nočník
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
nočník
ahoj všem,můžu se zeptat od kdy jste začali učit děti na nočník?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já jí tam posazovala tak kolem 15měs. Naprosto ho odmítala a teď před 14dny ho prostě normálně vzala a je bez plínek-kromě kakání teda
Myslím že učení je k ničemu. Je s tím práce a zbytečně. když dospěje do nějakého věku kdy je schopný to pobrat najednou tak to přijde samo ze dne na den a je to bez problémů ahned. Takže bych jen zkoušela jestli už ten čas není a když ne tak bych zase nechala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mám syna rok a půl a nočník se mu líbí tak akorád na vození po bytě a kraviny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zkousela jsem cca od roka apul nebylo to k nicemu -nema cenu nutit aby si dite neudelalo odpor k nocniku- tak jsem ji nechala at si to srovna v hlac´vicce - obcas ji zkusila po:,–(it - nic z toho nebylo a ted je behem 5 dnu bez plin- a bez problemu. revu a premlouvani( na noc jeste plinku ma ale tak to bych zas chtela moc )
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,zkoušela jsem ji tam posazovat od doby,kdy si sama sedla,asi od sedmi měsíců,ale výsledek žádný.Poradila mi to kamarádka,která takhle naučila svoji holčičku na nočník,v roce byli bez plín i na noc!!!!
Ale u nás se to minulo účinkem.Nočník bojkotuje doteď,chodí na velký záchod,s kakáním ven na trávu…
(má 2 roky)
U dalšího dítka si to odpustím…
Holt každý je jiný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme zacali ted pred prazdninama a uz se nam dari. Plinky akorat na noc. Maly je 27 mesicu
- Citovat
- Upravit
Já jsem učila Rozárku dávat na nočník, když jsme začali s příkrmama, tedy v 6 měsících. Začala mít normální bobek a já jsem poznala, že tlačí, tak jsem jí zkusila dát na nočník a ono se vydařilo. A daří se to pořád. Myslim, že se jí tam kaká líp než do plenky. Teď zkoušim vychytávat čůrání - ráno už to zvládáme taky do nočníku. Když zvládne být úplně bez plen do roka, bude to paráda, když ne tak jí nechám běhat bez plen nebo jí budu dávat hadrové, aby měla mokro a uvědomila si, že je to nepříjemné. No a pak uvidíme. Jinak, kdyby se jí na nočníku nelíbilo, tak bych jí tam nenechávala, ale teď je pro ní příjemnější kadit do nočníku než do plen, protože, když se nevydaří a bobeček zkončí v plence, tak nadává až hrůza ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit