Noční směna

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
15.5.23 09:03
@kve-tinka píše:
Jsem taky zdravotní sestra, když mám nemocnou dceru doma, 4 roky, prostě do 10-11h jsem fakt v útlumu, zvlášť když je zima, hnusně…dcera je na mobilu, telce, hraje si, pak jdeme třeba do obchodu aspoň, nebo něco poklidím. Po obídku chodí spát, usnu kolikrát rychleji než ona. Energii pak doháním na sladkém. :zed:

Taky jsme to tak dělávali, když byl nemocný a nechtěli jsme ho cpát babi, která se starala o nemocného dědu. Holt jsem ležela, když si mě probudil, měl maminku. Nejde to dělat dlouhodobě, ale občas to prostě jinak nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
15.5.23 09:05

Na tu dětskou skupinku se rozhodně zeptám kamarádky. Jinak děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
15.5.23 09:12

@Helennka9 chceš aby to s tebou seklo? Spát musíš, to opravdu nevyřeší kafe. Jasně, pokud by to mělo být jednou týdně, tak se asi dá, s tím, že jakmile přijde domů chlap, tak předáváš a jdeš spát. Nicméně dlouhodobě to je tak se odrovnat. Najdi si dětskou skupinu a tlač, aby se dítě dostalo do mš, ve 4 od září by snad už mělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
15.5.23 09:12

Já tedy nevím, ale snad se každý ve vztahu domluvi jak to bude fungovat s hlídáním.

Jasně, pokud manžel nemůže dlouhodobě hlídat, tak volím nějaké zařízení pro dítě.
Jako zdravotní sestra jsi už musela mít zkušenost jak Ti sedí směny, a že dlouhodobě nespal po X nočních za sebou je nereálná blbost. :nevim:

Pokud manžel nechce mít dítě ve školce a nechce/není schopný zajistit hlídání, tak buď doma.
Ale snad nikdo není tak mimo, aby si tohle nezvládl odkomunikovat a vymyslet. Promiň.

Příspěvek upraven 15.05.23 v 09:14

• Citovat
  • Upravit
27865
15.5.23 09:13
@Anonymní píše:
Ahoj,
Chtěla jsem se zeptat, jak řešíte noční v práci, protože pokaždé když přijdu, mám se ještě starat o malého - 4 roky. Je to ještě v pohodě pokud jedna noční týdně, ale pokud 2 nebo 3 už toho na mě začíná být dost. A to ještě bylo dobré, ale někdy se stává, že malému se nechce do postele, nebo neusíná a pak už je to docela náročné.

A koľko dní robíš, keď po nočnej nespíš, babička len občas, robíš i denné.. pred nástupom do prace ste sa mali s partnerom dohodnúť, ako bude strážené dieťa, keď nie je v škôlke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.23 09:15

Denních sice méně, ale ano.

• Citovat
  • Upravit
33373
15.5.23 09:15
@kocourGarfield píše:
Já tedy nevím, ale snad se každý ve vztahu domluvi jak to bude fungovat s hlídáním.Jasně, pokud manžel nemůže dlouhodobě hlídat, tak volím nějaké zařízení pro dítě.
Jako zdravotní sestra jsi už musela mít zkušenost jak Ti sedí směny, a že dlouhodobě nespal po X nočních za sebou je nereálná blbost. :nevim:

Prijde mi, ze tady je pan manzel peknej sobec. On nemuze, a ona at si to obstara jak chce. Kdyz s nim o tom mluvi, tak ji rekne ze bude lepsi, kdyz bude syn doma. Ona asi spat nemusi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
15.5.23 09:26

Temer kazdy spital ma uz dneska svou detskou skupinu pro zamestnance. Touto cestou bych to zacala tlacit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.5.23 09:30
@VitaminC píše:
Temer kazdy spital ma uz dneska svou detskou skupinu pro zamestnance. Touto cestou bych to zacala tlacit.

A berou tam děti na začátku směny nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7948
15.5.23 09:34
@Russet píše:
A berou tam děti na začátku směny nebo jak?

v nemocnici co jsem dělala byla prac. doba skupiny 5:45 až 18:15 - tedy tak aby sestra na denní mohla dát dítě do skupinky na celou směnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.5.23 09:36
@Lucka1111 píše:
v nemocnici co jsem dělala byla prac. doba skupiny 5:45 až 18:15 - tedy tak aby sestra na denní mohla dát dítě do skupinky na celou směnu.

Přijde mi to hrozně brzo, ale asi když to jinak nejde :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7948
15.5.23 09:43
@Russet píše:
Přijde mi to hrozně brzo, ale asi když to jinak nejde :,(

je to brzo a nedovedu si to představit a myslím že to takhle většina lidí nevyužila. Ale ta skupinka byla vytvořená speciálně pro nemocnici a sestřiček je všude nedostatek, takže určitá snaha vyjít jim vstříc. A někdy to fakt jinak nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.5.23 09:45
@Lucka1111 píše:
je to brzo a nedovedu si to představit a myslím že to takhle většina lidí nevyužila. Ale ta skupinka byla vytvořená speciálně pro nemocnici a sestřiček je všude nedostatek, takže určitá snaha vyjít jim vstříc. A někdy to fakt jinak nejde.

Každopádně je to aspoň vstřícný krok zaměstnavatele, když chce, aby se mu po rodičáku ženy vracely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
15.5.23 09:51

@Helennka9 máš teda můj obdiv - po nocích se učíš, děláš k tomu noční směnu, stará se o syna a k tomu budeš maturovat a chceš jít na medecínu. :potlesk: možná teď stres je z toho, kolik sis toho naložila. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
15.5.23 10:10

@Russet u nás jedna školka má od 6.00 a děti třeba dojizdejicich rodičů tam od 6.00 jsou.
Kamarádka pracující na úřadu zase děti dává dobrovolně do školky na 6.15 ( vstávají 5.40 ), aby mohla odpoledne být s nima brzo doma.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510