Noční směna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3796
15.5.23 08:38
@Anonymní píše:
S partnerem jsme se o tom bavili a on říkal, že bude lepší když bude doma.

No pro partnera určitě. Ale tebe za pár týdnů tak leda odveze záchranka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.23 08:41

A to mu mám říct?

• Citovat
  • Upravit
53190
15.5.23 08:41
@Anonymní píše:

Kluk? Proč? Myslí snad, že je pro něj lepší flákat se doma s mámou pospávající na gauči případně ploužící se jako zombie? Buď mu sežeňte aspoň nějakou dětskou skupinu nebo chůvu, nebo s tou prací prostě počkej do září, až bude chodit do školky. Hanba by mě fackovala chtít po ženě pracovat noční, když se pak nemůže vyspat a má se starat o dítě :zed: Co takhle vzít odpolední, nešlo by to? Chlap dorazí z práce a vyměníte se. Ale tuším, že to by se mu moc nelíbilo, ono spící dítě se hlídá lépe, než to bdělé :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
15.5.23 08:42
:mrgreen:

Příspěvek upraven 15.05.23 v 08:53

• Citovat
  • Upravit
33505
15.5.23 08:42
@Anonymní píše:

To je sice hezký, ale ty se potřebuješ vyspat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5916
15.5.23 08:45
@Anonymní píše:
A to mu mám říct?

Nezlob se, ale s tvých odpovědí mám pocit že ti chybí mozek.Snad se musíte domluvit jak to vyřešit, těžko po noční být vzhůru celý den. Nevím jakou v noci děláš práci a jak často v týdnu jsi na noční. Neznáme tvůj režim a jak ti partner pomáhá nebo se zapojuje do péče o dítě. Pokud chceš radu musím být konkrétnější, tvoje heslovité odpovědi jsou o ničem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
15.5.23 08:46
@Anonymní píše:
A to mu mám říct?

Ty jsi trol že jo?

• Citovat
  • Upravit
3796
15.5.23 08:48
@Anonymní píše:
A to mu mám říct?

Ale kdepak, ani náhodou🙄.
Jen mu něžně naznač, ať ti koupí víc kávy.🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.23 08:53

Tak někdy dělám i denní, ale to moc nejde, jelikož partner - si noční zvolit nemůže. Dělám zdravotní sestru. Tak někdy pomůže i babička, ale moc často to není.

• Citovat
  • Upravit
7950
15.5.23 08:58

Chápu, že zřejmě potřebuješ chodit do práce, manžel jako učitel vás asi neuživí. Ale není možné abys nespala. Jaký máš úvazek? Leda si domluvit směny tak abys měla noční třeba z pátku na sobotu, nebo ze soboty na neděli a mohla se vyspat. A nebo mít vždy po noční k dispozici babičku. Ale dlouhodobě není možné nespat. A nemá nemocnice nějakou dětskou skupinku? U nás v nemocnici v okolí nemocnice dětské skupiny mají a dokonce s takovou pracovní dobou aby i sestra na denní mohla mít dítě ve školce celých 12h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.5.23 08:58
@Anonymní píše:
Ahoj,
Chtěla jsem se zeptat, jak řešíte noční v práci, protože pokaždé když přijdu, mám se ještě starat o malého - 4 roky. Je to ještě v pohodě pokud jedna noční týdně, ale pokud 2 nebo 3 už toho na mě začíná být dost. A to ještě bylo dobré, ale někdy se stává, že malému se nechce do postele, nebo neusíná a pak už je to docela náročné.

Když synovi byly 4, chodil do školky. Když jsem přišla po noční, odvedla jsem ho tam, pokud nešel s babi. Pak jsem si šla lehnout. Žádné úlevy v práci jsem neměla. Směny si můžu přehodit, ale brát si jen denní nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
15.5.23 09:00

Jsem taky zdravotní sestra, když mám nemocnou dceru doma, 4 roky, prostě do 10-11h jsem fakt v útlumu, zvlášť když je zima, hnusně…dcera je na mobilu, telce, hraje si, pak jdeme třeba do obchodu aspoň, nebo něco poklidím. Po obídku chodí spát, usnu kolikrát rychleji než ona. Energii pak doháním na sladkém. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.5.23 09:01
@Anonymní píše:
Partner chodí ráno. Je učitel na základní škole.

Podmínka, že půjdu do práce na směny, byla taková, že někdo se postará o dítě, když já budu na noční a muž mezitím půjde už na denní. Dokud jsme to neměli pojištěné od babi, do práce jsem nemohla nastoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
15.5.23 09:01
@Anonymní píše:
Ahoj,
Chtěla jsem se zeptat, jak řešíte noční v práci, protože pokaždé když přijdu, mám se ještě starat o malého - 4 roky. Je to ještě v pohodě pokud jedna noční týdně, ale pokud 2 nebo 3 už toho na mě začíná být dost. A to ještě bylo dobré, ale někdy se stává, že malému se nechce do postele, nebo neusíná a pak už je to docela náročné.

Co si sehnat nějakou paní na hlídání? Na ta dopoledne, kdy jsi po noční a potřebuješ se aspoň trochu vyspat. Od září jde do školky, tak to bude ok, ale na ty necelé 4m by toto mohlo být řešení. Možná nějaká paní v důchodu (mohla by to mít i jako zpestření) a nebo v létě nějaká studentka jako brigádu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7950
15.5.23 09:02
@kve-tinka píše:
Jsem taky zdravotní sestra, když mám nemocnou dceru doma, taky 4 roky, tak prostě do 10-11h jsem fakt v útlumu, zvlášť když je zima, hnusně…dcera je na mobilu, telce, hraje si, pak jdeme třeba do obchodu aspoň, nebo něco poklidím. Po obídku chodí spát, usnu kolikrát rychleji než ona. Energii pak taky doháním na sladkém. :zed:

no ono v případě nemoci dítěte se to dá, to není dlouhodobě. Ale zakladatelka nemá tu školku pro dítě vůbec, takže by tohle musela dělat pravidelně - tedy dítě pravidelně u televize, mobilu a ona nevyspalá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí