Tepláčky a botky pro 4letého

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
teresa20
3.9.14 16:42

@Kili22 kupodivu se to dá nosit :mrgreen: akorát musíš počítat s tím, že je to z větší části umělotina :cert: pár jsme jich měli

• Citovat
  • Upravit
19609
3.9.14 16:47
@jdukolem píše:
prosím tě, ty tepláčky v KIK jsou vevnitř hladký nebo mají takovej ten chloupek vevnitř? mě točí že všude mají ty takový jakoby vevnitř chlupatý a jen málokde ty hladký

Zlatí my máme dva druhy. Jedny ty počesaný a druhý vevnitř takový ty proplítaný, normálně bavlněný.
Už přežily kde co, ale ségra koupila a strašně jí sežmolkovaly :nevim: Je to asi várky od várky :think:
já bych se mohla vytento kupovat mna bazárku jetý tepláky za 100, ještě ke všemu s dřenýma kolínkama, když v kiku koupím levněji a nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kili22
3.9.14 16:52

A jaké velikosti mají za těch 79 Kč? Potřebovala bych 110 a 92 vypadajî pěkně? Foto asi nemáte že? :mrgreen: ať vím jestli má cenu tam jet :)

• Citovat
  • Upravit
sissi79
3.9.14 17:14

@Kili22 http://www. kik-textilien. cz/deti. html
dělala jsem tam spoustu let :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
49159
3.9.14 18:21
@Catus píše:
Zlatí my máme dva druhy. Jedny ty počesaný a druhý vevnitř takový ty proplítaný, normálně bavlněný.
Už přežily kde co, ale ségra koupila a strašně jí sežmolkovaly :nevim: Je to asi várky od várky :think:
já bych se mohla vytento kupovat mna bazárku jetý tepláky za 100, ještě ke všemu s dřenýma kolínkama, když v kiku koupím levněji a nový.

jako víš jak, jsem zásobená o to nic, ale říkala jsem si, že pomalu začnu kupovat tu o číslo větší velikost, at nejsem pak překvapená, že mám děcko nahatý.. a jak se tak rozhlížím tak všude ty počesaný a malýmu je v tom vevnitř vedro - je záhřevnej po mě tak ho chápu takže jakýkoliv typ na nepočesaný mi přijde vhod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
3.9.14 21:46

Takhle veliké oblečení ještě nemáme, ale koukala jsem na zdejší bazárek a určitě bys tam našla. Tudíž o mmb ani nemluvím, tam je toho mnohem mnohem víc.
A Prosím a Děkuji není fňukání, ale pouze dobré vychování, pro tebe asi nepřekonatelný problém :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
3.9.14 22:25

Jinak jsem jen tak ze zvědavosti nakoukla tady na bazar https://www.emimino.cz/…acky-252496/ Zabralo to asi tři minutky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
3.9.14 22:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
3.9.14 22:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
3.9.14 22:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
3.9.14 22:37

To jen pro zajímavost, zabralo mi to asi 5 minut (i s kopírováním odkazů :mrgreen: ) A vše kolem 30,– ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí