Světlá až bílá stolice, viróza?

11923
28.1.19 19:10

moč má jakou barvu? Mamka měla takovou stolici a téměř černou moč, když jí selhala játra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2346
28.1.19 19:11

@Šáruší ježíš to snad ne..... ještě jsem neviděla. Snad ok. Juknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
28.1.19 19:16

@cezet může to být od virozy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
28.1.19 19:16
@cezet píše:
@Šáruší ježíš to snad ne..... ještě jsem neviděla. Snad ok. Juknu.

nechtěla jsem vyděsit, promiň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16464
28.1.19 19:18

@cezet Seda stolice je acholicka stolice, muzes googlit, vznika, kdyz je uzavreny odtok zluce do strev a tak nemuze zluc obarvit stolici. Takze pokud ses si jista, ze nebyla nazloutla, ale fakt bila a seda, tak radeji jedte na chirurgickou ohotovost, nenechavej to na rano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
28.1.19 19:36

Hele kdyby me dítě mělo bílou stolici, jdu k doktorovi, nezloutne ti? Pokud není očkovaná může mít hep A, i ta viroza by k tomu seděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
28.1.19 19:37

@Tejule nene nežloutne. Je celkove v pohodě. Očkovana je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
28.1.19 21:11

@Šáruší Tak moč má úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
28.1.19 22:01
@cezet píše:
@Tejule nene nežloutne. Je celkove v pohodě. Očkovana je.

Hele stejně bych zítra šla k doktorovi, aby tam nebylo něco vaznejsiho, bílá stolice je fakt divná… Nějaká stenoza žlučových cest atp, bohužel to můžou mít i děti a pokud tam půjdeš zbytečně a doktor ti řekne že vše ok, tak alespoň budeš mít klid… Já jsem z oboru a se svým dítětem bych k doktorovi šla… Možná zítra už bude mít stolici v normě, tak bych moc neplasila, ale UZ břicha neboli, nechala bych ji ho udělat. Dej vědět. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2129
28.1.19 23:49
@cezet píše:
V pátek malou (6let) strašně rozbolelo ráno bříško. Zůstala doma, nešla do školky A pak se 2× hodně vyprazdnila. Prujem neměla. Jí méně, ale jinakvse ok. Cely vikend ji strašně zapachaji větry a škrundá v bříšku a dnes v pondeli byla na velký a měla svetle až bílo šede hovinko a puch jak od ropuch. Může to být druh střevní chripky? Podotýkám že netrpí na zvracení a prujmy, tak jestli může mít takovouto formu virózy?

Dcera měla první 2 stolice po střevní viroze taky úplně světlé.pak už ok.Ale nechci tě zase zbytečně uklidňovat,ať neco nezanedbate.U nás to ale fakt neznamenalo nic . naštěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí