Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
je mi to poravdu blbe zajimalo bi mne jak to resite?? rejpalky nejsou potrebne dekuji ![]()
No, pokusila jsem se omezit, někdy to vyšlo a někdy ne
Tak trochu sjem doufala, že budu jako moje mamka(ta kouřila do třetího měsíce a pak ji bylo po cigaretě
) No, doufala jsem marně ![]()
Uju píše:
No, pokusila jsem se omezit, někdy to vyšlo a někdy neTak trochu sjem doufala, že budu jako moje mamka(ta kouřila do třetího měsíce a pak ji bylo po cigaretě
) No, doufala jsem marně
no ja take doufam ze omezim znam take hodne maminek co prestali kourit prave kdys byli tehu ale myslim si ze to muj pripad bohuzel nebude ![]()
No, taky jich znám a dost. Musím říct, že je obdivuju já se o to pokoušela svoje první těhu(prostě s tím seknout na dobro) ale bylo to něco hroznýho (vydržela jsem dva dny)
U druhého sjem si řekla, že prostě jen omezím. Ale teda taky to nebylo lehké.
Anonymní píše:
Ahojky zjistila sem ze cekame miminko sem silna kuracka pritel zacal mit blbe narazky ze tet je duvod prestat kourit(on prestal pred 8mnesici) je to pro mne strasne velka zavislost a vim ze nechci prestat kourita nevim co delat jak ste to resily vi?
Máš doma nekuřáka,o to to máš jednoduchší,já mám kuřáka,a je to dost těžké odolávat.
levmah28 píše:Anonymní píše:Máš doma nekuřáka,o to to máš jednoduchší,já mám kuřáka,a je to dost těžké odolávat.
Ahojky zjistila sem ze cekame miminko sem silna kuracka pritel zacal mit blbe narazky ze tet je duvod prestat kourit(on prestal pred 8mnesici) je to pro mne strasne velka zavislost a vim ze nechci prestat kourita nevim co delat jak ste to resily vi?
Jinak když jsem si zapálila,tak jsem to v půlce tipla,a pak mi byla škoda peněz tak jsem to hoodně omezila.
na den mam jednu krabicku nekdy vice nekdy mene pritel prestal kourit ze dne na den a ne do toho nuti porad ma blbe narazky ze hodne kourim atd a tet kdys cekame mimi je to hrozny ![]()
Hmm,to je fakt dost
Já kouřilapřed těhu max 18 (pokud jsem nebyla někde v restauraci-moc často nechodíme) stáhla jsem to tak na těch 12. Ale stejně to je hodně ![]()
No, podle mě doporučuju si na každý den dát hodně práce čiností. Pak se omezuje lépe. Já třeba zavřela na tři hoďky do bazénu pak si dala jednu ke kafču a jela jsem do kaufu na nákup(tam to je kolikrát taky na dvě hoďky).Ale je to finančně dost nákladný ![]()
Uju píše:
No, podle mě doporučuju si na každý den dát hodně práce čiností. Pak se omezuje lépe. Já třeba zavřela na tři hoďky do bazénu pak si dala jednu ke kafču a jela jsem do kaufu na nákup(tam to je kolikrát taky na dvě hoďky).Ale je to finančně dost nákladný
Ježiš,to je drahá odvykací kůra ![]()
Já jsem kouřila krabičku i víc a myslela,že nikdy nepřestanu.Chutnalo mi to a taky mě štvala ta protikuřácká fanatická liga ![]()
Pak jsem otěhotněla a hloupě doufala,že mi to nebude chutnat…chutnalo.
Ale jedno mi to nebylo.Koupila jsem si velmi slabé cigarety (R1) a kouřila 3-4 denně.po cca 14 dnech jen 2 denně.Pak mi to v hlavě nějak přecvaklo,že se mi dítě udusí a přestala jsem uplně.Ani nebyl žádnej větší absták,snažila jsem se nemyslet na kouření,šla vždy nějak jinak zaměstnat ruce.
Dítěti budou 2 a nekouřím stále.Ted už by mi bylo proti srsti líbat to malé dítě s pusou od cigaret,už mi smrdí.
V létě jsem jednu zkusila,blééé.
A jsem na sebe fakt hrdá.
Držím pěsti,at se ti to také povede,pokud budeš chtít.
Kouřila jsem před těhu dost, ale v těhu mi to dr. zakázala abych přestala ze dne na den tak jsem začla omezovat, na jednu denně, chuť samotná mě přešla asi až v osmém měsíci.
Dítě mám zdravé, porodní váha necelá 4kg, takže vše je v pořádku.
Jestli máš chuť tak si dej, je to pak horší když se deptáš kvůli tomu že si nezapálíš.
ahoj, no, ja jsem v prvnim tehotenstvi taky nedokazala uplne prestat, ale stahla jsem to z krabicky na 5-7 cigaret denne (ale bylo to silene
) ted ve druhem mi bylo hned od zacatku tak spatne, ze jsem prestala ze dne na den a zatim (mesic po porodu) se drzim, nemam na to vubec chut
Ahojky zjistila sem ze cekame miminko sem silna kuracka pritel zacal mit blbe narazky ze tet je duvod prestat kourit(on prestal pred 8mnesici) je to pro mne strasne velka zavislost a vim ze nechci prestat kourit
a nevim co delat jak ste to resily vi?