NMgr. v sociální práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
No vyber si to, kam pro tebe bude nejjednoduší jezdit.
A teda na supervizi na UK tě bez praxe spíš chtít nebudou a dokonce to vcelku píšou, že pokud hlavně chceš papír, tak hledej jinde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se hlásila (sice na Bc.) na sociální práci na OSU (kombi) a přijímačky mi přišli až extrémně jednoduché. Studuji tedy úplně někde jinde a něco jiného, ale chtěla bych zkusit nMgr. Sociální pedagogika a na OSU je taky - vzorový test mi opět přijde velmi primitivní. Takže si to asi nechám jako rezervu, pokud se nedostanu na UK.
Nicméně výuka je prý (u mého zmiňovaného oboru) 1× za 14 dní pá+so. Což se mi moc nelíbí. Momentálně jsem zvyklá na delší bloky v delších intervalech - dojížděla bych z velké dálky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejméně náročné je to studijní místo nechat někomu, kdo o něj stojí. Každopádně na FHS i Masaryčku rovnou s těmito představami zapomeň.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo UJAK má obor…tuším nějaká resocializace. Tam to budeš sice platit, ale moc se nenadřeš.
Edit - pardon, on bude bakalářský.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bertoldina Boože, já přeci nechci titul zadarmo a ani nikde o tom nepíšu… Jen jsem to myslela tak, že mám spoustu koníčků a jelikož chci studovat při práci, tak chci aby to bylo zvladatelné. Studium mě baví a mám ho ráda, ale zároveň není taková situace, abych se tomu věnovat naplno. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@bertoldina Boože, já přeci nechci titul zadarmo a ani nikde o tom nepíšu… Jen jsem to myslela tak, že mám spoustu koníčků a jelikož chci studovat při práci, tak chci aby to bylo zvladatelné. Studium mě baví a mám ho ráda, ale zároveň není taková situace, abych se tomu věnovat naplno.
Hele a je ten titul tedy tak nutný? Není lepší jít nějakou cestou specializovaného kurzu, dlouhodobého výcviku? Pokud jsi už v praxi, je to daleko snazší a z mého pohledu i užitečnější cesta. Je toho tolik, kde se může člověk posunout a lépe než ve škole.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
, takže bych chtěla něco, kde to bude co se týče náročnosti spíš volnější
. Rozhoduji se tedy mezi Osu FSS - Sociální práce, Muni FSS - Sociální práce, Uk FHS - Supervize a JČU ZSF - Management sociální práce. Kdyby tu byl někdo se zkušeností z těhle oborů budu ráda za jakékoliv info
.
studuji poslední rok bakalářského studia v oboru příbuzném sociální práci a rozhoduji se, kam jít dál. Na 100% chci jít na kombinované, jinak nejsem moc velký student