Těhotenský test

418
2.1.12 17:56

Tehotensky test

Ješte mam jeden dotaz netyka se tedy me ale jelikoz tu neni sestrenice reg.tak se ptam za ni, delala jsi dneska tehot. test a vysel ji takle viz foto,ja tam vidim slabe carku,boli ji bricho jako predtim a zacala odpoledne spinit.. Co myslíte ma s tim taky nekdo takovou zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2.1.12 18:01

možna možnoucí slabí duch nebo blbě vidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
2.1.12 18:02

Ja tam neco vidim,ale tyhle testy jsou ze zacatku dost naprd,ja ho mela taky a zaroven jsem si udelala i mamatest 10 a carka tam byla videt mnohem lip. A na MS me bolelo brisko taky,ale ono takhle boli po dobu i tri mesicu kdyz je zenska tehotna…pak to odezni…takze bych zkusila zitra rano jiny test…treba ten mamatest 10 ;)
a kdy ma dostat MS? nebo uz ji mela mit? a spineni nektera na zacatku tehotenstvi ma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.12 18:12

já se tedy připojím třeba někdo poradí tady když už :) .2.12 a 21.12 jsem měla styk ms jsem dostala 31.12 a dnes jen spíš špiním a palí mě prsa mohlo by to něco znamenat nebo je to kravina?test jsem jeětě nedělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
2.1.12 18:15
dája-těhlová píše:
já se tedy připojím třeba někdo poradí tady když už :) .2.12 a 21.12 jsem měla styk ms jsem dostala 31.12 a dnes jen spíš špiním a palí mě prsa mohlo by to něco znamenat nebo je to kravina?test jsem jeětě nedělala.

Tak jsou tu diskuze kdy holka zjistila, ze je tehu az ve 4tem mesici,ze normalne mela MS..tak by to klidne mohlo neco i znamenat.. ;) bych klidne test zkusila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
2.1.12 18:16

Z testů určitě Mamatest 10! Tyhle rádoby profi jsou někdy nespolehlivé… Měla jsem na podobném taky takovou čárečku, možná výraznější, ale druhý den ráno na Mamatestu nic a opravdu jsem těhu nebyla… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
2.1.12 18:52

Já tam bohužel nic nevidím. Taky všechny testy otáčím jak to jde, jen aby byla čárka vidět, ale nikde nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
2.1.12 20:01

mela jsem stejny test,byl jasne pozitivni a tehu jsem nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
2.1.12 21:06

Byl to dr.max ten test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
2.1.12 22:24
Janicka159 píše:
Byl to dr.max ten test

A uz mela mit MS nebo teprve na ni ceka? a miminko si preje ci ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.12 16:36

Dnes jsem si dělala test ukázal se mi uplně mini duch a zmizel a na druhym testu jen jedna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí