Strašně chrčí, mohou to být plíce nebo průdušky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3487
27.1.19 15:51

Kdyby mi roční dítě chrčelo,tak bych už byla na pohotovosti. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
82
27.1.19 15:54

@Lychee13 to snad ne? u to v mírnější formě měla a nikdy nic. horečky odpadly, tak snad stačí počkat do zítřka ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
27.1.19 15:57

Jak říkám,řešila bych to hned a nečekala,až z toho bude třeba zápal plic(pokud už není). Moje dítě to není,takže je to na Tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
27.1.19 15:58

Asi se to poznat nedá. Průdušky a plíce pozná lékař poslechem, plíce ještě potvrdí retgen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
27.1.19 15:59

@smradoch75 my už s tím bojujeme 14 dní, syn 19 měsíců, problém je, že si takto malé děti neumějí odkašlat ani vysmrkat, my už máme třetí sirup na kašel, určitě s ní zajdi k doktorovi, aby si ji poslechla a i ona poradí, který sirup bude nejlepší. Přeji brzké uzdravení :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
27.1.19 16:00

no snad se to do zítřka nepo :think: . nechci to podcenit, ale jinak je v pohodě, až i teploty nemá, předpokládám, že je zahleněná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
27.1.19 16:03

@LucieDom tak k doktorce půjdu určitě, jen až ráno. jaké máte sirupy? mně vždycky vnucuje jen fenistil a ten mi teda přijde k prdu. odsávám, stříkáme mořskou vodu, zvlhčuji, koupele, zkusím zábal, možná zajdem do solné a pak už nevím. když měla naposled takový děsný kašel, jeli jsme do termálů a to pomohlo nejvíc :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
27.1.19 22:37

@smradoch75 nejdříve mucosolvan, teď Bronchipret a Ventoliber (ten je ale na předpis) . Jinak samozřejmě fenistil kapičky na uvolnění dutin, vincentku a zvlhcovat vzduch. My jsme měli dávat ještě dopoledne a večer nurofen, protože to měl spojené s herpetickou angínou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
28.1.19 03:35

Já mám menší mimčo, ale u nás pomohl Prospan. Na pohotovosti jsme už s malým taky jednou byli a v čekárně nějaký rusaci s černým kašlem a laryngitidou…pecička tam s nima 30 minut :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí