Noční děsy u tříleťáka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7213
5.9.14 07:56

Nocni desy u triletaka

Zdravim, prosim o radu jak pomoct synovi…Ma cerstve 3roky, nastoupil od pondeli klasicky do skolky, spava tam…

Syn se zacal hrozne vztekat, ale hrozne, nikdy to nedelal, nevim jestli to tam obkoukal, ale mam od pondeli vymenene dite :zed: Vsese neobejde bez remcani, knourani, fnukani…Ale co ma hlavne stve a mrzi je, ze v noci ma desy, porad place, narika, brbla-dnesni noc to delal 3hodiny, vzdycky epizoda, uklidneni a pak za 20-30minut po usnuti znova :cert:,vzdycky spaval krasne a celou noc :! Je to tim, ze je na neho zmen moc, ze to nedokaze vstrebat? Nesetkala jsem se stim, nevim co delat…Jestli v noci spat nejkou dobu s nim, i zkusit nejake bylinky ci homeo na uklidneni, proste co delat? pred usnutim se diva na pohadky a je uz v klidu… pak rano je z te noci spatny on-malo vyspany a hlavne ja-mam jeste 8tydenniho chlapecka, tak potrebuji funovat…

dekuji za rady a postrehy… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11689
5.9.14 08:06

@RadanaH je to ze školky, v jejich hlavičkách to teď šrotuje. Mě se domu ze vzteklounka, zase vrací uplně zaražené dítě. Doporučila bych Vám bachovy esence a čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
5.9.14 08:12

Ty bachovy esence mi nekde namichaji, ci je to hotove v lekarne?

ja si taky rikam, ze cas, ale nez se to zlepsi, ze se trapime vsichni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595
5.9.14 08:32

Je toho na něj moc, ve školce rovnou na celý den, nový sourozenec… potřebuje si zvyknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
5.9.14 09:10

@RadanaH Moje dcera to měla, když se narodila ségra (2.5 roku). A nějakou dobu před tím, musela jsem najednou ležet a hlídala ji (u nás doma) babička a dcera na ni nebyla moc zvyklá. A babička je učitelka, hodná, ale taky pěkně ostrá, na to není zvyklá. Upravilo se to tak až po půl roce. Teď šla do školky a už dobrý, uvidíme, co udělá školka.
Když jsme k ní šli a snažili se ji utišit, nepomáhalo to, byla jakoby v polospánku, nevnímala. Vztekání měla taky, ale to od vždycky. Teď už nemá. Teda má, ale je to mnohem lepší, není to často a hned se uklidní.
Chce to čas a možná bych zvážila, jestli neomezit trochu tu školku. Pokud není miminko nějak extra náročné a měla bys čas se mu trochu věnovat, tak bych ho vyzvedávala zatím dřív. Má toho strašně moc, miminko, školka, ty se mu nemůžeš tolik věnovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
5.9.14 09:11

Je toho na nej moc, my meli to same, ale proste se to musi jenom prezit. Par noci bude horsich, ale prejde to ;) Zatim bych nedavala zadne „leky“, proste to chce vydrzet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
5.9.14 09:21
@RadanaH píše:
Ty bachovy esence mi nekde namichaji, ci je to hotove v lekarne?ja si taky rikam, ze cas, ale nez se to zlepsi, ze se trapime vsichni

Tahle paní ti je namíchá´přesně na míru :) http://www.bachovyesence.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3900
5.9.14 09:42

Dcera taky začala v pondělí chodit do školky, ještě tam teda nespí, ale dnešní noc byla hrůza. Od 23hod kňourala a mlela se, taky jakoby v polospánku, po 2 hod jsem si jí vzala k nám do postele, ale moc to nepomohlo. Celou noc kňourala snad každých 5 minut, hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
5.9.14 09:52

Ach jo holky :(

vidim, ze normalni vec to je…a ja i rikala, jak mu to prospeje, je rad mezi detma, ze si tam vyhraje, kdyz se mu nemuzu moc venovat, nez sel do skolky, tak byl spatny, ze nemam tolik casu, mensi ma hrozny koliky a chce byt porad na rukou, jinak rveaz se pomalu dusi…tak jsem bralaskolku jako vychodisko…pak dojd manzel, tak se vetsimu venujem na stridacku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
5.9.14 12:00

Staršímu se noční děsy rozjely nástupem do školy a definitivně zdá se mizí až teď, zkoušeli jsme vše možné, má za sebou i kontroly na neurologii, dětem dozrává mozeček postupně a když je vjemů a všeho moc, tak se to bohužel odrazí v tom spánku. U nás když byl menší byla nutnost poledního spánku, jakmile přes poledne nespal bylo zle, ale musím říct, že čím byl starší tím epizody ustupovaly a noční stavy byly lepší a lepší. Držím palce ať vám brzy zmizí, vím jak to umí potrápit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3900
5.9.14 12:04

@clovek Justýna právě včera odpoledne nemohla usnout a spala pak jen hodinu, tak že by to bylo tím? No ale ve školce pak taky mají strašně málo času na spánek, Justýna doma spí 2, někdy i 3 hodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
5.9.14 12:57

@Arumba no může to tím být, každé dítě má potřebu spánku jinou a já jsem postupem času vypozorovala, že noční děsy u nás opravdu byly spojeny buď s nedostatkem spánku přes den, velkým zážitkem nebo nemocí, když byl běžný den a spal svoje 2 hodiny po obědě, tak byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
5.9.14 13:56

Holky, dekuji, uvidime, snad bude lip :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
5.9.14 14:16

Ahojky u nás to je taky malé je 20 měsíců a bojujeme pořád noc nebyla klidná snad ještě nikdy…pořád mluví ze spaní a hledá maminku taky nevím, co s tím až jsme museli udělat to, že jsme zrušili postýlku a spíme spolu ve velké…tak se uklidnilo, ale i tak několikrát za noc knourá a strašně cestuje sedalia nepomohla…tak nevim taky čekám, kdy to přejde ale jak spímě spolu je to lepší o hodně…tak držim pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
18.11.14 09:05

Ahoj, tak jsme na tom podobně, zřejmě i hůře. Dcera - téměř 3,5 roku nám to dělá každou noc, teď dvě noci za sebou šílené noční děsy kdy prostě nejde probrat, brečí a brečí. Defakto tak poslední rok neznám noc kdy by nebrečela. Kolikrát brečí, jdu tam, uklidní se, jde si lehnout k nám a spíme. Pokud do toho má noční děsy je to šílené, nejhorší je, že to trvá i hodinu kdy prostě probrat nejde. Sedalie nepomáhá, žádné změny nemá, do školky už chodí od dubna. Manželovi říkal kolega, že s ní mámem zajít k dr ale říkám si, jestli se to nedá řešit jiným způsobem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí