam dole všechno roste a přizpůsobuje se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí