Online jazyky.cz zkušenosti

50
11.10.20 20:27

Online jazyky.cz zkušenosti

Ahoj! Máte někdo zkušenosti s Online jazyky.cz? Dala jsem se do kurzu španělštiny B2 a zjistila jsem, že tam mají nehorázné začátečnické chyby v gramatice a říkám, si že to tvůrce toho kurzu snad nemůže myslet vážně. Celkem mi to kazí úsudek o téhle online jazykovce. Měli jste to taky tak, že jste v jiných kurzech pořád naráželi na chyby? Nečekám, že mi vaše komentáře v něčem pomůžou, ale spíš chci vědět vaše zkušenosti a váš názor. Hezký večer! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9918
11.10.20 20:57

Zkusenosti s nima nemam. Ale ja jsem treba objevila chyby v textech na webu Spanelstina zdarma, coz je sestersky web vynikajicich stranek Help for English a taky me to teda nastvalo, tech chyb tam bylo dost. Uz jsem tam od te doby nevlezla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.2.26 13:04
@Anonym 1985 píše: Více

Ano, chyb je tam stále dost a to i v tom jak jsou přeložena některá slovíčka která jsou procvičována. A nejen v úrovni B2. Párkrát jsem je o chybě informoval a opravili to (po několika týdnech), ale nejsem placený za to abych jim opravoval celou aplikaci. Naopak platím já jim, tak bych očekával nějakou úroveň.
Na druhou stranu kvalitnější online kurzy bývají i o dost dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
24.2.26 13:41

Než online kurzy se mi spíš osvědčila francouzská konverzační videa. Mluvěj to přímo Francouzi, takže chyby jsou vyloučené. Naučila jsem se přes ně na mezinárodní zkoušku. Ale každému asi vyhovuje něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze