Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahojte maminky, potřebovala bych poradit. Vím, že na tohle téma je zde X diskusí, ale nějak jsem nenašla, co potřebuji. Malé je 7měsíců, kojím ráno a večer přez den má příkrmy(papá krásně). Denní kojení, není problém odbourat, pije UM, ale noční nevím jak odbourat. Budí se 1× za noc. Četla jsem rady dát čaj, vodu ap… ale probllém je ten, že malá mi nic a z ničeho pít nechce, tak nevím jak to noční kojení odbourat.
Děkuji moc za rady
Tak 1× za noc v 7 měsícíh nevidím jako problém. Mě se malá v tomhle věku budila každé 2 hodiny… Já to tím čajem/vodou „stáhla“ na asi 2 kojení. A byla jsem spokojení. 1-2× za noc jsem kojila do 13 měsíců a neviděla v tom problém. Pro to dítě je to citová věc, počkej, jestli přes den nekojíš a v noci jen jednou, začne mizet mlíčko a za chvilku přespí noc.
Ahojky misar, jak se dari?
Promin, taky neporadim, ja vstavam kazde 2 hodky k osmimesicnimu, takze bych sama potrebovala radu
Jednou v noci je muj sen ![]()
@Estericka
daří se báječně, mimi zdravé a to je hlavní a jak tobě
@avm3 jj vím, že 1× za noc je bájo, ale potřebovala bych do konce prázdnin utnout kojení a dělá mi starost ta noc a to její pití
Jejda, ja jsem dnes byla vzhuru snad 10× a to vazne neprehanim, takze jednou za noc, to je proste sen, bud rada, ono to prejde casem, do konce prazdnin je casu dost, maly ma rok a vstavam v noci standartne 5-7×
@misar píše:
@Esterickadaří se báječně, mimi zdravé a to je hlavní a jak tobě
To je dobre. My se mame taky fajn, jen viz predesly komentar se moc nevyspim, mam trosku narocnejsi ditko
Pit mi malej taky moc nechtel, zkousela jsem ruzne hrnicky, pitka savicky, i k piti ruzne caje, vodu, stavy a nechtel vubec nic
, az ted posledni dobou do nej dostanu aspon trochu ovocne stavy, proste mu porad nabizim, ikdyz si jen tak zbrundne.
Tak preji hodne zdaru u odnaucovani, ja se hrozim az na to taky jednou pujdem ![]()
@Estericka taky do malé liju co se dá a z čeho se dá, ale zatím nic moc. No nevím kdy se to naučí. A ty máš jak staré mimi