Noční kojení u 7 měsíční

1993
8.7.13 12:21

Noční kojení u 7m

Ahojte maminky, potřebovala bych poradit. Vím, že na tohle téma je zde X diskusí, ale nějak jsem nenašla, co potřebuji. Malé je 7měsíců, kojím ráno a večer přez den má příkrmy(papá krásně). Denní kojení, není problém odbourat, pije UM, ale noční nevím jak odbourat. Budí se 1× za noc. Četla jsem rady dát čaj, vodu ap… ale probllém je ten, že malá mi nic a z ničeho pít nechce, tak nevím jak to noční kojení odbourat.

Děkuji moc za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25194
8.7.13 12:35

Tak 1× za noc v 7 měsícíh nevidím jako problém. Mě se malá v tomhle věku budila každé 2 hodiny… Já to tím čajem/vodou „stáhla“ na asi 2 kojení. A byla jsem spokojení. 1-2× za noc jsem kojila do 13 měsíců a neviděla v tom problém. Pro to dítě je to citová věc, počkej, jestli přes den nekojíš a v noci jen jednou, začne mizet mlíčko a za chvilku přespí noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
8.7.13 12:40

Ahojky misar, jak se dari? :mavam: Promin, taky neporadim, ja vstavam kazde 2 hodky k osmimesicnimu, takze bych sama potrebovala radu :mrgreen: Jednou v noci je muj sen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
8.7.13 12:55

@Estericka :mavam: daří se báječně, mimi zdravé a to je hlavní a jak tobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
8.7.13 12:56

@avm3 jj vím, že 1× za noc je bájo, ale potřebovala bych do konce prázdnin utnout kojení a dělá mi starost ta noc a to její pití

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
8.7.13 12:56

@misar jen tak mimochodem :) měli jsme svatbu ve stejný den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5470
8.7.13 13:04

Jejda, ja jsem dnes byla vzhuru snad 10× a to vazne neprehanim, takze jednou za noc, to je proste sen, bud rada, ono to prejde casem, do konce prazdnin je casu dost, maly ma rok a vstavam v noci standartne 5-7×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
@misar píše:
@Estericka :mavam: daří se báječně, mimi zdravé a to je hlavní a jak tobě

To je dobre. My se mame taky fajn, jen viz predesly komentar se moc nevyspim, mam trosku narocnejsi ditko :roll: Pit mi malej taky moc nechtel, zkousela jsem ruzne hrnicky, pitka savicky, i k piti ruzne caje, vodu, stavy a nechtel vubec nic :?, az ted posledni dobou do nej dostanu aspon trochu ovocne stavy, proste mu porad nabizim, ikdyz si jen tak zbrundne.
Tak preji hodne zdaru u odnaucovani, ja se hrozim az na to taky jednou pujdem 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
8.7.13 13:06

@Estericka taky do malé liju co se dá a z čeho se dá, ale zatím nic moc. No nevím kdy se to naučí. A ty máš jak staré mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
8.7.13 13:12

8 mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie