Vynechání pohybu

1808
29.8.17 16:05

Vynechani pohybu

Ahoj holky dnes necítím pohyby zítra budu 18tt. Mám plasit a jet na pohotovost nebo je to v tom tt normální? Mám dnes hroznou depku a chce se mi brečet :,( ležím furt čekám na pohyby a nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1428
29.8.17 16:10

Moc se zkoumáš, přestaň to řešit a bude ti líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
29.8.17 16:16

@Gortyna No když necítím pohyby líp mi nebude :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
29.8.17 16:21
@Lady Vju píše:
Ahoj holky dnes necítím pohyby zítra budu 18tt. Mám plasit a jet na pohotovost nebo je to v tom tt normální? Mám dnes hroznou depku a chce se mi brečet :,( ležím furt čekám na pohyby a nic :(

Tak pokud Ti bude líp, tak jeď na pohotovost.Ale já jsem třeba cítila normalní pohyby až tak 20.tt,předtím jsem ty bublinky nepovažovala za pohyby, které bych měla sledovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
29.8.17 16:24

V tomto tydnu naprosto běžné. Ja jsem necítila treba tri dny, potom dva dny intenzivně ano, potom zase pár dní pauza. A to i v několikatém těhotenství :)
Prestan to resit, nebo se zblaznis. V tomto tydnu plod mimo telo matky nepřežije, ani kdyby se neco dělo, nikdo s tím nic neudela. Odpoutej se od toho, nebo si rozjedes uzkostnou poruchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
29.8.17 16:25

Sledovat se ma az po 28. týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31382
29.8.17 16:26

V 18.tt je na pravidelné pohyby ještě brzo, miminko má plno místa, labilní polohu, stačí, aby se otočilo a kopalo směrem dozadu a už ho necítíš. To až později, až vyplní celou dělohu, budeš cítit jak se protahuje, vyboulí se tu zadeček, tu hlava…ale těď je fakt ještě brzo. Zkus ho trošku pošťouchnout, dej si hořkou čokoládu nebo trochu coca coly, třeba se otočí a ozve se…ale jinak bych ještě vyčkala. Samozřejmě pokud budeš klidnější po doktorovi, tak jeď, oni tě nevyhodí…ale v tomto tt se stejně ještě mimi zachránit nedá, i kdyby se zjistilo, že se mu nedaří, monitor taky natočit nejde…takže za mě je lepší počkat, až se otočí líp.

edit: koukám, že máš dvě děti, tak už o pohybech něco víš…tím spíš bych ještě počkala a zkusila ho jen probrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
29.8.17 16:33

@Lady Vju já jsem teď 21.tt a až tento týden cítím pohyby každý den. Do teď to bylo třeba jednou za dva až tři dny a to ještě večer, když jsem si uvědomila, že jsem je už nějaký den necítila a ten večer se na pohyby soustředila a čekala. Takže já bych vyčkala. A jak píší @elanaa a @Jana206 teď se ještě mimi zachránit nedá, kdyby se něco dělo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
29.8.17 16:35

@elanaa No ja už vypila kafe trepala s břichem a nic.No ja jsem tohle tehu nějaká uzkostliva v předešlých tehu jsem nebyla neresila jsem pohyby nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
29.8.17 16:40

@Jana206 To jako fakt? Ja myslela ze jak začnou pohyby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
29.8.17 16:44

Ja citila pohyby tak 15× za celou dobu. Mala proste furt spala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
29.8.17 16:58

@Micaella22 Jako za celé tehu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
29.8.17 17:13

Co si pamatuji, tak jsem děti občas necítila několik dní. Někde jsem tenkrát četla či se dozvěděla, že je to tehdy, když přibude pl.vody a mají tam více místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
29.8.17 17:14
@Micaella22 píše:
Ja citila pohyby tak 15× za celou dobu. Mala proste furt spala

Druhé dítko jsem cítila spíše jako „vrnění“. Klasické kopance byly jen, když někdo provozoval hlasitou činnost - psací stroj, vrtačka apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
29.8.17 17:24

Taky jsem mívala pauzy, občas necítila pár dní pohyby. A to jak uprostřed těhu, tak ke konci. Zachovej klid, určitě se nic neděje.
Syn byl mega aktivní, až bolestivé kopance (pokud nebyla zrovna pauza).
Dcera byla spáč a na pohyby jsem čekala třeba týden, než znovu začala ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky