Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
jsem na zacatku 5tt, a uz asi 5 dni je mi hrozne zle
(celodenne), nemuzu skoro vstat z postele, citim se jako bych mela chripku..je to ok?..teplotu nemam nic..jedine,co do sebe dostanu je vzdycky troska ovoce..lizatka,cola nepomahaji..mely jste to nektera take tak? uz od zacatku tehotenstvi?ty nevolnosti jsou opravdu velke… ![]()
JJ, to znám. Jsem v 5 měsicí a od 8tt jsem doma. Nízký tlak, závratě, mdloby, zvracení, pocit teploty, pak zimnice, dokonce na dva dny migréna…
bartosicka píše:
Ahoj holky,
(celodenne), nemuzu skoro vstat z postele, citim se jako bych mela chripku..je to ok?..teplotu nemam nic..jedine,co do sebe dostanu je vzdycky troska ovoce..lizatka,cola nepomahaji..mely jste to nektera take tak? uz od zacatku tehotenstvi?ty nevolnosti jsou opravdu velke…
Je to naprosto v pohodě. Mně to přešlo vždy porodem. ![]()
peggy.sl píše:bartosicka píše:Je to naprosto v pohodě. Mně to přešlo vždy porodem.
Ahoj holky,
(celodenne), nemuzu skoro vstat z postele, citim se jako bych mela chripku..je to ok?..teplotu nemam nic..jedine,co do sebe dostanu je vzdycky troska ovoce..lizatka,cola nepomahaji..mely jste to nektera take tak? uz od zacatku tehotenstvi?ty nevolnosti jsou opravdu velke…
jo, ten na to prý hodně pomáhá
asi nejzaručenější trik ![]()
peggy.sl píše:bartosicka píše:Je to naprosto v pohodě. Mně to přešlo vždy porodem.
Ahoj holky,
Vítej v těhotenství ![]()
Kdyby ses chtěla přidat, máme diskuzi „Asi budu mít letňáčka“, kde jsme všechny tak okolo 5-7tt a probíráme každodenní „strasti“ ranného těhu ![]()
Já piju každý den šálek kopřivového čaje, je dobrý na únavu, na žaludek by mělo obecně pomáhat studené ovoce - mně pomáhají mandarinky ![]()
A během dne, když na mě jde hlad a nevolnost, zobu sušený bio ananas a je mi celkem fajn ![]()
Holma píše:peggy.sl píše:jo, ten na to prý hodně pomáhábartosicka píše:Je to naprosto v pohodě. Mně to přešlo vždy porodem.
Ahoj holky,
(celodenne), nemuzu skoro vstat z postele, citim se jako bych mela chripku..je to ok?..teplotu nemam nic..jedine,co do sebe dostanu je vzdycky troska ovoce..lizatka,cola nepomahaji..mely jste to nektera take tak? uz od zacatku tehotenstvi?ty nevolnosti jsou opravdu velke…asi nejzaručenější trik
LadyTommy píše:
Vítej v těhotenství![]()
Kdyby ses chtěla přidat, máme diskuzi „Asi budu mít letňáčka“, kde jsme všechny tak okolo 5-7tt a probíráme každodenní „strasti“ ranného těhu
Já piju každý den šálek kopřivového čaje, je dobrý na únavu, na žaludek by mělo obecně pomáhat studené ovoce - mně pomáhají mandarinky
A během dne, když na mě jde hlad a nevolnost, zobu sušený bio ananas a je mi celkem fajn
Já jsem v 6 měsíci a taky si ještě umím pěkně popovídat se záchodem ![]()
bartosicka: vítej v klubu.. taky nevím, jaký blb vymyslel označení „ranní nevolnosti“ pro blicí náladu trvající celý den
užívej si to, těhotenství je tááák krásné ![]()
btw malá rada, už jsem zjistila, že někdy je mi zle prostě zle a někdy je mi zle spíš z hladu.. ale jak to rozlišit, to teda zatím nevim ![]()
bartosicka píše:
Ahoj, děkuju…jo ovoce mi pomaha, pomerance hlavne, to je tak taky jedine ,co muzu..
LadyTommy píše:
Vítej v těhotenství![]()
Kdyby ses chtěla přidat, máme diskuzi „Asi budu mít letňáčka“, kde jsme všechny tak okolo 5-7tt a probíráme každodenní „strasti“ ranného těhu
Já piju každý den šálek kopřivového čaje, je dobrý na únavu, na žaludek by mělo obecně pomáhat studené ovoce - mně pomáhají mandarinky
A během dne, když na mě jde hlad a nevolnost, zobu sušený bio ananas a je mi celkem fajn
Zkus si to raději loupat,slupky dráždí žaludek,já do teď loupu ![]()
bartosicka píše:
to mi ani nerikej…
Ahoj holky,
Bohužel třikrát jsem to zkoušela a výsledek byl vždy katastrofický… ![]()
Vždycky jsem se modlila ať už porodím a mám klid. Teď s dvojčaty jsem si zase dost často říkala, co bych za to dala, kdybych je měla zpátky v břiše a blinkala a omdlívala..
![]()
levmah28 píše:
Já jsem v 6 měsíci a taky si ještě umím pěkně popovídat se záchodem