Těhulky kuřačky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1231
16.12.11 21:13

Ve svou dvou těhách jsem kouření omezila zhruba tak na deset denně. Že bych přestala kouřit si ani nedokáži představit, v mém okolí jsou samí kuřáci. Kouří manžel, kamarádky a mámu vydět bez cigarety je unikát. Děti jsou zdravé a holka již chodí do první třídy.

• Citovat
  • Upravit
1687
17.12.11 11:45

Tak já kouřila v obou případech těhu.Chutnalo mi víc jako když jsem těhotná nebyla,manžel taky kuřák.Fakt to nešlo i když jsem věděla,že to je špatně.Obě holky mám naštěstí zdravé.Ale je zajímavé,že po porodu jsem si na cigarety ani nevzpoměla,vydržela jsem nekouřit celou dobu kojení.No je fakt,že jsem obě kojila max.3 měsíce pak mi došlo mlíko a ta druhá zase po 3 měsících nechtěla.Takže jsem samozřejmě začla znova.Ale není prej dobrý přestat uplně,v těle to stejně zůstává i několik let…a navíc řikala mi doktorka ,že je lepší si zapálit(samozřejmě to omezit),než aby ses nervovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.11 14:44

Ahoj .. jo jo ja kouřila take tak krabičku i vice za den , muj chlap je taky kurak po té co jsem se dozvědela , že jsem těhu tak jsem za 4 dny vykourila 1 cigaretu a bylo to přišerné .. bylo jsem i takova ,,malátná ,, a po nazbiranych informacich i od zdravotni sestřičky , že je lepši si zapálit než se stresovat tak vykorim tak 3 cigarety z 20 denne a to si myslim že je přijetelny … ale muj chlap ktery kouři stale tak mi řekl že pokud bude prcek postiženy tak že mi to neodpostí , je to čerstvé a tak jsem z toho dost zoufala :((
davam anonimne … necitim se na to ..

• Citovat
  • Upravit
1296
17.12.11 17:18

tak já před těhu kouřila tak krabičku denně…když jsem čekala dceru tak jsem přestala kouřit,po ukončení kojení jsem opět začala :cert: no a ted když jsem zjistila že po všech trápení lítání po IVF apod jsem těhotná,tak jsem dávku začala snižovat až jsem přestala úplně tak kolem 8tt jsem už nedala ani jednu cigaretu a to mě nebylo špatně nic..ale prostě bych se styděla mít bříško a cigáro u huby :poblion: ale je to každýho věc..jen si myslím že prostě přestat jde..já na cigárko chut mám,manžel kouří,kamarádky kouří,mamka kouří,ale prostě nezapálím si a to si i myslím že vedeme společenský život a že v kontaktu s lidma co kouří jsem pořád..takže já se těším až si zapálím,bohužel vím,že asi zase začnu,protože chut mám..ale dokud bych tím ničila i život mýho dítěte tak určitě ne :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
17.12.11 17:54

Já kouřila cca od 14 let,takže 13 let,když jsem otěhotněla,byla jsem totální závislák :zed: Vždycky jsem si říkala,jak to zvládnu,až budu těhotná a zvládla jsem to!Bylo to strašně těžký,nálady,abstáky,prostě hrůza,ale zvládla jsem to!Nešlo to ale hned,asi do třetího měsíce jsem si „povolila“jednu cigaretu denně,vždycky večer a klepala jsem se na ní celej den,pomalu jsem nemyslela na nic jinýho,pak když jsem si zapálila jsem zase měla šílený výčitky svědomí,že škodim malý a jsem slaboch,prostě začarovanej kruh :cert: Nakonec jsem musela pořád myslet na to,že kdyby malá byla nedejbože nemocná,v životě bych si to neodpustila a přestala jsem úplně,prostě mi to svědomí nedovolilo.Chutˇ mám pořád strašnou,zato ale klid v duši :kytka: Takže,zakladatelko,vim,že je to opravdu hrozně těžký,ale jde to,mysli na to miminko a zvládneš to :kytka: Mateřství je přece ta nejkrásnější obětˇ a zdravý miminko je ten největší dar na světě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.11 19:16

máte hyperaktivní děti??

ahoj, chtěla jsem se zeptat, jaké jsou vaše děti???
**mám prcka rok a půl, (v těhu jsem kouřila) a teď je to fakt HYPERKA..ale je zdravá, první teplotu měla až v roce..
**teď jsem zase těhu a nepodařilo se mi přestat, spíš mi to chutná víc, tak jsem zvědavá, jestli to druhý bude taky Hyper.. **někde jsem četla, že za to může kouření v těhu… :zed:

• Citovat
  • Upravit
4706
30.12.11 12:40

taky mam hyperaktivní holčičku. ale co je hyperaktivita… :think: Soudim podle jiných dětí, které jsou hodné… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
1.1.12 17:36

Ahoj!

Ahoj holky, to kouření vám povim, to je pěkné prokletí!! :cert: Před těhu jsem stáhla krabičku denně jako prd a jelikož jsem otěhotněla hodně neplánovaně, tak jsem se nestihla ani trochu připravit, takže přestat ze dne na den, je opravdu šílený, nešlo mě to… :,( kouřim teď jednu až tři denně a ta jedna prostě musí bejt, jelikož mám šílený trable se zažíváním, ta ona cigareta mě velice pomůže :oops: Je spousty argumentů, jak si to koření omluvit, ale pravda je, že to není dobrý a spousty lidí na mě kouká zkrz prsty, když řeknu, že tu jednu si prostě dám!!! :| A povim vám, že hodně pomůže si na netu pořád číst, co to způsobuje a jaký to má vliv na dítě, mě to pomohlo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.12 20:43

Ahoj holky , psala jsem sem nekdy před 2 tydny .. to jsem z krabičky denně nedokazal přestat uplne .. a byla jsem na cca 2 až 3 cigaretach denně.Včera jsem byla na 4D ultrazvuku a měla hrozný strah z toho ,aby bylo vše v poradku .. a vysledek .. sice na podruhy .. ale z 20 denně .NEKOUŘÍM !!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
11.1.12 02:52

Ahoj, já jsem byla vždycky takový ten typ, co děti nechtěl, pátky a soboty jsem strávila na mejdanech a vůbec všechno se točilo jen okolo zábavy a pocitu, že jsem free :-) K tomu patřil alkohol a cigarety. Kouřím asi jedenáct let, posledních šest let krabičku i víc denně. Když jsem zjistila z testu, že jsem těhotná, zapálila jsem si, ale potáhla jsem jen dvakrát, protože jsem měla jakési výčitky. Druhý den na UTZ jsem viděla to mrňavé srdíčko, jak bije, jak ten malý tvoreček má vůli žít a bylo jasno. Je to sice sotva týden, ale nekouřím, netrpím abstinenčními příznaky a je mi vážně jedno, že další párty, na kterou někdy půjdu, se bude konat třeba až za dva roky. Ve vteřině se mi doslova změnil život a převrátily se mi hodnoty :-) Vím, že cigareta nemá zpravidla zásadní vliv na vývoj plodu, ale pořád si říkám… co kdyby… A hlavně, nechci jít později svým dětem špatným příkladem. Držím všem palce :mavam:

• Citovat
  • Upravit
těhulka87
11.1.12 04:58

Ahoj holky, i ja jsem byla silny kurak. Pred necelymi 2mesici jsem objevila // , zapalila jsem si, potahla a udelalo se mi spatne. Od te doby ani sluk. Kourila jsem 8let. Pritel kouri, i cela rodina. Kdyz si nekdo zapali vubec nemam chut, kolikrat se mi to az protivi. :) a to jsem mela strach jak to zvladnu, bez cigarety jsem neudelala ani krok a prislo to samo :)

• Citovat
  • Upravit
4706
11.1.12 10:48
barčatěhulka píše:
Ahoj holky , psala jsem sem nekdy před 2 tydny .. to jsem z krabičky denně nedokazal přestat uplne .. a byla jsem na cca 2 až 3 cigaretach denně.Včera jsem byla na 4D ultrazvuku a měla hrozný strah z toho ,aby bylo vše v poradku .. a vysledek .. sice na podruhy .. ale z 20 denně .NEKOUŘÍM !!! :dance:
:potlesk: :potlesk: to je super
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
11.1.12 10:51

CO JÁ BYCH DALA ZA TO 3CÍGA DENNĚ :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ninushenka
11.1.12 15:34

Já se dozvěděla o těhotenství o Vánocích a 24.12 jsem měla poslední slimku. Kouřila jsem 5-6 denně v hospodě i krabku, ale od Vánoc nekouřím a ani kvůli mrňouskovi nechci, jsem v 5.týdnu a už teď si uvědomuju, že nejsem už v mým těle sama :hug:
A přítel je teda silější kuřák, ale sám by mi to nedovolil kouřit, kouř se mnou jenom když jsme venku, v autě už vůbec. Ale chutě mám, to víte že jo, ale moje dítě je pro největší motivace - co bude potom nevím, asi začnu znova…uvidíme :)

• Citovat
  • Upravit
264
11.1.12 16:03

Ahoj, tak už jsem to taky zvládla a nekouřím :D Občas mám chuť, ale absťák to není :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí