Noční pláč u 20měsíční

455
6.2.14 19:42

Noční pláč u 20měsíční

Holky, píšu o radu. Od malička jsme měli hrozné problémy se spaním, uspáváním, nočním buzením a strašlivým neutišitelným pláčem. Cca v 9měsících jsme najeli na Estvilovu metodu a opravdu to do týdne zabralo. Tak jsme měli na 10měsíců klid. Maličká krásně spinkala celou noc. Nádherně usínala a když se náhodou v noci vzbudila, tak si sama hrála a pak zase usnula. Pět dní zpátky už při zpívání uspávací písníčky začíná natahovat a drží se mě jako klíště. Vůbec jí nemůžu dostat do postýlky a uplně hystericky pláče. Chodím jí tam opět dle metody cca každých pět minut utěšovat. Až se nakonec „uřve“ a usne :-( Pravidelně se mi vzbudí mezi jednou a třetí v noci a strašně pláče. Párkrát jsem jí vzala k sobě a to hned usnula. Jenže já se nevyspím, takže jsem to musela po dvouch dnech vzdát a chodím jí tam v noci utěšovat. Ale ona srdceryvně pláče a volá mě. Vydrží to i tři hodiny v kuse. Většinou kolem páté a šesté ranní opět uřvaná usne. Zkusila jsem jí dát na dnešek v noci Ibalgin, jestli to nejsou zoubky, ale ten taky nezabral. Vůbec nevím, co si o tom mám myslet. A jsem z toho nervozní. V noci v tom hrozným řevu řve nejdřív, že chce čůrat, tak jí dám a pak řve bebíí, tak nevím, jestli jí fakt něco bolí. Nesetkali jste se s tím někdo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3406
6.2.14 19:44

Chce bejt proste stebou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
6.2.14 19:46

Ona ma svuj pokoj? tak ji dej postylku vedle tvy postele, treba se neceho boji..Ja bych ji nenechavala vyrvat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
6.2.14 19:47

Vzala bych jí do postele, mě se tam opět nastěhovala dvouleťačka.. Tři hodiny zoufale brečet, to bych ráno rovnou jela k chocholouškovi.. Zlomilo by mi to srdce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
6.2.14 19:48
@hanzbl00 píše:
Chce bejt proste stebou :nevim:

Ale spinkat jít prostě musí. A nejde, abych já každé ráno vstávala jako po týdenním mejdanu. Jsem uplně vyřízená. Tohle jsem si užila jejích prvních 9měsíců. Bylo to peklo na zemi. Bolí mě hlava, jsem vyřízená a tudíž i nervozní a to má dopad i na ní. Chodím si lehat s ní odpoledne, ale jsem pak ještě vyřízenější. Manžel jezdí na měsíc pryč a zrovna před dvěma dny odjel, takže jsem na to uplně sama :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
6.2.14 19:50
@hanzbl00 píše:
Ona ma svuj pokoj? tak ji dej postylku vedle tvy postele, treba se neceho boji..Ja bych ji nenechavala vyrvat

Je ve svém pokojíčku už od roka. Já jsem v kuchyni, kde poklízím a vyřím a mám to spojené s ložnicí, kde hraje televize. TAkže tohle to taky nevyřeší. Já se potřebuju vyspat a chci, aby se vyspinkala i ona. Nechápu, že vše bylo v pořádku a ted ze dne na den takovýhle strašlivý scény..:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
6.2.14 19:51

@rozinka7 A nemůže to být i tím, že tatínek odjel? Že je něco jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
6.2.14 19:52
@Sibyla0 píše:
Vzala bych jí do postele, mě se tam opět nastěhovala dvouleťačka.. Tři hodiny zoufale brečet, to bych ráno rovnou jela k chocholouškovi.. Zlomilo by mi to srdce.

Já už právě skoro na chocholouška. Rve mi to srdce, ale potřebuju taky nějaký čas pro sebe. Nastěhovat si jí do postele znamená, že se nevyspím vůbec. Protože má hrozně divoké spaní a cestuje pak po celé posteli. Mám velké letiště a nemám čím udělat zábrany. Zkoušela jsem polštáře, ale ty odkope :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
6.2.14 19:54
@Sibyla0 píše:
@rozinka7 A nemůže to být i tím, že tatínek odjel? Že je něco jinak?

Taky jsem nad tím přemýšlela, ale máme to tak pravidelně. Je vždy měsíc doma a měsíc v práci. Každej večer u večerníčku spolu mluví na skypu a vždycky bylo vše v pohodě. Tak půl hodiny po uložení je klid :-( Achjo, to bude zase noc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
6.2.14 19:55

My spíme na metr široký, na jedný straně zeď, na druhý já, necestuje nikam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
6.2.14 19:57
@rozinka7 píše:
Taky jsem nad tím přemýšlela, ale máme to tak pravidelně. Je vždy měsíc doma a měsíc v práci. Každej večer u večerníčku spolu mluví na skypu a vždycky bylo vše v pohodě. Tak půl hodiny po uložení je klid :-( Achjo, to bude zase noc..

No jo, ale už je větší :think: Moje malá na mě vždycky visela a to žijeme i s našima, nikdy s nima nechtěla být sama a teď naopak, když jde někam bábí, tak začne plakat, že babí není. Taky to začala dělat až kolem druhého roku. Předtím jí to bylo úplně jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
6.2.14 20:00

Ja mam dvouletaka taky nakyblovanyho v posteli a vyspime se :) Ale co to bebi, jak vola, neboli ji teda treba mocak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
6.2.14 20:01
@rozinka7 píše:
Já už právě skoro na chocholouška. Rve mi to srdce, ale potřebuju taky nějaký čas pro sebe. Nastěhovat si jí do postele znamená, že se nevyspím vůbec. Protože má hrozně divoké spaní a cestuje pak po celé posteli. Mám velké letiště a nemám čím udělat zábrany. Zkoušela jsem polštáře, ale ty odkope :-/

ja spim se synem od narozeni :mrgreen: vyspime se tak oba dobre, i s jeho tatinkem na letisti uplne v pohode..a syn se prave taky hodne vrti, tak pokud nemate postel u zdi tak si na jednu stranu pristrc postylku, ale samozrejme takhle se nauci na spolecni spani a nebude chtit do postylky uz vubec..fakt netusim co bych na tvym miste delala, ale taky bych nemela srdce na to nechat dite vyrvat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
6.2.14 20:03

A převézt tu postýlku k letišti až usne by nešlo? případně ji nechat usnout u tebe a pak přendat, to by nešlo?
takhle se taky nevyspíš, 3 hodiny k ní chodit, to by mě šlehlo, hlavně by mi vadilo, že se uřve…

Možná že čím víc se budeš snažit, aby spala sama, tím víc ty problémy se spaním budou, nevím…nebo nemůžou to být zuby, nebo nějaká jiná nepohoda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
6.2.14 20:04
@Sibyla0 píše:
My spíme na metr široký, na jedný straně zeď, na druhý já, necestuje nikam..

My máme miniložnici a máme právě postel v prostoru. Jinam to nejde kvůli tomu, že je fakt veliká..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí