Nízký krevní obraz

Dee19
3.1.12 10:17

Nízký krevní obraz

Zdravím :-) od začátku těhotenství mám nízký krevní obraz ( beru železo ). Teď mi dělali další odběry (18.tt) a dnes přišli výsledky a nic se nezlepšilo. Možná trošku zhoršilo. Nevíte, jak se postupuje ? Zda to, že jsem tak unavená může souviset s tímto ? Děkuji moc :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Barushe
3.1.12 10:23

Měla jsem to samé, gynekoložka mě poslala na hematologii a tam mě řekli, ať beru železo dál jako před tím, takže se nic nezměnilo :mrgreen: záleží na tom, jak nízký máš hodnoty :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4028
3.1.12 10:32
Barushe píše:
Měla jsem to samé, gynekoložka mě poslala na hematologii a tam mě řekli, ať beru železo dál jako před tím, takže se nic nezměnilo :mrgreen: záleží na tom, jak nízký máš hodnoty :nevim:

Bereš k tomu železu i vitamim B, aby se lépe vstřebávalo železo. Měla by ti ho lékařka předepsat. /Jde o kyselinu listovou, ale na lékařký předpis - ta by mohla pomoct/ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dee19
3.1.12 10:48

No nevím, jak nízké hodnoty mám. Vím jen jedno číslo a to je 0,32 ( asi něco s tím železem :D) . Nevyznám se v tom…A může to způsobit tu únavu ?

• Citovat
  • Upravit
4028
3.1.12 10:54
Dee19 píše:
No nevím, jak nízké hodnoty mám. Vím jen jedno číslo a to je 0,32 ( asi něco s tím železem :D) . Nevyznám se v tom…A může to způsobit tu únavu ?

Nedostatek žela určitě může způsobit únavu, raději bych se doktorky zeptala na to B, to by měla pomoct. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dee19
3.1.12 10:59
katyca píše:
Dee19 píše:
No nevím, jak nízké hodnoty mám. Vím jen jedno číslo a to je 0,32 ( asi něco s tím železem :D) . Nevyznám se v tom…A může to způsobit tu únavu ?
Nedostatek žela určitě může způsobit únavu, raději bych se doktorky zeptala na to B, to by měla pomoct. ;)

Děkuji, zeptám :-)

• Citovat
  • Upravit
Barushe
3.1.12 11:05
katyca píše:
Barushe píše:
Měla jsem to samé, gynekoložka mě poslala na hematologii a tam mě řekli, ať beru železo dál jako před tím, takže se nic nezměnilo :mrgreen: záleží na tom, jak nízký máš hodnoty :nevim:
Bereš k tomu železu i vitamim B, aby se lépe vstřebávalo železo. Měla by ti ho lékařka předepsat. /Jde o kyselinu listovou, ale na lékařký předpis - ta by mohla pomoct/ :palec:

děkuju, v příštím těhu, už mám odrozeno :mrgreen: :palec:

• Citovat
  • Upravit
4028
3.1.12 11:10
Barushe píše:
katyca píše:
Barushe píše:
Bereš k tomu železu i vitamim B, aby se lépe vstřebávalo železo. Měla by ti ho lékařka předepsat. /Jde o kyselinu listovou, ale na lékařký předpis - ta by mohla pomoct/ :palec:
děkuju, v příštím těhu, už mám odrozeno :mrgreen: :palec:

Tak příště :mrgreen: snat nebude zapotřebí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dee19
23.2.12 09:03

Ahoj :-) tento týden jsem byla zase na krevní obraz. I když jsem železo začala brát 2× denně mám zase nižší výsledky. Hodnota 97 ( normální je 120-130). Posílají mě na hematologii. Nevíte, co mi tam budou dělat ? Jen brát krev ? :-) Děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky