Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
http://www.novinky.cz/…i-plodu.html
Nevěřím vlastním očím
![]()
Jsem zhnusená!!!!
je to možné… v dnešní době a v komunitě toho, mezi čím žijeme /jako lidi se to prej nazývá/ se nedivím ničemu.
A bliju s tebou…
Možné je všechno. Mj. novinky jsou bulvár, ale do určitého týdne jsou potraty legální, a nemyslím si, že by matky musely uvádět důvod! Čímž nechci říct, že to schvaluju, pouze že je zase ČLÁNEK
Boudice23 píše:
http://www.novinky.cz/…i-plodu.htmlNevěřím vlastním očím![]()
![]()
Jsem zhnusená!!!!
nedělám si iluze, že se to neděje i v jiných zemích. Osobně bych takovým doktorům dala zákaz činnosti ![]()
Možné to je,v Číně úplně normální,tam je dokonce tolik kluků,že prý nebudou mít jednou nevěsty.
A to proto,že u nich holka nemá žádnou cenu,kdežto kluk se o ně postará ve stáří.
A navíc je tam politika jednoho dítěte.
Tak jdou na utz,a podle toho jednají.
Je to možný,to že si lidé dneska neváží lidského života není nic nového. ![]()
Těm matkám co na to šly,bych přála aby jim znovu nepodařilo otěhotnět.Opravdu.
Já jsem hrozně chtěla holku a mám kluka.A nikdy by mě nenapadlo ho dávat někam pryč.Fuj je z toho na ![]()
Píšou tam, že do 24tt je v Británii možný potrat z nemedicínských důvodů, tak teda netuším, co si pod tím představit.
To může ta žena říct sorry, dítě nechci, páč jsem si to rozmyslela, prostě důvod neuvést, nebo uvést „sociální důvody“ jako je tomu u nás do 12tt? Tak potom nechápu, proč dělaj skandál ze selekce pohlaví?
![]()
A dobře těm kravkám tak, ono potratit v takhle vysokém stupni těhu taky není žádná sranda, ať už mají důvod jakýkoli. ![]()
Fakt hrozný, když si představím, kdy až jde poznat pohlaví… děs.
Nainuva píše:
jj,mě doktor řekl „možná“ někdy kolem 20tt ![]()
Já jen nechápu jak s tím ta „matka“ může žít…to musí být bezpáteřní mrcha, když tohle udělá ![]()
jo a přála bych jim aby už nemohli mít děti…NIKDY!!!
lucenka píše:Boudice23 píše:nedělám si iluze, že se to neděje i v jiných zemích. Osobně bych takovým doktorům dala zákaz činnosti
http://www.novinky.cz/…i-plodu.htmlNevěřím vlastním očím![]()
![]()
Jsem zhnusená!!!!
Tak za toto bych doktory nesoudila, kdyby neexistovaly krávy, co si potrat přejou, tak by takovou práci nedělali.
momi33 píše:Nainuva píše:jj,mě doktor řekl „možná“ někdy kolem 20tt
a přeci stejně nemá člověk 100% jistotu ![]()
momi33 píše:
Možné to je,v Číně úplně normální,tam je dokonce tolik kluků,že prý nebudou mít jednou nevěsty.
A to proto,že u nich holka nemá žádnou cenu,kdežto kluk se o ně postará ve stáří.
A navíc je tam politika jednoho dítěte.
Tak jdou na utz,a podle toho jednají.
taky jsem si napřed myslela, že jde o Čínu…
ale to, co je uvedené v tom článku mně přijde absurdní.
na druhou stranu, jak funguje naše západní zdravotnictví? kolik peněz se dá za různé zvětšování, zmenšování, vyhlazování… a děti v Africe nebo v různých asijských zemích nemají ani základní antibiotika…
svět nemá logiku ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.