Noční kojení - dát kaši?

Anonymní
5.9.21 07:55

Noční kojeni-dat kaši?

Zdravím. Mám 4 měsíčního syna který je stále plně kojen. Přes den kojime cca co 3h. Do 3 měsíce jsem v noci k němu vstával kolem 2 kdy poslední kojeni bylo kolem 20:00 a pak se budil až tak na 6 h ráno. Posledních 14 dní se mi začal budit už před půlnoci a pak ccapo 2 h. Neplace, začne knourat - zkouším dudlika a být u něj ale plive ho. Tak mu vždy dám prso. Chvíli pije a pak ho předám a spi dál. Není čas zkusit dát večer nějakou tu kaši? Nebo je to normalni? Co se týče zeleninových příkrmu, tak ty začneme dávat kolem 6 m rak :kytka: děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2096
5.9.21 08:00

Kojit, vydržet to. U nás kaše nepomohla, aby spal lépe. Pro některé je kaše těžká na noc. Já to období vyřešila tak, že jsem si malého dala k sobě, prso ven a malý se krmil jak potřeboval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
5.9.21 08:02

Naprosto normální, mě se dcera od 4 měsíce budila co 2 hodiny, kojila jsem i 4 X za noc. Kaše nic neřeší, tlačí v břiše, kaší nezačínej co se týká příkrmů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
5.9.21 08:04

Kaše nepomohla, má 2 roky a 3 měsíce a stále se budí tak 4× na kojení.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
5.9.21 08:11

Je to blbost, nebudi se hlady, ale kvůli utiseni, vzpominka na vecerni kasi mu v tomto nepomuze, max mu ve 4 mesicich rozhodís zažívání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.21 08:14

Myslela jsem si to. Dobre takže vydržet a kdy se vám to tak zlepšilo? Děkuji moc :*

• Citovat
  • Upravit
2096
5.9.21 08:17

U nás v roce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3714
5.9.21 08:17

Máš miminko, jeho spánek a noční potřeby jsou budou menit ještě několikrát a přijde to z čista jasna :D Koj jak on potřebuje. Máš jedno miminko a mezi tim 2h intervaly na spani, luxus!! Ted ti to přijde šílené, protože je to nové a citis se nevyspala, ale zvyknes si a zase se to zlepší, nebo i zhorší klidně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
5.9.21 08:26

Chtela jsem napsat, to co ostatni..nam navic rekla doktorka, ze na spani kase nepomuze a bude zbytecne moc pribirat…u nas se to jeste zhorsilo cca kolem 6teho m, to se dcera budila v noci s hroznym krikem, to trvalo asi 14 dni a v 9 mesici jsem prestala kojit v noci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí