Těhulky kuřačky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.11.11 11:05

chci to nejak resit ale zatim nevim jak :think: miminku urcite ublizit nechci ale kouri se nevyhnu skoro kazdy kouri a je pravda ze staci jit z mimi ven a nadycha do sebe buh vi co :roll: zase koureni u kocarku si myslim neni tak hrozny jakk koureni doma u ditete… urcite to omezim :dance:

• Citovat
  • Upravit
1314
17.11.11 11:08
Anonymní píše:
chci to nejak resit ale zatim nevim jak :think: miminku urcite ublizit nechci ale kouri se nevyhnu skoro kazdy kouri a je pravda ze staci jit z mimi ven a nadycha do sebe buh vi co :roll: zase koureni u kocarku si myslim neni tak hrozny jakk koureni doma u ditete… urcite to omezim :dance:

Neboj, to půjde 8-)
Držím pěsti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
17.11.11 11:09

To máš pravdu. Kouření dítěti doma je hrozný ( u nás se nekouří-auto je také nekuřácké) se přiznám, že jednou si u nás doma(ještě jsem bydlela s mamkou) zapálila v obýváku návštva jen dvě cigarety. A já kuřák to hrozně cítila ještě 14dní po tom :roll:
Jen u toho kočárku to vypadá blbě-teda podle mě. Tam to spíš beru jak to vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
17.11.11 11:09

Tak mě by ve snu nenapadlo si zakouřit mezi lidma.Bych se hanbou propadla do země.Zapálím si na půdě,tak ať o mě nikdo neví.Třeba ty žvýky nejsou špatné,ale bylo mi to vysvětleno od dr,tak nevím kde teda pravda je.

• Citovat
  • Upravit
29577
17.11.11 11:17

No. Lehko se řekne,těžko dělá… Při dvou těhotenstvích jsem nekouřila,prostě mi cigareta v určitém týdnu přestala chutnat a bylo vymalováno. Vydrželo mi to i přes kojení a pak jsem zase pomalinku začla…
Tedˇ,u třetího to bylo přesně naopak,to snad byla potřeba si zapálit,nebo co. Kdo nezažil,nepochopí.
Ale i tak jsem s tím bojovala jak se dalo,přešla jsem na nejlehčí slimky,snažila se omezovat a omezovat)hlavně rituály-u kávy,když jdu ven z bytu apod) a věř,že až si zapálíš ve vyšším stupni těhotenství,sama ucítíš,jak s tím miminko bojuje a brání se ,protože se prostě DUSÍ. A to byl pro mně ten největší stimul omezit na minimální minimum,až jsem zjistila,že si dám tak jednu za týden -14 dní .....
Hlavně nekuř doma ,to je základ,snaž se kouřit jen půlku, uvidíš ,že časem to půjde stáhnout víc a víc .
Držím pěsti při boji,když se chce,jde hodně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
17.11.11 11:20

Holky a co tyhle stránky? Koukala jsem, že je tam i nějaká poradna, tak třeba tam pomůžou..? :-)
http://www.kurakovaplice.cz/…eni_cigaret/
Teď jsem je našla, tak se na to podívám co tam je.. ale zatím jsem se podívala do galerie a je to hnusný :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
17.11.11 11:20

V prvním těhu jsem kouřila, syn nar. 2000 má dnes velké problémy - neustále ucpaný nos, na některých místech (vlhké byty apod.) se dusí. Domnívám se, že to jsou následky mého kouření v těhu.

Kouřila jsem 17 let, 20 cigaret denně, dnes - nekouřím asi 3/4 roku.

• Citovat
  • Upravit
1692
17.11.11 11:23

Také mi to nešlo přestat ze dne ne den,ale omezila jsem na tři cigarety.Já sice nejsem silný kuřák takže mi to problém nedělalo.Kouřila jsem jen doma na dvoře,nikdy ne venku nebo kdekoli jinde a to mi vydrželo do ted.Když jsem byla někde venku nebo na návštěvě neměla jsem potřebu třeba celý den.Tak jsem se každý den zaměstnávala vycházkami.Držím ti palce aby si to zvládla tak jak uznáš za vhodné :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
17.11.11 11:29
Anonymní píše:
na den mam jednu krabicku nekdy vice nekdy mene pritel prestal kourit ze dne na den a ne do toho nuti porad ma blbe narazky ze hodne kourim atd a tet kdys cekame mimi je to hrozny :roll:

Na tvém psaném projevu je vidět tvé nízké IQ. Ale hulit víc než krabku denně, zasloužila bys, aby tě přítel propleskl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
17.11.11 11:35
monika32 píše:
Anonymní píše:
na den mam jednu krabicku nekdy vice nekdy mene pritel prestal kourit ze dne na den a ne do toho nuti porad ma blbe narazky ze hodne kourim atd a tet kdys cekame mimi je to hrozny :roll:
Na tvém psaném projevu je vidět tvé nízké IQ. Ale hulit víc než krabku denně, zasloužila bys, aby tě přítel propleskl…

No tak z tou inteligencí…z tebe empatie taky zrovna nečiší… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
17.11.11 11:37

ja teda nevim,ale treba jedu v aute a prede mnou v aute nekdo kouri a ja to citim az v mym,takze otoceny kocar asi nicemu nepomuze,chtelo by to nejakou studii,co skodi vic,jestli vypary z aut nebo kour z cigarety,ja teda slysela ze pasivni koureni je horsi nez aktivni,tak nevim.proste ty decka lituju,asi by si mela kazda mama uvedomit,ze by nechrtela,aby pak jeji dite prislo treba za par roku ze ma rakovinu kvuli tomu, ze bylo vic vystaveny kouri a dychalo to…urcite to je potom vic rizikovejsi…
je to kazdeho vec,ja byt tehuli,tak prestanu…
ja jsem si dite vzdy prala a udelala bych cokoli,aby se melo dobre.. a zamerne mu ublizovat svou blbosti??
no uz koncim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
17.11.11 11:41

Já třeba v těhotenství nekouřila vůbec, ale prosím tě v parku na lavičce kočár otočenej, vítr fouká na druhou stranu než je kočár - zase nepřeháněj že škodím dítěti cigaretovým kouřem :mrgreen:

Nekouřila jsem nějakou dobu před těhotenstvím ani v průběhu a stejně mám dítě s vrozenou vadou…a můžu říct, že jsem si naprosto jistá, že kouřením ZA kočárkem ubližuju jen a jen sobě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
17.11.11 11:42

To abych za chvíli fackovala každého kuřáka, kterého při procházce potkám, páč mi dítě dýchá jeho cigarety, když kolem něho procházím…a že bych se ufackovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
17.11.11 12:04

Já jako nekuřák - 3/4 roku - a předtím silný kuřák 17 let jsem nikdy nechápala a nechápu lidi, co se s cigaretou schovávají. Buď kouřím a stojím si za svým a neschovávám se a nebo nekouřím, když se tak stydím a přijde mi to divný:))

Můžeš mi to trochu víc popsat ty tvý pocity :mrgreen:

Jinak „vylečený“ kuřák, tak ty jsou nejhorší, v tom se asi shodneme. Taky jsem teď urejpaná, ale jentak pro sebe, snažím si to říkat v duchu. Ale fakt je, že třeba ty pašovaný cigára mě šíleně smrdí. Jak jedu ve výtahu, po někom, kdo je kouří, je to síla:)) 8-o :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
394
17.11.11 12:06

Já kouřila taky necelou krabičku denně, o víkendech i víc, když se něco dělo..
Těhule se žvárem jsem vždycky odsuzovala a myslela jsem si, že až já přijdu na to, že jsme tjotná, seknu s tím hned, ale tak jednoduché to není.
Nicméně jsem to od úplného začátku omezila, místo těžkých camelek kouřím nejlehčí slimky (i kdžy faktem je že, že sajrajt jako sajrajt.. :oops: ) a vykouřím věšinou dvě, tři denně. Držím se doma, a dokud jsem doma, tak to jde, ani mě nic extrémně netáhnu do mrazu si zapálit, to bych snad zvládla i celý den bez (pár už se mi jich podařilo :-) ) ale krize je, když jdu ven. Na kafe ke kamarádce nebo ona ke mně, do města na nákup, prostě ta riziková místa, kde jsem kouřívávala - auto, terasa..
Pořád doufám, že zvládnu přestat, snad až bude miminko reálnější, než je ve 14. týdnu, ale faktem je, že jsem to nezvládla za dva měsíce.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí