Tření obličeje ručičkama

32
30.7.14 08:06

Tření obličeje ručičkama

Ahojky, mám dotaz a doufám, že mi tu někdo poradí. Malýmu bude 7m a asi před 14 dny, se mu začal prořezávat první zoubek. Ale je to hrůza. Netuším, jestli to souvisí s prořezáváním, ale neustále si tře obličej. Nejdřív očička (div si je nechce vypíchnout),přes nos a k puse. Nejhorší je to v noci, kdy si tím pádem i vyrazí dudlík a je protivnej. Tak si sednu na postel, vezmu ho do náruče a utěšuju s tím, že mu držím ruce, aby si s nima zas nejezdil po obličeji a za chvíli je klid. Ale jen na chvilku, protože se tohle opakuje od půlnoci cca co 1/2 - hodinu :( Pak kolem 3:00 ho nakojím a celkem (až na vyjímky) je pak klid a spí do 6:00 Zkoušela jsem nakojit i dřív, když se takhle začne budit, ale to nepomáhá, budí se do těch 3:00 stejně. :nevim: Používám Calgel na dásně, ale pomáhá to jen na chvilku. Jinak ještě min. týden měl zarudlá očka, tak jsme zkuili koupit kapky OCUflasch a očíčka se sklidnily. Tak opravdu nevím, zda to jeho tření obličeje bude nějaká alergie, nebo zda to souvisí s tím zoubkem. Nebo jestli mám raději zajít k Dr. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
myšák1187
30.7.14 08:19

Mě se na ty zoubky osvědčil i mít dudlík v lednici a strčit jí ho, chvíli dudlá studené, zklidní se a usne

• Citovat
  • Upravit
32
30.7.14 08:20

Vyzkoušíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
30.7.14 08:21

Ja bych sla k dr nebo ji alespon zavolala…muzou ho svedit tasna a nevi o co jde, snazi se poskrabat napr.ale klidne to muze byt nejaka alergie, sice pokud nema vyrazku? Nevim, dr nic nepokazis ;)

• Citovat
  • Upravit
32
30.7.14 08:25

Vyrážku žádnou nemá, jen měl min. týden trochu zarudlý očka (možná alergie, možná nafoukáno, možná ze sluníčka), ale po pár dnech kapání kapiček to zmizelo. Tak asi zkusím Dr. zavolat ať víme na čem jsme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
30.7.14 08:42

Emička tohle dělá když je hooodně unavená a chce spinkat :hug: když to dělá a dám ji hajnout usne na to tata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
30.7.14 08:46

Jo, to náš malej taky dělával vždy, když byl unavenej, ale teď to začal dělat i normálně během dne po vyspání. To šudlání je teď častější a intenzivnější,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
30.7.14 08:46

@Nina Filipi To stejný dělá i naše :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
30.7.14 09:17

@Macinka87
Moje dcera si tře očička když je ospalá a chce spinkat, pusinku+nosánek si tře když ji má zapatlanou od jídla - ono to na té tváři lechtá, i ouška si škrábe když tam má moc toho mazu.
V tvém případě bych tipovala, jestli prcka něco na tváři nesvrbí, nemá nějakou vyrážku, pupínky, má čistý obličejík, nezanes si něco do očiček… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
30.7.14 09:25

@zvědavá borůvka Právě že nemá nic, žádnou vyrážku, ani upatlanej od jídla. Dělá to i v noci, kdy je okoupanej. Prostě procitne a začne si sjíždět rukama po obličeji od očí po pusu. Dřív to vůbec nedělal. Jen přes den, když byl unavenej, dali jsme spinkat a byl klid. Ale teď to dělá častěji i když vyspaný je. Někde jsem četla, že to může být buď alergie nebo ten zub (že ho to svědí, ale ještě neví, kde přesně se poškrábat), tak zkouším, zda tu má někdo třeba podobný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
30.7.14 09:44

@Macinka87
Ten zub by to mohl být, ony ty dásničky prý dost svrbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí