Nočník a kadění

Anonymní
25.4.23 11:07

nočník a kadění

Zdravím všechny,
chci se zeptat na zkušenosti během odplenkovávání. Dcera (3 roky) nemá přes den plínu (teď to bude týden), dávám ji jen na spaní odpoledne a večer. Přes den si normálně řekne, že chce čůrat a chodí na nočník. Nicméně ještě se do nočníku nevykadila. Kakání si schovává na večer/odpoledne po spinkání a vykadí se do plíny buď před tím, než ji uložím (dostane plínku a za chvíli příjde že je pokaděná), nebo po odpoledním spaní si polehává a kaká, vždycky když přijdu, tak už cítím ten smrádek nákladu v plíně. Ptala jsem se ji, ať řekne kdykoliv se jí bude chtít, ale kakat do nočníku prostě nejde. Máte někdo podobnou zkušenost? Do školky chodí jen na dopoledne a mám strach právě jí tam nechat i po obědě na spaní. díky!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
330
25.4.23 15:00

Zkusila bych jí hned po spaní posadit na nočník a nenechat polehavat… A nebo u nás dobře fungovalo prkýnko na zachod, tam měl malý větší soukromí a líbilo se mu, jak to zblunklo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.23 21:11

U nás to aktuálně probíhá stejně, takže taky budu ráda za jakékoliv nápady nebo příběhy, abych se mohla inspirovat.. Syn teda nekadí po spaní ale o plínu si přes den řekne když se mu chce kadit. Nejhorší je když to na něj příjde venku - pro jistotu s sebou jednu plínku nosím. Naposled dnes jsme to řešili v obchodním centru kdy jsem s ním šla na přebalovací místnost, plínku mu nasadila, protože to vypadalo že to jinak pustí do kalhot..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze

Step by Step