Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Měla jsem to samé, gynekoložka mě poslala na hematologii a tam mě řekli, ať beru železo dál jako před tím, takže se nic nezměnilo
záleží na tom, jak nízký máš hodnoty ![]()
Barushe píše:
Měla jsem to samé, gynekoložka mě poslala na hematologii a tam mě řekli, ať beru železo dál jako před tím, takže se nic nezměnilozáleží na tom, jak nízký máš hodnoty
Bereš k tomu železu i vitamim B, aby se lépe vstřebávalo železo. Měla by ti ho lékařka předepsat. /Jde o kyselinu listovou, ale na lékařký předpis - ta by mohla pomoct/ ![]()
No nevím, jak nízké hodnoty mám. Vím jen jedno číslo a to je 0,32 ( asi něco s tím železem
) . Nevyznám se v tom…A může to způsobit tu únavu ?
Dee19 píše:
No nevím, jak nízké hodnoty mám. Vím jen jedno číslo a to je 0,32 ( asi něco s tím železem) . Nevyznám se v tom…A může to způsobit tu únavu ?
Nedostatek žela určitě může způsobit únavu, raději bych se doktorky zeptala na to B, to by měla pomoct. ![]()
katyca píše:Dee19 píše:Nedostatek žela určitě může způsobit únavu, raději bych se doktorky zeptala na to B, to by měla pomoct.
No nevím, jak nízké hodnoty mám. Vím jen jedno číslo a to je 0,32 ( asi něco s tím železem) . Nevyznám se v tom…A může to způsobit tu únavu ?
Děkuji, zeptám ![]()
katyca píše:Barushe píše:Bereš k tomu železu i vitamim B, aby se lépe vstřebávalo železo. Měla by ti ho lékařka předepsat. /Jde o kyselinu listovou, ale na lékařký předpis - ta by mohla pomoct/
Měla jsem to samé, gynekoložka mě poslala na hematologii a tam mě řekli, ať beru železo dál jako před tím, takže se nic nezměnilozáleží na tom, jak nízký máš hodnoty
děkuju, v příštím těhu, už mám odrozeno
![]()
Barushe píše:katyca píše:děkuju, v příštím těhu, už mám odrozenoBarushe píše:Bereš k tomu železu i vitamim B, aby se lépe vstřebávalo železo. Měla by ti ho lékařka předepsat. /Jde o kyselinu listovou, ale na lékařký předpis - ta by mohla pomoct/
![]()
Tak příště
snat nebude zapotřebí. ![]()
Ahoj
tento týden jsem byla zase na krevní obraz. I když jsem železo začala brát 2× denně mám zase nižší výsledky. Hodnota 97 ( normální je 120-130). Posílají mě na hematologii. Nevíte, co mi tam budou dělat ? Jen brát krev ?
Děkuji
Zdravím
od začátku těhotenství mám nízký krevní obraz ( beru železo ). Teď mi dělali další odběry (18.tt) a dnes přišli výsledky a nic se nezlepšilo. Možná trošku zhoršilo. Nevíte, jak se postupuje ? Zda to, že jsem tak unavená může souviset s tímto ? Děkuji moc