Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Určitě navštiv gynekologa. Těhotná bys být neměla. Udělej si test a zajdi ke gynekologovi.
Anonymní píše:
Dobrý den, zajímalo by mě zda nejsem těhotná… Je mi 19 let, před měsícem jsem měla první pohlavní styk s klukem bez antikoncepce, za 2 dny potom jsem si došla pro antikoncepci do 72 hodin, týden na to jsem dostala menstruaci, trvala asi 5 dní. Další můj osobní problém je takový že do této doby jsem měla nepravidelnou menstruaci a u gynekologa jsem ještě nikdy nebyla… děkuju
vydrž, podívám se do koule a řeknu ti…
ne vážně, můžeš mi říct, jak bychom to tady mohly vědět? Jediný, kdo ti dá odpověď je test nebo odběr krve.
A pokud máš problém s nepravidelnou memzes, tak to tady taky nikdo nevyřeší, navštiv doktora. Nezlob se, ale jsi plnoletá, to už bys mohla vědět, kam se obrátit a jak zjistit, zda jsi těhotná. Ach jo.
Promiň, ale přijde mi, jako kdyby to psal pubertální kluk…nic proti, ale to, jestli jsi těhotná ti neřekne nikdo přes obrazovku, navíc šance je minimální, další je to, že už jsi odmenstruovala a pochybuju, že by jsi patřila mezi to malé procento žen, co mentruuje v těhotenství.
A poslední věc - mazej na gyndu, máš na to nejvyšší čas. Alespoň pro antiko, když nic jinýho! ![]()
Dobrý den chtěla jsem se zeptat den před menstruaci jsem měla nechráněný sex a druhý den sem dostala menstruaci ..a v úterý mi menstruace skončila týden mě bolí prsa jak jsem byla dneska ve sprše tak jsem si zahřala prsa a zmáčkla vytekla nějaká bílá tekutina je možné že jsem těhotná ? A kdy si udělat test? Je týden po sexu brzo? Děkuji za odpověď.
A když ti nebude stačit ani tahle diskuze, založ si klidně další a další.
Jako po tejdnu od nechranenyho sexu, kterej byl navic den před ms, která proběhla, ti z prsou nic vytejkat nemůže v souvislosti s možným těhotenstvím.
Vygoogluj si všechny diskuse o tomhle tématu, je jich tu fakt dost. ![]()
Příspěvek upraven 15.02.19 v 19:00
@Anonymní píše:
Dobrý den chtěla jsem se zeptat den před menstruaci jsem měla nechráněný sex a druhý den sem dostala menstruaci ..a v úterý mi menstruace skončila týden mě bolí prsa jak jsem byla dneska ve sprše tak jsem si zahřala prsa a zmáčkla vytekla nějaká bílá tekutina je možné že jsem těhotná ? A kdy si udělat test? Je týden po sexu brzo? Děkuji za odpověď.
Nejsi těhotná a ta tekutina značí hormonální nerovnováhu, takže spíš teď ani otěhotnět nemůžeš. Zmiň se o tom na gynekologii.
Dobrý den osmého jsem měla dostat menstruaci přesto jsem začala špinit spinila jsem dva dny 3. Den to bylo o něco více i s krví od čtvrtého dne nic Dneska je 12 Dělala jsem si těhotenský test objevila se mi druhá, ale jen nepatrná mohla by být těhotná
Co myslíš? Zkus příbalový leták, co znamená druhá čárka na testu…
@Martha03 píše:
Co myslíš? Zkus příbalový leták, co znamená druhá čárka na testu…
Jestli provozujes sex, tak tehotna byt muzes.
Jedna carka-negativni, dve carky pozitivni.Nic mezi tim, jako treba polovicni tehotenstvi neexistuje.
@wildcherry píše:
Jestli provozujes sex, tak tehotna byt muzes.
Jedna carka-negativni, dve carky pozitivni.Nic mezi tim, jako treba polovicni tehotenstvi neexistuje.
Dobrý den, zajímalo by mě zda nejsem těhotná… Je mi 19 let, před měsícem jsem měla první pohlavní styk s klukem bez antikoncepce, za 2 dny potom jsem si došla pro antikoncepci do 72 hodin, týden na to jsem dostala menstruaci, trvala asi 5 dní. Další můj osobní problém je takový že do této doby jsem měla nepravidelnou menstruaci a u gynekologa jsem ještě nikdy nebyla… děkuju