Kašel a riziko potratu

Anonymní
17.11.11 19:34

Kašel a riziko potratu

Ahoj, mám už 5 dní kašel, bolí mě z toho břicho, jsem na začátku těhotenství (8 týden), mám už i srdíčko a ted po těch dnech kašle mám strach jestli se nemohl vývoj plodu zastavit nebo se něco špatného nestane.

Máte s tím zkušenost?

Děkuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11689
17.11.11 19:37

neboj, miminko je u tebe dobře chráněné :kytka: Přeji pohodové těhotenství :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
17.11.11 19:40

Taky jsem měla docela nehezký kašel, ještě víc na začátku než ty a jsme zatím zcela v pořádku, že bych ho nějak „vykašlala“ to ne, on je před těmi otřesy chráněný. Taky mě při kašly nebo kýchnutí bolí břicho, ale to je tím, jak se napínají svaly a vazy, myslím, že to špatné znamení není. Na kašel mi pomohl stodal (alkoholu je tam málo, doporučil mi ho dr i v lékárně) a v Kauflandu se dá koupit černá ředkev. Tu nastrouhej a ujídej, pomůže to. Přeji krásné a pohodové těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.11 19:47

Děkuju, jsem z toho špatná, protože je to po IVF a ted tohle :-( jinak o tom stodalu jsem si už přečetla a zítra si ho jdu koupit, zabíral mi i dřív. Ono už to ustupuje, já jsem nechtěla nikam chodit, aby se to nezhoršilo. Já bych to mimčo potřebovala vidět, ale to bohužel až tak za deset dní.

• Citovat
  • Upravit
24837
17.11.11 19:47

Neboj, to bude v pohodě. Skoro v kadém těhotenství jsem v samotném začátku něco mělo (nachlazení, zánět močového měchýře…) a těhotenství vydrželo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
17.11.11 20:16

neboj, ploda nevykasles :lol:
ja doporucuji v lekarne Hedelix - muze se i v tehotenstvi a od doktorky jsem dostala Stoptussin.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.11.11 20:20

Ani se „neodloupne“ z těch otřesů? Mám všelijaké představy :-) :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Betty03
17.11.11 20:31

Neboj, sestra teď 3 týdny kašlala až se otřásala - v 6.-9. týdnu, namožený mezižeberní svaly či co, a nevykašlala ani dvojčata :palec: - a to je rizikové těhotenství.

• Citovat
  • Upravit
10178
17.11.11 20:52

Taky jsem na začátku těhotenství chrchlala jak tuberák a drželi se oba jak pijavice :wink:

Neboj miminko bude určitě v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
18.11.11 10:02

tak toho bych se vůbec nebála…já brala celý I. trimestr Prednison a měla jsem (asi po něm, po vysazení to přešlo skoro ze dne na den) hrozný suchý kašel, fakt brutální záchvaty a malý to přestál na jedničku :wink: Neboj, mimčo je chráněné a i pokud Tě bolí břicho, tak to jsou jen svaly, jak se namůžou…ale děloha (natož v 8.tt) je schovaná ještě hluboko v pánvi, té kašlací otřesy neublíží a miminku uvnitř už vůbec ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
18.11.11 16:46

Já ti teda napíšu i negativní zprávy.Já byla nachlazená hodně už v době snažení pak vpodstatě celou dobu těhu jsem měla kašel a rýmu a zkončilo se v 10tt jako zamlklé.Můj dr tvrdí že tím není že to bylo špatně už od začátku.Jenže mě to stejně nedá a myslím si že ty nemoci na tom něco viny mají.Já právě byla dost nemocná už v den snažení.Mám ale i známou co v prvním trimestru měla troje antibiotika měla dokonce zápal plic a má zdravého chlapečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí