Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky
,
jsem ve 21.tt a chtěla bych se zeptat, jaký máte přírůstek na váze? Díky moc ![]()
Veverunka22 píše:
Ahoj holky,jsem ve 21.tt a chtěla bych se zeptat, jaký máte přírůstek na váze? Díky moc
Já měla 1,5 kg ![]()
Veverunka22 píše:
Tak to je pěkný, já už mám nahoře 3kg
To máš ještě málo,znám holky co měla v půlce těhu i 10 kg na vrch.celkově jsem přibrala 10,5 kg,na rozdíl od prvního těhu,kdy jsem přibírala nejvíc na konci,jsem ted při druhém přibrala nejvíc mezi 22 - 32 tt,pak už to moc nahoru nešlo,ještě,že tak ![]()
Já jsem teda 20tt ale zatim dvě
ale díky za to, při dceři jsem přibrala dohromady 10 a vzhledem k tomu, že mám hodně věcí dědičnejch po mamce, která při mě jako druhym dítěti nabrala 16 a už se toho nezbavila, bála jsem se, abych u druhýho taky moc nepřibrala
tak nepřibíram a to s odpuštěnim žeru jako prokopnutá ![]()
nevím už ale asi kolem 8kg
,celkově 25kg,poslední 3týdny už sem nenabírala za to ty první snad kg za týden ![]()
Já měla asi 1 kg a ani do teď jsem moc nepřibrala 37tt 7 kg ![]()
Já měla v té době zhruba 5 kg, dnes 33 týden mám 10 kg navíc
ale už to teď moc neleze (zaplať pánbů
), přibrala jsem nejvíc v 6. měsíci (1 kg za týden), v sedmém už to začlo brzdit a teď je to cca 1 -2 kg za 4 týdny, ale malý měl už ve 29 týdnu 1650 g, což je macek, tak snad už brzdí, aby vůbec prolezl
Ale každý to má jiné, někdo dřív, někdo dýl, někdo přibere celkem 10 někdo 30 ![]()
Ahojky, ja mela ve 21tt +5kg, ted ve 32tt uz +12kg
.Malinko me to trapi, ale tak co, hlavne, ze se ma mala dobre a po porodu to doufam nejak pujde dolu..A to se nijak extra nefutruju, ale obcas proste ta chut neco sladkeho smlsnout je. Navic jsem to pribrala jen do bricha a v ostatnich patriich se zatim nejak nerozsiruju:-D. Taky zalezi na tom, jestli ti je spatne nebo ne, ja nezvracela jedinkrat a jedla jsem v podstate normalne, tak to melo urco taky vliv. Kdyz je nekdo prvni 3 mesice jen o rohliku a piskotech, tak to je jina..
ahoj, ja jsem mela kolem 20.tydne nahore kolem 7kg, celkem 15kg ![]()
já jsem přesně kolem tohohle týdne měla nějakej zlom… běhm 3 dnů 3 kg. jsem ted 33. týden a mám cca 9 kg nahoře.