Měsíc po malém potratu

479
23.2.12 15:59

Měsíc po "malém" potratu

Ve 3-4tt jsem zjistila // a hned na to začala menstruovat. Nic moc :,( Zkusili jsme Utrogestan, ale nepomohlo. Teď je to něco přes měsíc. Máte někdo podobnou zkušenost a zkušenost s následným snažením vs. otěhotněním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
23.2.12 16:08

Potrat v 5 tt. Vše odešlo přírodně. Doktorka radila projít jednu ms, ale už nepřišla, místo toho máme prcka. To josu takový potraty, kdy kdybys nedělala test, ani bys nevěděla, že jsi těhu brala bys to jako menzes :palec: takže pokud neby potíže, držím pěstičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
23.2.12 16:21

Stejně jako Nainuva, spontánní potrat tedy o něco později, až v 7.tt, ale bez komplikací a lékařského zákroku, po další MS jsem znovu otěhotněla. Utrogestan jsem brala až od té doby, co jsem měla pozitivní test, do 12.tt.
Držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
23.2.12 16:25

ahoj - 4tt+4 mikropotrat, teď jsem 7 DC a doktor řekl, že klidně můžeme pokračovat ve stimulaci clostíkem, že se to ani skoro jako potreat nebere a pokud jsem ěmla silnější MS, že to bude vše pryč … takže jeslti se hned zadařilo budu vědět tak 17 března cca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102800
23.2.12 16:28
Linda s píše:
Ve 3-4tt jsem zjistila // a hned na to začala menstruovat. Nic moc :,( Zkusili jsme Utrogestan, ale nepomohlo. Teď je to něco přes měsíc. Máte někdo podobnou zkušenost a zkušenost s následným snažením vs. otěhotněním?

Je to naprosto normální a hodně časté, jen to většinou lidi ani neví, takže se klidně rovnou snažte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
23.2.12 16:33

děkuju za zkušenosti, je fajn číst příspěvky od někoho, kdo tuší :) Taky mi doktor říkal, že to často ženy ani neví, že čekaly… ale teď se možná bojím, že se to bude opakovat.

Bumbinka: Utrogestan do 12tt? …i ten týden mi připadal dlouhý. Nedovedu si představit, že bych šla z bytu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
23.2.12 16:39

Linda - mě to zavinil doktor, dla mi jen 1 krabičku utrogestanu, tkažejsem neměla co brát a řkel mi, že mi druhou nedá, když mám //, že pčkáme, ajk to dopadne!!!!

a jinak se taky bojím,a le zakázala jsem si to o tom vubec přemýšlet atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
23.2.12 16:40
Linda s píše:
děkuju za zkušenosti, je fajn číst příspěvky od někoho, kdo tuší :) Taky mi doktor říkal, že to často ženy ani neví, že čekaly… ale teď se možná bojím, že se to bude opakovat.Bumbinka: Utrogestan do 12tt? …i ten týden mi připadal dlouhý. Nedovedu si představit, že bych šla z bytu…

Tak ho polykej, pokud ti to nedělá problémy. Já ráno polykala, večer zaváděla. A propo- taky asi do 9 týdne + kyselinu listovou a vitamin E :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
23.2.12 16:41
Linda s píše:

Ahoj, ja tim prosla prave v lednu… Menstruace byla uz delsi a byl to SP, takze jsem se s doktorem dohodla, ze si dame 4 mesice (mesic jakoby sestinedeli a 3 mesice antikoncepce) pauzu od otehotneni, aby se moje organy daly do poradku…
Ale ja mam slabsi spodek, i maleho jsem rodila predcasne o mesic.

A poradil mi brat kyselinu listovou a vice potom sledovat prubeh snazeni (ovulaci, BT, vahu apod.)… ;)

Drzim palce, abys otehotnela tak, jak si prejes… Ja uz mam jenom 3 mesice, snad to potom vyjde rychle… :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
102800
23.2.12 16:42
lilia81 píše:
Linda - mě to zavinil doktor, dla mi jen 1 krabičku utrogestanu, tkažejsem neměla co brát a řkel mi, že mi druhou nedá, když mám //, že pčkáme, ajk to dopadne!!!!a jinak se taky bojím,a le zakázala jsem si to o tom vubec přemýšlet atd.

Jaké zavinil doktor, prostě pokud mimčo není v pořádku, tak k potratu dojde i kdybys toho brala tunu. A hlavně takhle brzo je lepší, když se o to příroda postará sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
23.2.12 16:46

možná, jestli nebyl účinek moc silný právě po polykání… Vidíš, až teď mi došlo, že jsem ho neměla předepsaný jako čípek… protože už jsem špinila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
23.2.12 16:50

Proč tak dlouhé čekání? I ten měsíc mi připadá nekonečný. Kyselinu listovou bych mohla začít brát. Máte zkušenosti, jak dlouho se může brát?… zatím nechci řešit ovulaci ani BT. Tak nějak napůl doufám, že si příroda poradí a nechci, abychom se stali otroky sexu. Ale samozřejmě doufám, že si poradí co nejdřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
23.2.12 19:51

no utrogestan se nesmi vysazovat, hlavne kdyz mam dle HP progesteron v podstate skoro na hranici tj. malo, hranice je 0,3, aj mam jen 0,5 a hodni hranice je 300!!!! samozrejme nevim, zda mimi bylo v poradku, ale jiste chapes, ze mm pochybnosti o jeho lecbe … zvlaste po tom, kdyz vim, ze utrous nesmis vysazovat, zvlast ne takto brzo …

j.a.n.i1 píše:
lilia81 píše:
Linda - mě to zavinil doktor, dla mi jen 1 krabičku utrogestanu, tkažejsem neměla co brát a řkel mi, že mi druhou nedá, když mám //, že pčkáme, ajk to dopadne!!!!a jinak se taky bojím,a le zakázala jsem si to o tom vubec přemýšlet atd.
Jaké zavinil doktor, prostě pokud mimčo není v pořádku, tak k potratu dojde i kdybys toho brala tunu. A hlavně takhle brzo je lepší, když se o to příroda postará sama…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
23.2.12 20:03
lilia81 píše:
no utrogestan se nesmi vysazovat, hlavne kdyz mam dle HP progesteron v podstate skoro na hranici tj. malo, hranice je 0,3, aj mam jen 0,5 a hodni hranice je 300!!!! samozrejme nevim, zda mimi bylo v poradku, ale jiste chapes, ze mm pochybnosti o jeho lecbe … zvlaste po tom, kdyz vim, ze utrous nesmis vysazovat, zvlast ne takto brzo …
j.a.n.i1 píše:
lilia81 píše:
Jaké zavinil doktor, prostě pokud mimčo není v pořádku, tak k potratu dojde i kdybys toho brala tunu. A hlavně takhle brzo je lepší, když se o to příroda postará sama…

mně dal zase asi 4 krabičky a nedobrala jsem ani první… už během braní těch léků jsem ale cítila, že se neudrželo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
24.2.12 09:39

linda - to je mi líto, já vysadila utrouš a začala špinit, takže … já nevím, nechci tady obviňovat doktora, třeba by se neudrželo i tak, ale prostě červíček hlodá …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty