Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Stejně tak nějaké vážné onemocnění, zašla bych alespoň na preventivní prohlídku a odběry.
@Anonymní píše:
Mam dlouhodoby stres…starosti s lecbou dcery…posledni dobou se mi po narocnem dni stava…ze se v noci potim, mam uplne mokre vlasy…x krat za noc mam pocit…ze musim na wc…prujem nemam…citim se slaba…jsem vekove na prahu prechodu…muze to byt stresem?
Ahoj,
ano, může to být. Každá zátěž se na člověku nějak projeví a starosti o kterých píšeš určitě velikou zátěží jsou.
Mysli i na to, že dcera potřebuje, abys byla zdravá a při síle. Neber sebe jako matku určenou k obětování se pro dceru.
Nevím samozřejmě, čím vším procházíš a procházíte, ale moc držím palce, aby vše dobře dopadlo a té zátěže ses zbavila a mohla si říct, že život umí být bezstarostný.
Může to být stresem, měla jsem problémy jako noční pocení, vnitřní třes, zimnice, nespavost - nemohla jsem dlouho usnout a spala jsem třeba jen dvě hodiny, špatně se mi dýchalo, bolest svalů, kostí…
@Anonymní píše:
Může to být stresem, měla jsem problémy jako noční pocení, vnitřní třes, zimnice, nespavost - nemohla jsem dlouho usnout a spala jsem třeba jen dvě hodiny, špatně se mi dýchalo, bolest svalů, kostí…
Mam dlouhodoby stres…starosti s lecbou dcery…posledni dobou se mi po narocnem dni stava…ze se v noci potim, mam uplne mokre vlasy…x krat za noc mam pocit…ze musim na wc…prujem nemam…citim se slaba…jsem vekove na prahu prechodu…muze to byt stresem?