Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Kili22 Fajn prosim jsem nenapsala, to uznavam, ale jak bych to mela jinak napsat? Schovat se za anonym, nebo tady brecet ze mi kluk bude chodit do skolky nahatej, nebo ho tam radeji nepustim?? Ja to radeji napisu na rovinu jak to je. Dostala jsem dobrou radu a i to se ceni. Zatim ma kluk dvoje teplaky na doma i do skolky, tak si s tim poradim jinak. Nikoho k nicemu nenutim.
@Spokojení třeba nepsat to, že poctivě neprocházíš bazárky a místo toho si je důkladně projít a třeba bys něco našla.
Radši mlčím, nějak mi chybí pokora a slušnost tady.. Stát se může, ale tohle je spíš spoleh, dalo se jinde, dá se i mě a honem
Kamarádky nemaj?? Zkusila bych první poslední kdybych se do téhle situace dostala, ale zneužívat anonymity na emiminu a říct si s tím že jsem nehledala mi přijde vychcané, sorry.
@lucenka Ja to nepsala tak ze ja ho neprochazim poctive, ale bylo to mysleno tak, ze kdyz si tam dam inzerat, tak je minimalni sance ze si ho nekdo vsimne. Nejsem takova, ze bych tady zalozila tema a cekala kdo se nademnou slituje. Hledam na aukru, na mimibazaru, prochazim i inzeraty regionalnich novin. Proc to ale vysvetlovat. Dal uz se mym tematem nemusite zabyvat. Ja si nejak poradim. O neco jsem napsala, ale nepsala jsem to proto, abych se musela obhajovat co delam, co nedelam a jak to delam nebo nedelam. Dekuju zaa precteni a tim bych to ukoncila
Hledej na mmb, kdyz das od vsech inzerentu a dobre zvolene klicove slovo, najdes tam kde co
ja mam rada pro dceru pekne nepromokave veci dobrych znacek, na ktere nove take nemam, a minuly tyden jsem na mmb sehnala temer novou zimni bundu snoxx za 350 a kombinezu loap za 199, takze se tam fakt daji nakoupit pekne veci za zlomek ceny ![]()
Na mimibazaru seženeš tepláky za pár korun. Nevím jak dlouho vydrží, ale lepší něco než nic. Můžeš zkusit najít někoho ze svého okolí ať ušetříš na poštovném.
http://www.mimibazar.cz/…tografie.php
Edit : ten odkaz nějak nejde…Prostě si dej danou velikost, napiš tepláky a já dala max. cena 50,– a vyjela mi hromada nabídek.
@Spokojení Mohla jsi to napsat jinak. Třeba tak, že bys chtěla poprosit maminky, jestli by nevěnovaly tepláky pro syna, že na tom nejste s penězi nejlíp a kdyby se někdo našel kdo vy věnoval byla bys moc ráda. Určitě by to vyznělo lépe než tvůj úvodní příspěvěk ![]()
@Spokojení, i kdybych je měla (jako že nemám, protože mám kluka drobnějšího), Tobě bych je nedala - takhle fakt ne. Tohle žádné „neschovávám se za anonym“ nezachrání.
To i moje děti umějí požádat slušněji, když něco potřebují.
@BohunkaP No tak sis rejpnula, pomohlo to?
Pokud je pro nekoho prijemnejsi cist si tady prispevky nejake fnukny, tak prosim, ja tohle nedelam. Jestli je vam prijemny, mazat vam medicek kolem pusinek, hrat vam tady na city a zebrat, budiz, ale ja to neumim. Napsala jsem ze bude lepsi tema ukoncit, ale pokud jeste nekdo ma potrebu do me rejt, tak prosim, posluzte si.
@Spokojení Pak se nediv, že ti nikdo nic nedá. A tak jak jsem ti psala že by to mohlo vypadat, to je fňukání a žebrání? ![]()
@obrazek píše:
V KIK jsem dnes kupovala teplacky za 79,– a maji tam trika s dlouhym bez obrazku za 49,–…
pouzity teplacky v tyhle velikosti (resp. veku) jsou naprd, prakticky se nedaji sehnat bez prosoupanych kolen - vzdyt ve skolce furt lezou po koberci.
prosím tě, ty tepláčky v KIK jsou vevnitř hladký nebo mají takovej ten chloupek vevnitř? mě točí že všude mají ty takový jakoby vevnitř chlupatý a jen málokde ty hladký
Jaké jsou ty tepláky za 79kč? Dá se to nosit, vydrží to nebo je to po pár vypráních na odpis?
Jsou to ty vevnitr hladky. vojtovi jsem je kupovala uz pred rokem a jsou furt stejny. ani se nehly a necuckovati.
@Spokojení když něco chci zadarmo, tak to alespoň jinak napíšu, nějaké prosím, to asi neznáš co? Kdyby to bylo jinak napsáno, věřím že by se pár mamin našlo co by ti něco poslali.