Injekce Agolutinu - pozitivní test

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.11.11 13:04

No kdy to asi bylo?

Omlouvám se za anonymitu, je to kvůli rodině, která tu chodí a ještě nic neví.

Ahoj holky, tak se ptám sama sebe a ráda bych znala i Váš náror. O co vlastně jde?
O dvě čárečky na včerejším testu :-)
V úterý 8.11 jsem šla na gyndu s tím , že mám skoro měsíc zpoždění ( poslední menzes byla 8.9. a cyklus mám 35).
Dr se mě ptal jestli jsem si dělala test, a já že ano 2 týdny po očekávané menstruaci, bylo jich několik. Všechny mi vyšly negatiní. Lékař mě vyšetřil vnitřním ultrazvukem a těhotenství se nepotvrdilo. Sliznice vysoká ale nic tam nikde není vidět. Ještě mi prohmatal čípek a udělal stěr.
Tak jsem dostala injekci agolutinu a mazala jsem domů, s tím že se menzes dostaví do 14 dnů.
Včera to bylo 9 dní po injekci. Nějak mi to nedalo a ještě jsem si udělala test, jen ták. No a ejhle, vyšel mi hned pozitívní, tak jsem si večer udělala další a taky pozitívní silná výrazná čárka. Že bych měla nějaký dlouhý cyklus a proto se to všechno tak protáhlo?
Víte co tim myslím, po 2 týdenním zpoždění negativní testy, skoro po měsíci na ultrazvuku nic. No a včera dvě čárečky. Jsem tak štastná.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ruz
21
18.11.11 13:10

podle mě si asi otěhotněla někdy až na konci cyklu.proto doktor ještě nic neviděl- třeba si byla těhotná teprve týden… A ještě nemohl pozitivní test vyvolat ten agolutin ? To bych si zavolala na gyndu a ujistila se ze nemohl.

jinak moc gratujuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
18.11.11 13:16
Ruz píše:
podle mě si asi otěhotněla někdy až na konci cyklu.proto doktor ještě nic neviděl- třeba si byla těhotná teprve týden… A ještě nemohl pozitivní test vyvolat ten agolutin ? To bych si zavolala na gyndu a ujistila se ze nemohl.jinak moc gratujuji..

souhlasím, ujisti se, že agolutin nemá vliv na výsledek testu. pokud ne, gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
18.11.11 13:19

Agolutin těhotenský test neovlivnil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
Jana F píše:
Ruz píše:
podle mě si asi otěhotněla někdy až na konci cyklu.proto doktor ještě nic neviděl- třeba si byla těhotná teprve týden… A ještě nemohl pozitivní test vyvolat ten agolutin ? To bych si zavolala na gyndu a ujistila se ze nemohl.jinak moc gratujuji..
souhlasím, ujisti se, že agolutin nemá vliv na výsledek testu. pokud ne, gratuluji

Nemá, agolutin je v podstatě progesteron.

• Citovat
  • Upravit
2

tak já to měla obdobně.5.10. na gyndu že nemám MS.Ale já jsem měla kyretáž v srpnu.No a od tý doby nikde nic.vyšetřil mě udělal pro jistotu testík nic.utz nic.dostala jsem injekci a šla domu s tim že do 14 dní se dostaví.Nedostavila šla jsem tam znova asi po 4 týdnech nebyl čas práce atd. jít dříve.NO A TO UŽ BYLO VIDĚT A JSEM V TOM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
18.11.11 13:21

Klídek,agolutin opravdu nemá vliv na výledek testu. Je to forma hormonů na udržení těhotenství nebo vyvolání ms.
Bere se jako třeba utrogestan nebo duphaston,takže jsi to těhu tím vlstně hezky podpořila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
18.11.11 13:21

omluvam se napsala jsem nesmysl spletla jsem si to s pregnylem.

Příspěvek upraven 18.11.11 v 13:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.11 13:22

Mooc gratuluji

• Citovat
  • Upravit
6256
18.11.11 13:23

Ahojky, ja mela zpozdeny menses, test jsem si nedelala a vysetreni UZ bylo negativni. Dostala jsem injekci s tim ze se to rozjede a odjela jsem na dovolenou. Cele tri tydny nic tak jsem sla po dovce zpatky na gyndu a ted mam pul rocniho chlapecka :srdce:

Drzim palce at to dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
18.11.11 13:24

marieondatro, to není pravda,že agolutin obsahuje hcg. to si možná pleteš s pregnylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
18.11.11 13:26

Tak to gratuluju :kytka: já jsem to měla uuuplně stejně jako ty :palec: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
18.11.11 13:26
slunicko100 píše:
marieondatro, to není pravda,že agolutin obsahuje hcg. to si možná pleteš s pregnylem.

No dyt psala, že si to spletla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.11.11 13:27

Moc díky holky, no já si taky myslím, že agolutin neovlivnuje test. Navíc pozoruji na sobě těho příznaky, železo v puse :lol: a když se postavím ze sedu tak mě zabolí děložní vazy. No jo to už znám těhotná po 4, ale zatím jen jednio dítko. :-)

• Citovat
  • Upravit
3734
18.11.11 13:28

lokofo, omlouvám se,ale měla jsem svoji zprávu rozepsanou déle,než jsem ji poslala,tak už to tu bylo napsáno. neviděla jsem to. snad se tolik nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí