3D ultrazvuk Česke Budějovice

354
2.1.12 20:32

3d ultrazvuk Česke Budějovice

Ahij :mavam: Chtěla bych se zeptat kdo jste byl na ultrazvuku v ČB ,tak jestli dělají záznam na DVD a kolik to stoji? Děkuji moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19200
2.1.12 20:41

a kde? mě ho dělali v genetickým centru, musíš sebou mít dvd a stojí to myslím 100,– já o tom tenkrát vůbec nevěděla, takže mi dali jen 2 fotky a to bylo zdarma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
2.1.12 20:50

No ja jedu k mudr.Čutkovi tak nevim jestli je to tam kde si nyla ty mam za to,ze je to v Manesove ulici ale i presto dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2600
2.1.12 20:54

Jojo Čutka je v centru genetiky a spíš doufej že zrovna starýho Čutku nechytneš :lol: je to trochu podivín :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2600
2.1.12 20:55

jo a o nahrávání na DVD jsem taky nevěděla, tak jsme si tam pak zaplatili 4D a to jsme DVD dostali a i spoustu fotek, stojí to za to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
helina2
2.1.12 21:00

U dr. Čutky jsem byla 2×, v roce 2006 a 2009. DVD jsem si vezla s sebou, nic se neplatilo. Je třeba to ale nahlásit hnedka při vstupu, aby to připravili před začátkem ultrazvuku.

• Citovat
  • Upravit
19200
2.1.12 21:01

jojo tam jsem taky byla - myslím, že tam dělá i jeho syn a mě ultrazvuk nakonec dělala nějaká doktorka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
2.1.12 21:01

a to 4 d stoji kolik? abych s tim pocitala. a to jim mam rict nez mi ten ultrazvuk zacnou delat,ze to chci? Já uz jsem tam byla,ale v te dobe to jeste nedelali a myslim,že mi delal ultrazvuk zrovna starsi,ale uz si nepamatuju. slysela jsem´,ze e divnej :mrgreen: tak uvidim. a jak dlouho to trva? pojede semnou asi manzel a davam malyho do skolky tak abych se prizbusobila jem totiz z Písku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2600
2.1.12 21:09

Ten 4D stojí 1000kč a dělá se až asi ve 26 týdnu, možná i později ale na recepci se na něj můžeš pak rovnou objednat. Jo a ten 3D trvá jak kdy, podle toho jestli je všechno dobře vidět. Já byla 2× chodit na chodbě aby se Matýsek líp natočil, takže jsme tam byli skoro 45 minut. Přece jen musí to srdíčko fakt dobře vidět. Jéé já vám to úplně závidim, to bylo tak krásný, že bych šla znova. :mrgreen:
Jo a starej Čutka prý mlží, když chce člověk vědět pohlaví, prej to vždycky řekne tak aby to z toho vůbec nebylo jasný :roll: Já měla taky doktorku a ta byla super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
2.1.12 21:16
koale píše:
Ten 4D stojí 1000kč a dělá se až asi ve 26 týdnu, možná i později ale na recepci se na něj můžeš pak rovnou objednat. Jo a ten 3D trvá jak kdy, podle toho jestli je všechno dobře vidět. Já byla 2× chodit na chodbě aby se Matýsek líp natočil, takže jsme tam byli skoro 45 minut. Přece jen musí to srdíčko fakt dobře vidět. Jéé já vám to úplně závidim, to bylo tak krásný, že bych šla znova. :mrgreen:
Jo a starej Čutka prý mlží, když chce člověk vědět pohlaví, prej to vždycky řekne tak aby to z toho vůbec nebylo jasný :roll: Já měla taky doktorku a ta byla super.

Tak ja tam prave jedu ve 20,tydnu tak mi postaci aspon ten 3d.Moc se tesim az mimco uvidim a hlavne co to bude uz se nemuzu dockat a hlavne taky aby bylo vse v poradku. To se asi 4utkovi neb ude libit az se zeptam na pohlavi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31399
2.1.12 21:46

DVD záznam u Čutků dělají

4D uzv nedělá doktor, ale sestra, protože nejde o lékařský výkon, je to jen divadlo pro rodiče ;)

a nesídlí na Mánesově, ale na Novohradské

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
2.1.12 21:55
elanaa píše:
DVD záznam u Čutků dělají

4D uzv nedělá doktor, ale sestra, protože nejde o lékařský výkon, je to jen divadlo pro rodiče ;)

a nesídlí na Mánesově, ale na Novohradské

a je pravda ze se da poznat komu je dite podobne? me je to jedno ale zajima me to kdyz pises ze je to divadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31399
2.1.12 21:58

ale víš jak…když chceš, tak tam tu podobu najdeš :D , určitě pokud jsou tam výrazný rysy, tak to poznat je, přece jen v tom 26.-28.tt, kdy Tě na 4D u Čutků objednají, už je obličejík vytvořený v podstatě definitivně, do porodu už jen „zbuclatí“ tvářičky

jako mně tam ten uzv trošku sklamal, točí se v podstatě jenom obličej plodu…já teda měla placentu na přední straně a dost tam sestřičce vadila, musela ji počítačově odfiltrovávat a samozřejmě kvalitu toho záznamu to lehce ovlivnilo, takže neříkám, že je to špatný atd., ale asi bych znova nešla :nevim: , mnohem radši si pouštím DVD z klasického černobílého uzv :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
2.1.12 22:02
elanaa píše:
ale víš jak…když chceš, tak tam tu podobu najdeš :D , určitě pokud jsou tam výrazný rysy, tak to poznat je, přece jen v tom 26.-28.tt, kdy Tě na 4D u Čutků objednají, už je obličejík vytvořený v podstatě definitivně, do porodu už jen „zbuclatí“ tvářičkyjako mně tam ten uzv trošku sklamal, točí se v podstatě jenom obličej plodu…já teda měla placentu na přední straně a dost tam sestřičce vadila, musela ji počítačově odfiltrovávat a samozřejmě kvalitu toho záznamu to lehce ovlivnilo, takže neříkám, že je to špatný atd., ale asi bych znova nešla :nevim: , mnohem radši si pouštím DVD z klasického černobílého uzv :D

dekuju. U uvidim jak se rozmyslim. Ale kazdopadne se tesim. A jeste jsem se chttela zeptat,manzel semnou muze jit do ordinace doufam? taky by to chtel videt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31399
2.1.12 22:09

to víš že může a je víc než vítán ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie