Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@jdukolem píše:
prosím tě, ty tepláčky v KIK jsou vevnitř hladký nebo mají takovej ten chloupek vevnitř? mě točí že všude mají ty takový jakoby vevnitř chlupatý a jen málokde ty hladký
Zlatí my máme dva druhy. Jedny ty počesaný a druhý vevnitř takový ty proplítaný, normálně bavlněný.
Už přežily kde co, ale ségra koupila a strašně jí sežmolkovaly
Je to asi várky od várky ![]()
já bych se mohla vytento kupovat mna bazárku jetý tepláky za 100, ještě ke všemu s dřenýma kolínkama, když v kiku koupím levněji a nový.
A jaké velikosti mají za těch 79 Kč? Potřebovala bych 110 a 92 vypadajî pěkně? Foto asi nemáte že?
ať vím jestli má cenu tam jet ![]()
@Kili22 http://www. kik-textilien. cz/deti. html
dělala jsem tam spoustu let ![]()
@Catus píše:
Zlatí my máme dva druhy. Jedny ty počesaný a druhý vevnitř takový ty proplítaný, normálně bavlněný.
Už přežily kde co, ale ségra koupila a strašně jí sežmolkovalyJe to asi várky od várky
já bych se mohla vytento kupovat mna bazárku jetý tepláky za 100, ještě ke všemu s dřenýma kolínkama, když v kiku koupím levněji a nový.
jako víš jak, jsem zásobená o to nic, ale říkala jsem si, že pomalu začnu kupovat tu o číslo větší velikost, at nejsem pak překvapená, že mám děcko nahatý.. a jak se tak rozhlížím tak všude ty počesaný a malýmu je v tom vevnitř vedro - je záhřevnej po mě tak ho chápu takže jakýkoliv typ na nepočesaný mi přijde vhod
Takhle veliké oblečení ještě nemáme, ale koukala jsem na zdejší bazárek a určitě bys tam našla. Tudíž o mmb ani nemluvím, tam je toho mnohem mnohem víc.
A Prosím a Děkuji není fňukání, ale pouze dobré vychování, pro tebe asi nepřekonatelný problém ![]()
Jinak jsem jen tak ze zvědavosti nakoukla tady na bazar https://www.emimino.cz/…acky-252496/ Zabralo to asi tři minutky ![]()
To jen pro zajímavost, zabralo mi to asi 5 minut (i s kopírováním odkazů
) A vše kolem 30,– ![]()
@Kili22 kupodivu se to dá nosit
akorát musíš počítat s tím, že je to z větší části umělotina
pár jsme jich měli