Noční buzení 11měsíční

6.8.14 08:40

noční buzení 11.mes

Zdravím.
Náš problém začal od té doby, co se můj ted 11 měs. chlapeček dostal do nemocnice kvůli infekčnímu průjmu, stalo se to před měsícem. Moje mimi je povahově hrozně temperamenttní, mám problém ho zabavit i doma. V nemocnici se natrápil dost, museli jsme být sice,,jen,, 3 dny ale pro nás to bylo utrpení zavření v jedné místnosti, kde se ani nemohl batolit, špatně v noci spal. Poté jsme dorazili domů a od té doby se v noci probouzí, Problém je v tom že nemůže usnout a převracuje se celou noc z jedné strany postele až na konec. Kňourá a brečí bez důvodně (takový je i povahově) Stane se že se neprobudí ale jen se převrací vkuse, Poslední 2 týdny nás trápí to buzení. dnes to bylo od 2-5 hodin, jsme z něho s manželem vyčerpaní a nevyspalí. z toho se doma tudíž i hádáme :( Vždycky spal v noci krásně ale poslední dobou se budí a kroutí a knourá, že že by to byly zoubky? tak to si nemyslím, když už se pořádně probudí směje se. Prostě nemůže spát a nevím proč tak najednou. Celkově toho moc nenaspí. už jsme z něho zničení, nemáme na nic náladu. Miluju ho, ale poslední dobou ho mám plné zuby :( Nevíte nějakou radu na to vstáváni a neustálé převracení se? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
165
6.8.14 08:59

Ahoj, sice nejsem zastance samostatneho spani u deti tak malych, ale tady by mozna pomohlo kdyby spal v jine mistnosti a ty mela u sebe treba chuvicku. Nebo se u nej s manzelem stridat, napr. Jednu noc on, pak dve noci ty..s ohledem na to, ze asi manzel chodi rano do prace. Tak to mame my u me 5 mes. Slecny a jde to, bud se vyspi on, nebo ja, ale vzdy alespon jeden :D. Je to jen obdobi, spravi se to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.14 09:02

Dobrá rada :) ale myslím že by to nevyšlo, knourá každou noc. A ja bych se stejně probudila s mým citlivým spánkem. A manžela nemůžu budit dělá 14ctky denně :( už ted je mi ho lito.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
6.8.14 09:47

A já naopak poradím dát k sobě do ppostele a hladit a hladit. Asi má strach, ošklivé sny…
klidně bych se poradila s nějakým homeopatem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.14 10:02

No to právě děláme. Nezabírá vůbec nic :( hladíme, zpívam ukolébavky. Nevím už jak na něj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
6.8.14 10:03

Snad te povzbudi ze moje prvni dcerka do dvou let se budila kazdou noc kazde 2-3 hodiny na kojeni :-D takze poprve jsem se vyspala od 6. Mesice tehu az za 2,5 roku :-D ale kazdopadne mne toto dcera dnes delava kdyz ma. vetry, stejne tak ho muze bolet hlavicka, muze mit krece v nozkach z rustu, mohou to byt zoubky. Za me perfektne funguje tepla koupel v levandulovem oleji - 1-2 lzice do vany, nechat tak 15min, nadherne mi to malou zklidnuje, jist naposled hodinu pred spanim a nic sladkeho, energetickeho!, po koupeli zklidnujici masaz, pohyby od hlavy dolu po zadech az na zadecek, ne obracene, zvysuje to opacne puls, stejne hladit nozicky, brisko,.bude mastny od toho oleje takze neni treba uz masazni olej, delame to s malou denne, pak do pyzamka ulozit do postylky a vse v tichu, klidu, pokud bude takto zklidneny, mohlo by to pomoci, pouzivam pro dcerku i levandulovy polstarek do rohu postele, dale bych pocvicila s nozickama na brisko, muze mit opravdu nadymani, hledat ulevovou polohu - i ten bezduvodny plac to muze zpuspbit, dat mu kvalitni probiotika, dlouhodobeji. Homeopatika na zklidneni tez proc ne. Na zoubky chladive kousatko. Drzim palecky, jiste je to jen chvilkove obdobi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.14 10:14

Děkuji za radu s tou levandulí. No do 2 let doufám že to takhle mít nebudeme :( vanu mu určitě vyzkouším udělat, ale jak jsem řekla, nic klidného to nebude, moje dítě je hrozně aktivní, takže pokaždé ve vaně, cáká a nikdy se neuvolní a masáš to u něho nemám šanci udělat. Myslím, že mu to rozházel pobyt v nemocnici to jeho spinkaní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
6.8.14 10:24

@pusinka0998 I já si myslím, že to má z té nemocnice - trochu takový psychický otřes. Než jsem šla na MD, chvíli jsem pracovala ve školce a setkávala jsem se s tím pravidelně. Děti, co ležely v nemocnici (i s rodiči!) pak ve školce plakaly, ráno dělaly scény… Ale vždy to odeznělo, myslím že i u vás to bude přechodné, časem zapomene… Nepomohl by spací pytel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.14 10:26

To myslím že vůbec. Nemá rád ani když ho přikrývám, musím ho přikrývat dekou až když usne. Proč myslíte že by pomohl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
6.8.14 10:32

Syn také v noci kvičí a převrací se, stále se budí - ale už od porodnice. Je to asi 14 dní, co ho vždycky před spaním zapnu do spacího pytle a je to krapet lepší. Možná se tak cítí bezpečněji :nevim: Každopádně vám rozumím, také toho doma moc nenaspíme :roll: Je to pech, dcera měla až do 4 let noční děsy a to druhé asi nebude lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.14 10:35

No jéjé :/ těžký to úděl nás matek :D ale za vyzkoušení to také stojí, doma pár pytlů máme tak proč ne, uvidíme :nevim: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí