Noční můry v těhotenství?

127
30.8.17 04:52

Noční můry v těhotenství?

Ahoj holky, chci se zeptat jestli jste některá měla noční můry alv těhotenství? Mně se každý den zda špatný sen, zhnile ovoce a vse okolo, vrazdy, blato, silny dest, vypadavani zubu atd. Nikdy jsem to takhle nezazila, dokonce uz jdu spat i s tim, ze se mi zase bude neco zdat. Nejhorsi je vsak to, ze se z tech snu uz probouzin unavena, trva to cely tehu a ted jsem 30+1tt. Nevite cim to je? Nebo jak to resit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
149
30.8.17 07:19

Ahojky, cim to nebo co to znamena netusim. Sama sem zvedava. Ale dnes sem mela taky dost hnusny sen…uplny psycho, nekdo k nam vlezl terasou a vsechny mas zabil :think:
Jsem v 31tt a uplne mi to rozhodilo den :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kalbe
30.8.17 07:46

@Lidus27 já mam v tehotenstvi také hrozne sny, úplně horrory a třeba několik za 1 noc, bych mohla psát knihy :)

• Citovat
  • Upravit
1364
30.8.17 08:12

@Lidus27

Ahoj, mám to (měla jsem) to stejně. U prvního - celé těhu a porodem to neskončilo, bohužel to ještě vygradovalo - celé šestinedlěí se mi zádlo, že je válka, že mi sebrali dítě, manžela, nebo že mě vrah honí a bodá do mě nožem - Bolest jsem cítila šílenou, to mě vždycky vzbudio, nebo že mě nějaká ženská vypichuje oči nůžkama, nebo že mi zemřelo dítě hladem, že mě zaživa rve pes. :poblion:
Brečela jsem a bála se usnout. Bylo to šílené, bylo to den co den. Po šestinedlěí to skončilo.
Ted ve druhém těhu jsem to měla hlavně první trimestr, ted už trochu lepší.. Uvidíme, co dál. :?
Vypadávání zubů bylo taky hodně časté :( Byl to tak živý sen, že jsem se vzudila a sahala si do pusy. Vypadly mi všechny zuby. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
30.8.17 10:00

@Monik1
Právě, cloveka to uplne rozhodi a ve finale se probudi unaveny…Je to hrozny, kazdy den si rikam kdy to uz skonci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
30.8.17 10:04

@Terez001
Fakt? No ja pri prvnim tehu nemela tak strasny sny…jednou se mi jen zdalo, ze jsem porodila predcasne tucnaka a tak jsem musela byt pres mesic s tucnakem v Zoo v bazene :D Ale za to ted jsou to vylozene nocni mury…uz se mi pomalu nechce jit vecer ani spat…Koukam ze v tom nejsem jedina :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
30.8.17 13:38

@Lidus27

Bohužel..doufám, že v druhém to bude lepší, zatím se mi delší dobu nezdálo nic hrozného. Uvidíme po porodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí