Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Už ráno tu bylo něco podobného, měly by fakt k těm těhotenským testům přikládat i testy IQ
A nebo vynechat,,text,, okolo a pořádně zvýraznit, jak má vypadat výsledek
![]()
@Alicek30 Buď jsi těhotná a nebo jsi těhotná byla, odešlo to s MS a pomalu Ti vyprchává HCG z těla. Zkus si ráno další test, jestli bude čárka silnější, je to na dobré cestě.
Jestli bude slabší, je mi líto…
@stinga píše:
Už ráno tu bylo něco podobného, měly by fakt k těm těhotenským testům přikládat i testy IQ
Ja z toho fakt ale nechapu
.co je probuh tak sloziteho na tehotenskem testu. A jeste vetsi bizar, jestli taky vidime duchy. Uprimne, od urcite doby na emininu, je uz fakt vidim vsude
@wildcherry píše:
Ja z toho fakt ale nechapu![]()
.co je probuh tak sloziteho na tehotenskem testu. A jeste vetsi bizar, jestli taky vidime duchy. Uprimne, od urcite doby na emininu, je uz fakt vidim vsude
@stinga píše:
No jo ale je tu určité riziko, že než by ho vyplnili tak by porodily… ![]()
@Martha03 píše:
No jo ale je tu určité riziko, že než by ho vyplnili tak by porodily…
@Alicek30 píše:
@Shinky90 Děkuji za radu
Ještě jsem se chtěla zeptat Mám si zajít na gyndu ať ráno tam je, nebo ne
@Alicek30 píše:
po třech letech na emiminu už chápu, proč jsou na té gyndě pořád takové fronty
![]()
@Alicek30 píše:
A co bys mu rekla s negativnim testem?,,Byla jsem vcera asi tehotna,,?… ![]()
@wildcherry píše:
A co bys mu rekla s negativnim testem?,,Byla jsem vcera asi tehotna,,?…
Tak to zrovna nemyslím řekla bych mu asi o průběhu menstruace atd
@Alicek30
Tak v podstatě se objednat můžeš. Pokud bys měla pozitivní test, tak si Tě objednají stejně až za nějakou dobu, a pokud bys test měla slabší a šlo by o potrat, tak třeba mě po potratu brali krev do doby, než byla úplně negativní, aby věděli, že vše odešlo a je to v pořádku. Určitě nic nedáš za to, když zavoláš a domluvíš se. ![]()