Sono srdce

157
17.11.11 08:26

Sono srdce

Příští týden jsem objednána na sono srdce plodu v 21. týdnu. Chtěla jsem se zeptat Vás zkušenějších, co mě na tomto vyšetření čeká? Děkuji moc za informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
17.11.11 08:30

Nic, jen ultrazvuk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
17.11.11 08:45
Pipet píše:
Nic, jen ultrazvuk…

Tak tak,podrobně budou zkoumat srdíčko,postavení komor,aorty atd atd.Prostě delší utz :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
17.11.11 09:05

ani bych nerekla ze delsi :lol: . proste jen utz , no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
17.11.11 09:15

Já bych řekla, že je delší 8-) . Ale je to v pohodě…jen si poležíš :lol: .
Kam jedeš, do Motola?

• Citovat
  • Upravit
20662
17.11.11 09:15
zuzka84 píše:

Tak já ho teda měla delší v porovnání s klas.utz v poradně :-D .Máme hodně poctivého mudra,který se rád divá na miminka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
17.11.11 09:19

Jo, bylo to docela dlouhé… jsem myslela, že už se z toho lehátka nezvednu :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
17.11.11 09:25
Já jsme byla hlavně strašně nervozní, aby to bylo ok…Jinak ležení mi bylo vcelku přijemný :lol: . Ještě mě ale čekal přesun z Motola do Gennetu na další vyšetření, byla zrovna ta sněhová kalamita, příjemný :mrgreen:
Pipet píše:
Jo, bylo to docela dlouhé… jsem myslela, že už se z toho lehátka nezvednu :roll: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
24798
17.11.11 09:39
byron píše:
Já jsme byla hlavně strašně nervozní, aby to bylo ok…Jinak ležení mi bylo vcelku přijemný :lol: . Ještě mě ale čekal přesun z Motola do Gennetu na další vyšetření, byla zrovna ta sněhová kalamita, příjemný :mrgreen:
Pipet píše:
Jo, bylo to docela dlouhé… jsem myslela, že už se z toho lehátka nezvednu :roll: :lol:

Přede mnou vyšla z ordinace úplně hotová zhroucená uplakaná maminka… :cry: Takže jsem si to vůbec „neužila“ ve smyslu koukání na miminko a měla jsem celou dobu stažené půlky a knedlík v krku :-?
No naštěstí to bylo OK.
Dokonce tam byl i jeden mladý doktůrek, co si na mě „trénoval“ 3D ultrazvuk, takže jsem viděla 3D mimino zadara aspoň. A potvrdil mi holčičku.
Ale moc příjemné to nebylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
17.11.11 10:06

Tak toho jsme svědkem nebyla, naštěstí… Já jsem si říkala, že to prostě musí být dobrý, že se to nemůže opakovat… Nakonec doktor zhlásil, že vylučujou závažný vady včetně vady syna, tak jsme byla štastná.....
Pak jsme jela do Gennetu, kde dali výsledky dohromady a taky mě potěšili… A řekli mi, že čekám holku :lol: . Takže začalo trápení s výběrem jména :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
157
17.11.11 10:44
byron píše:
Já bych řekla, že je delší 8-) . Ale je to v pohodě…jen si poležíš :lol: .
Kam jedeš, do Motola?

Ne ne, tady u nás v Jihlavě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
20.11.11 15:49
Katka86 píše:
zuzka84 píše:
Tak já ho teda měla delší v porovnání s klas.utz v poradně :-D .Máme hodně poctivého mudra,který se rád divá na miminka :mrgreen:

he he, asi nemam dobry pojem o case :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky