Tepláčky a botky pro 4letého

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1301
2.9.14 21:47

tepláčky a botky 4r

Ahoj nebudu se schovavat za anonym. Shanim pro syna telaky a boty do skolky. Boty vel. 31 nebo 32 a teplacky 128-134 pas min. 36×2 a delka 75. Kdyz budou o neco vetsi tak to nevadi. Na to abych kupovala novy nemam a co jsem obehla sekace v okoli, tak nikde nic neni. Idealne kdyby to mohl nekdo darovat. Vic snad vysvetlovat nemusim. Proste na nove obleceni nemam. Ano je tu bazar, ale priznejme si to, kdo ho opravdu poctive prochazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5724
2.9.14 21:54

Já když něco sháním, nové nebo použité, to je jedno, tak si bazar projdu. :think: Zvlášt, když bych žádala něco zadarmo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
2.9.14 21:58

Navíc to teda sháníš fakt brzy. Je celkem logický, že na začátku září je o tyhle věci největší zájem.

• Citovat
  • Upravit
1301
2.9.14 22:03

Ja to neshanim jen tet, ale uz delsi dobu. Jen sem jsem to napsala az tet.Kdyz to reknu jednoduse, nejsem tak blba abych to nechavala na posledni chvilku, kdyz mi jde kluk zitra do skolky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65284
2.9.14 22:06

Tak kdyz potrebuju neco tak projedu bazar, mimibazar a skupinky maminek z okoli na fb
A máš teda velkého kluka ---Matesovi je 5 a kousek a na svůj vek je velký ale teda takhle ne 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
2.9.14 22:08

Pardon za ot, ale můj má v 6ti letech nohu 30 a oblečení taky 128… To máš doma obra 8o ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
2.9.14 22:09

O tom kde hledam a nehledam asi nema smysl debatovat.
Jo velkej je. Jeho otec ma pres 2 metry, tak kluk je po nem.
Ja se svejma 165cm sem si pripadala jak prcek. Kluk uz je mi skoro po prsa, za chvilku se mi bude divat do oci.

Příspěvek upraven 02.09.14 v 22:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
2.9.14 22:10

Projed net, ale v tehle velikosti uz je hodne mala sance najit levne slusne bazarove obleceni. Alespon nasemu klukovj uz vydrzi dlouho a stihne ho dorvat. Natoz abys ho dostala zadarmo

Ja objednavam teplaky na mmb od wolfa, kdyz je akce, vejdu se do stovky za kus, obcas tesco.chce to hledat

• Citovat
  • Upravit
7876
2.9.14 22:12

Jinak je tu někde diskuse,,darujeme maminkám v nouzi" nebo tak něják :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65284
2.9.14 22:12

Taky na nové nemam ----asi si založím diskusi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
2.9.14 22:20

@orionk diky pohledam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
2.9.14 22:54
@Spokojení píše:
O tom kde hledam a nehledam asi nema smysl debatovat.
Jo velkej je. Jeho otec ma pres 2 metry, tak kluk je po nem.
Ja se svejma 165cm sem si pripadala jak prcek. Kluk uz je mi skoro po prsa, za chvilku se mi bude divat do oci.Příspěvek upraven 02.09.14 v 22:11

vitejte v klubu eifelu :mrgreen:…muj malej, cerstvej 4letak neri 116cm, vazi 22kg, noha 31…a plysaka v podpazi :pankac:…otec 2metrovej s padesatkou nohou, ja 180cm…no jo, co nadelame, ale potesilas me pred spanim :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
2.9.14 22:57

No co za zeptani nic nedam, tak jsem to zkusila. I tak diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
2.9.14 23:31

V KIK jsem dnes kupovala teplacky za 79,– a maji tam trika s dlouhym bez obrazku za 49,–…
pouzity teplacky v tyhle velikosti (resp. veku) jsou naprd, prakticky se nedaji sehnat bez prosoupanych kolen - vzdyt ve skolce furt lezou po koberci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
2.9.14 23:40

Boty na podzim bych klidně vzala nějaké zachovalejší bazarové, na mimibazaru se dá hledat podle velikosti i podle bydliště (když si to osobně vyzvedneš, ušetříš za poštovné), hledám tam často, co potřebuju, nabídka je tam fakt velká a dá se vyfiltrovat třeba i podle ceny. Tepláky v tomto věku nemáš téměř šanci. Našívám klidně i troje záplaty a rozpadající se zbytek nakonec dostane muž jako hadru na kolo. Dost často tepláky nezdědí ani mladší sourozenec. Ale přesto poradím, ušij si je. Je to rychlovka, nic složitého, nepotřebuješ na to žádný speciální stroj, školkové kalhoty se dají ušít z jakýchkoliv starších, když tam náhodou přidáš nějaký obrázek (nášivku, výšivku, nažehlovačku), bude ve školce za kinga:-) Jestli jsi doma, tak to vem jako příležitost zkusit se naučit něco nového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí