Noční směna

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.5.23 08:09

Noční směna

Ahoj,
Chtěla jsem se zeptat, jak řešíte noční v práci, protože pokaždé když přijdu, mám se ještě starat o malého - 4 roky. Je to ještě v pohodě pokud jedna noční týdně, ale pokud 2 nebo 3 už toho na mě začíná být dost. A to ještě bylo dobré, ale někdy se stává, že malému se nechce do postele, nebo neusíná a pak už je to docela náročné.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tosidelassrandu
15.5.23 08:14
@Anonymní píše:
Ahoj,
Chtěla jsem se zeptat, jak řešíte noční v práci, protože pokaždé když přijdu, mám se ještě starat o malého - 4 roky. Je to ještě v pohodě pokud jedna noční týdně, ale pokud 2 nebo 3 už toho na mě začíná být dost. A to ještě bylo dobré, ale někdy se stává, že malému se nechce do postele, nebo neusíná a pak už je to docela náročné.

Proč by ses o něj měla starat? On snad nechodí do školky?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.5.23 08:16

Právě že ho ještě tenhle rok nevzali. Narodil se v březnu, takže v září mu ještě byli 3.

• Citovat
  • Upravit
5907
15.5.23 08:17

Asi jsem po ránu natvrdlá, ale dotaz jsem moc nepochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33163
15.5.23 08:18
@Anonymní píše:
Ahoj,

Dítě nechodí do školky? Nebo nechce spát před tím, než odejdeš do práce? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
15.5.23 08:19

Ten dotaz měl znamenat - jak řešíte únavu, když už kafe nezabírá.

Příspěvek upraven 15.05.23 v 08:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33163
15.5.23 08:19
@mamule42 píše:
Asi jsem po ránu natvrdlá, ale dotaz jsem moc nepochopila.

Buď v klidu, nejsi sama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
15.5.23 08:20
@Anonymní píše:
Právě že ho ještě tenhle rok nevzali. Narodil se v březnu, takže v září mu ještě byli 3.

Však dítě může jít od 3 let do školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.23 08:22

Dobře, tak děkuju. Kolikrát už si totiž říkám, že je toho na mně moc.

• Citovat
  • Upravit
35707
15.5.23 08:22
@Helennka9 píše:
Ten dotaz měl znamenat - jak řešíte únavu, když už kafe nezabírá.Příspěvek upraven 15.05.23 v 08:19

Tak spát se musí, tomu se nevyhneš :nevim: proč chodíš do práce, když nemáš pro dítě hlídání? Nebo kdo je s ním když jsi v práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
15.5.23 08:25
@Anonymní píše:
Právě že ho ještě tenhle rok nevzali. Narodil se v březnu, takže v září mu ještě byli 3.

A zkoušela jsi ty školky urgovat? Více než 4 leté dítě už by ti měli vzít, i kdyby v půlce roku. Kdo ho hlídá, když jsi v práci? Proč chodíš do práce, když pro něj nemáš školku ani hlídání? Nějak mi to celé nedává smysl.

Příspěvek upraven 15.05.23 v 08:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
15.5.23 08:26
@Anonymní píše:
Ahoj,

Nedělala bych noční, pokud bych se nemohla dopoledne vyspat. A partner chodí z práce kdy, aby to za tebe přebral alespoň odpoledne? Není u vás nějaká dětská skupina alespoň na pár hodin denně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.23 08:27

Partner chodí ráno. Je učitel na základní škole.

• Citovat
  • Upravit
35469
15.5.23 08:28

Tak to musí být na palici. Proč ho nedáváš aspoň na pár dní do soukromé šk nebo dětské skupiny aspoň dopo ať se můžeš dospat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.23 08:32

S partnerem jsme se o tom bavili a on říkal, že bude lepší když bude doma.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510