Dát do školky, těhotná

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.9.14 15:04

Dát do školky, těhotná

Na jaře jsme byli na zápisu do školky. Šli jsme to zkusit a vzali nás. Dítku budou 3 roky na jaře, takže do školky má začít chodit si zvykat třeba v lednu, únoru. Jsem těhotná - na začátku a termín mám v dubnu. Doma padla poznámka, že je to zbytečné - školka. Napadá mě spousta pro i proti. Pro - kolektiv, vyblbne se s dětmi (teda doufám) a nebude se nudit se mnou doma (nebudu mít tolik času). Proti - nemoci, problém se vstáváním. Vůbec nevím, jak to budu s miminkem zvládat (první bylo dost náročné), jestli to ráno zvládneme. Vlastně pro mé pohodlí vidím spíš možnost, že zůstane doma. Vůbec netuším, jak to zvládne - nástup do školky, je to ještě takový můj drobeček. Za půl roku se vše změní - nevím, jestli tam bude chtít chodit, jestli se nebude cítit moje holčička odstrčená.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4984
4.9.14 15:06

Tak zaprvý nevím proč anonymně, ale to je fuk.
Za druhý máš pravdu, má to své pro a proti, ale pokud máš možnost tý školky, asi bych ji využila. My tu možnost nemáme, a docela mě to mrzí, hezky by se rozmluvil a vše naučil, ale bohužel. Já bych do toho šla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
4.9.14 15:08

Já bych školku odložila na září. Když nemusíš, tak bych tam takový mrně nestrkala. Do září jí určitě nic neuteče a bude zralejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.14 15:08
@Kofolová píše:
Tak zaprvý nevím proč anonymně, ale to je fuk.
Za druhý máš pravdu, má to své pro a proti, ale pokud máš možnost tý školky, asi bych ji využila. My tu možnost nemáme, a docela mě to mrzí, hezky by se rozmluvil a vše naučil, ale bohužel. Já bych do toho šla :palec:

Těhotenství v začátcích, tak proto anonymně.
Taky moc nemluví, tak nevím, jak by to tam zvládla.

• Citovat
  • Upravit
4984
4.9.14 15:11
@Anonymní píše:
Těhotenství v začátcích, tak proto anonymně.
Taky moc nemluví, tak nevím, jak by to tam zvládla.

Oni jsou zvyklý a poradí si s ní, neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
4.9.14 15:11

Ja bych to zkusila, stahnout ze kolky ji muzes vzdycky. Kdyz se ji tm bude libit, bude rada mezi detmi, proc to nevyuzit? Kdyz se ji libit nebude, domluvis se s vedenim skolky na zari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
4.9.14 15:13

Tak dítě přihlaš a v nejhorším docházku pak ukončíš. Jestliže ti vzali dvouleté, tak tam místo nejspíš nikomu nezabíráš :nevim: tudíž bych to teď neřešila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
4.9.14 15:14

Já bych to zkusila. Kdyby to nešlo, tak ji tam dávat nebudeš. Když se jí tam bude líbit a budete to zvládat, tak to budeš mt určo jednodušší.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.9.14 15:22

Taky jsem těhotná, termín mám v březnu a malá do školky rozhodně chodit bude :andel: :palec: to že nemluví problém neni, ve školce se Ti rozmluví.. můžeš dávat jen na dopoledne ne?

• Citovat
  • Upravit
3409
4.9.14 15:27

Taky bych to zkusila :palec: já to tak mám jen klukovi byly tři a půl roku u nás bylo důležité že se ve školce rozjedl, začal zpívat a říkat básničky, do té doby vůbec. A já měla více času se věnovat jen miminu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
4.9.14 15:34

Já bych to zkusila. Jednak ti může přijít vhod víc odpočinku, až bude malá ve školce, víc času a klidu až budeš muset do poradny. Pokud by to nešlo, tak vzít ze školky jí můžeš vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
4.9.14 15:36

Já osobně si myslím, že školka pro dítko je super. :potlesk: Pokud nedělá ráno hysterické scény, tak bych tam dítko určitě dávala. Já to měla podobně s druhým miminkem, také se mělo narodit, když staršímu bylo něco přes 3 roky a můžu říct, že super. :potlesk: Chodil teda domů po obedě, spát tam nechtěl, ale tak zase proč ne? Dopoledne se tam vyblbnul, něco se naučil a byl spokojený. 8). Určitě alespoň na dopoledne bych tam dítko dala, ale to je můj názor. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
4.9.14 15:40

Já byh dala od září..
3 měsíce bych už neřešila.. U nás i když kluk měl 4, 5let, chodil do školky dva měsíce v pohodě, narodil se malý chtěl být snáma.. Myslím, že to tak tak brala i 3 letá holčička obzvlášt situace.-
S maminkou, narodí se miminko a ona jde do školky.. proto bych nedávala..Samozřejmě je to jenom názor, ale nám se narodil kluk v říjnu, kluk chodil v září a i tak viděl břiško a pak se to bral, jakože se narodil malý a on chodí do školky- jakože jsme ho tam šupli :mrgreen:..
Zkusit to můžeš, ale já si fakt myslím, že bude žárlit, že si doma s miminkem a v tu dobu ji dáváš do školky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
4.9.14 15:46

Školku bych využívala. Ať se malá zaběhne, než se miminko narodí. Také ti to pomůže, až budeš unavená před porodem. Nemoci být nemusí nijak hrozné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
4.9.14 15:56

Mladší nikdy nic z toho co donesl starší ze školky nechytil (jakože to bylo furt něco protože má nulovou slizniční imunitu) já sem chytla občas něco…začal chodit když bylo mladšímu 8 měsíců a na školku se vyloženě těšil, tento týdne si vysloveně, libuje že už je zase ve školce (má pokoj od malého velkého tyrana :lol: ) je čtvrtek a už má rýmu :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí