Křeče v 38. tt

16.11.11 10:28

Křeče v 38.tt

Dobrý den, měla bych dotaz, jsem prvorodička nyní v 38.tt a od včerejška mě chytají křeče v podbřišku,večer jsem nemohla ani usnout. Mimi se hýbe a dost, ale ty křeče mě trápí, nevíte co by to mohlo být, že by oni poslíčci? Děkuji všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
16.11.11 10:33

No tak ona kontrakce - stah je vlastně „křeč“ děložního svalu, takže třeba už se něco chystá, nebo děloha jen trénuje…

Sleduj, kdyby to náhodou mělo nějaké pravidelné intervaly, začala jsi krvácet (hlenová zátka taky může být trochu s krví, myslím silnější červené krvácení).

Většinou od bolení uleví vlézt si to teplé vany. Buď se to zklidní, nebo rozšoupne=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.11 10:36

Takže si myslíš, že už to jako mohou být ti poslíčci nebo jak se tomu říká, jo? Docela mě to fakt překvapilo, děkuji ti za informace. Jsem trošku v rozpacích, ale to asi každá prvorodička, snad :-? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
16.11.11 10:54

No poslíčci - jakože porod posílá jen posla, ale sám ještě nedorazil :mrgreen: , klidně to může být něco takového.

Není proč plašit, jednou to přijít muselo=) Jestli máš strach, že nepoznáš, kdy do porodnice, tak neboj, poznáš=) a jestli ne, tak buď šťastná za nebolavý rychlý porod, všechno má své pro a proti :palec:

Já teda s poslama nemám zkušenost žádnou, jak to začalo bolet, už nepřestalo, až za 16h na por. boxu=)

Tak pak přeju nějaký snesitelný porod a zdravé miminko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
16.11.11 11:49

Poslíčky poznáš tak, že když si vlezeš do teplé vany tak přejdou a když nepřejdou tak to začíná :mrgreen: hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí