Noční děsy 9 letý syn

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
461
28.1.19 23:31
@Janča1212 píše:
Ahoj všem.
Můj 9 letý syn OPĚT začal trpět nočními děsy. Poprvé se objevily před 2 lety a trvaly opravdu každou noc cca 4 měsíce v kuse. Ty stavy byly šílené. Řešila jsem to s dětskou doktorkou, neurologem, zkoušela jsem různé čaje i bylinky a nakonec pomohla regrese…
Tenkrát to bylo nejspíše způsobeno rozchodem a odstehovanim s manželem…
Ovšem co to je teď netuším. Jsem zoufalá.
Ve škole známky dobré, celkově teď máme takové klidné a spokojené období.
Máte někdo zkušenosti s nočními děsy opravdu každou noc???

Dcerka má děsy od půl roku, teď jí budou 4. U nás to vždycky přichází ve vlnách. Třeba je půl roku klid a pak měsíc v kuse den co den. Co s tím ti neporadím, sama nevím. Prý z toho musí děti vyrůst. Akorát si to nedokážu představit u tak velkého dítěte, když vidím jak dokáže vyvádět takhle malá. Přeju hodně síly, je to fakt kolikrát k zbláznění… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
29.1.19 00:05

Pokud to původně bylo způsobeno nezvládnutou úzkostí, tak je dost pravděpodobné, že tam je teď také.

Pokud nevíš kde by měla zdroj, zajdi se poradit s psychologem. V 9. letech už to není součást nerovnoměrného vývoje- to platí pro předškolní věk. Respektive je potřeba zajít na neurologii a vyloučit nějaký problém z téhle oblasti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
29.1.19 04:25
@Ou píše:
Pokud to původně bylo způsobeno nezvládnutou úzkostí, tak je dost pravděpodobné, že tam je teď také.Pokud nevíš kde by měla zdroj, zajdi se poradit s psychologem. V 9. letech už to není součást nerovnoměrného vývoje- to platí pro předškolní věk. Respektive je potřeba zajít na neurologii a vyloučit nějaký problém z téhle oblasti.

No na neurologii jsme chodili i poprvé. Ovšem přístup doktorky byl šílený. Jediné, co dělala bylo, že nám každou návštěvu psala nové a nové prášky. Prostě chemie. Dokonce nám poradila dávat na noc tyjo, teď nevím - dithiaden tuším… Byla jsem zoufalá a asi 3× dala. Jenže on byl potom ve škole, jak mátoha a byl prý jakoby duchem nepritomny.
No, každopádně to budu muset řešit. V první řadě budu muset k dětské se poradit co dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
29.1.19 15:28

Tak jsem teď koupila B komplex a čaj pro dobré spaní a uklidnění. Už teď se bojím dnešní noci :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.19 18:11

Z toho urcite vyroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat