Noční můra O2 e-kasa

185
18.9.17 17:44

Noční můra O2 e-kasa

Ahoj jelikož máme veliké problémy s realizací EET (O2 e-kasa-technické závady) ráda bych se zeptala. Jak realizujete EET vy ostatní, máte někdo zkušenosti s kasou mimo správu O2? Případně jaký program pro EET by byl nejkompatibilnější pro stolní PC, případně notebook, díky moc

Nám například nejde uskutečnit tržba z bezkontaktních karet.

Samovolně se nám načítají, nebo stornují tržby aniž by někdo na prodejně fyzicky transakci zadal.
Po ukončení jedné transakce a odchodu zákazníka se nám nesmazávají data. Kolegové před každou další tržbou musí smazat již neaktuální data té předchodzí.

Díky moc za jakoukoliv radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
blabla123
18.9.17 18:45

Ahoj, my máme v práci O2 ekasu a tohle se nám tedy neděje, ale u nás nejsou možné platby kartou. Nebude to třeba pouze vadným kusem?
Nám se nikdy nic samovolně nestrornovalo ani nezůstává poslední objednávka. Občas se mi to vypne, ale nic víc.

• Citovat
  • Upravit
1302
19.9.17 08:03

To vypadá na vadny kus, ne? Řešily jste to přes podporu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
19.9.17 19:56

Tam už byl náš vedoucí prodejny několikrát osobně a já jsem na Help lince jako doma několikrát do týdne.

Teď se nám stalo, že ta irská banka Wirecard nám samovolně strhla dvojnásobnou tržbu, aniž by kolegové na prodejně podobnou transakci zadali. Zjistili jsme to náhodou když jsme konrolovali tržby e-kasy oproti portálu finanční správy, kde se nám tato tržby ukázala jako rozdíl navíc.

Asi nikdo by nechtěl přijít do obchodu, aby kasa strhla dvojnásobek toho co nakoupíš, nebo naopak být v kůži kolegů kteří jsou v tom nevinně, ale hrozí jím obvinění ze strany zákazníků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.11.17 01:46

Řešení problémů s O2 kasou

Zdravím.

My jsme tyhle problémy měli taky. Nakonec jsme si nechali od servisáků pokladen v Brně poradit a přeinstalovali nám to, snížili paušální poplatek na polovinu a vyměnili platební terminál. A nemůžeme si stěžovat. Vše jede jak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová