Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kapavka se přenáší v podstatě jen pohlavním stykem. Bakterie způsobující onemocnění by ve vnějším prostředí nepřežila. Takže si myslím, žes nic nechytla. Ale pro klid duše si klidně zajdi na testy.
Určitě bych k doktorce zašla..
Jinak mě ale napadá, že není zrovna nejlepší nápad toto téma zakládat neanonymně..Vždy tu probíráš soukromí a zdr. stav své sestry, navíc tu máš fotku a tak dále..
Prenos je mozny pouze pohlavnim stykem, bakterie na vzduchu nepreziva.
Ale i tak bych si na test zasla.
Vlastně jestli jsi těhotná, tak bys na ty testy jít měla. Kdybys čirou náhodou byla nakažená, můžou zabránit přenosu choroby na dítě. Takže si ty testy pro jistotu nech udělat.
Já bych taky zašla k doktorce, bez ohledu na to, že se přenáší jen pohlavním stykem.
To je ta segra,co ji malem znasilnili?no tak to potes koste teda
Jinak kapavka je prenosna pohlavnim stykem,ale i presto bych se vysetrit asi nechala,radsi ![]()
jo pujdu radši dr…jo anonymně je pravda tak já to radši smažu..
A nedělá se náhodou ten test u těhotných automaticky? nebo tam je jen HIV a syfilis?
j.a.n.i1 píše:
A nedělá se náhodou ten test u těhotných automaticky? nebo tam je jen HIV a syfilis?
Ja myslim,ze tam kapavka neni, ale jista si nejsem ![]()
K doktorce určitě zajdi, i když ta pravděpodobnost je minimální.
A opravdu bys měla požádat adminy o smazání diskuse - tohle je vůči Tvé sestře víc než nefér!
sunnyho.motylek píše:
ahoj segra má kapavku,tět jsem byla doma u mámy..včera jsme se přestěhovaly…no nic,,potřebuju vědět zda mám jít radši k dr,mužu jí od ní chytit?když jsem se po ní koupala,chodila na wc atd atd?děkuju za odpovědi
teda ty máš diskuze
![]()
ale není divu,že jí má když se chodí dívat na ptáky na záchodky ![]()
sophinka píše:sunnyho.motylek píše:teda ty máš diskuze
ahoj segra má kapavku,tět jsem byla doma u mámy..včera jsme se přestěhovaly…no nic,,potřebuju vědět zda mám jít radši k dr,mužu jí od ní chytit?když jsem se po ní koupala,chodila na wc atd atd?děkuju za odpovědi![]()
ale není divu,že jí má když se chodí dívat na ptáky na záchodky
Já nikoho neodcuzuju,ale zakladatelka píše o takových věcech,no. . . Nevím ty diskuse jsou trochu zvláštní,a mám už udělaný obrázek,jinak zajdi k dr.
ahoj segra má kapavku,tět jsem byla doma u mámy..včera jsme se přestěhovaly…no nic,,potřebuju vědět zda mám jít radši k dr,mužu jí od ní chytit?když jsem se po ní koupala,chodila na wc atd atd?děkuju za odpovědi