Nočník a kakání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
387
7.3.14 22:35

Tak to ja spolehlive vim, kdy chce kakat. Normalne to totiz rekne. A donese si plinku. :nevim: UZ si zacinam rikat, jestli nema nejakej blok nebo trauma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
8.3.14 00:46
@Dufka píše:
Holky, mame stejny problem. Male je 28mesicu. Rok je bez plen. A ja uz si rok rikam, ze baleni, co kupuju je posledni. Radsi to bude drzet, nez aby sla na zachod nebo na nocnik. Nezabira vubec nic. Hlavne jsem si vsimla, ze kdyz kaka do plinky, tak to dela ve stoje. Neumi zatlacit v sede nebo v drepu.

ahoj ano tak přesně to má i moje malá. Ve stoje a do plínky a v tom samém věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
8.3.14 22:15

@Lucie81 A delate s tim neco? Nebo to nechavate konovi a cekate, az na to prijde sama. Moje se nevykakala do nocniku nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
9.3.14 22:50

Ahoj spíš čekáme až se umoudří :zed:, co jiného s tím přijde mi že na to musí mít klid zkoušela jsem vše možné. Má první dcera se s nočníkem musela schovávat třeba za sedačku aby nebyla vidět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
14.10.15 07:43

Oživuji téma. Syn 2,5 roku nemá problém s čuraním, to hlásí hezky, ale kakání ne a ne na nočník. Už vidím, že se chystá, sundám gatě, chci ho dát na nočník, ale nechci si tam ani sednout, ani na záchod. Prostě to pustí do trenek…Jsem už zoufalá, protože jsme teď v režimu, že chodí na zkoušku do školku, má zvykací režim na školku a trnu, že se tam pokadí. Vážně už nevím, jak to prolomit, aby začal chodit na nočník, když se mu chce kakat. Prosím poraďte. Zkoušela jsem plácnout po dupce, domlouvání, prostě nic nefunguje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
14.10.15 07:56
@Štrumfeta píše:
Oživuji téma. Syn 2,5 roku nemá problém s čuraním, to hlásí hezky, ale kakání ne a ne na nočník. Už vidím, že se chystá, sundám gatě, chci ho dát na nočník, ale nechci si tam ani sednout, ani na záchod. Prostě to pustí do trenek…Jsem už zoufalá, protože jsme teď v režimu, že chodí na zkoušku do školku, má zvykací režim na školku a trnu, že se tam pokadí. Vážně už nevím, jak to prolomit, aby začal chodit na nočník, když se mu chce kakat. Prosím poraďte. Zkoušela jsem plácnout po dupce, domlouvání, prostě nic nefunguje…

Myslim si, ze placanim se to nevyresi. Mam zkusenost se starsi dcerkou, curala do nocniku jeste pred 2rokem, ale kakani zasadne si nechavala na odpoledni spanek s plinkou nebo proste az vecer nez sla spat take do pliny. Jednou stala u me a stahla si kalhoty, ze chce kakat tak rikam, at jde na zachod a samozrejme radsi stoji a pokadi se na koberec. Preslo to az kolem 3roku. Ted s mladsi jsem zas byla nervozni, ze byla celkove dlouho na plinach, ale ve 2 letech a 3 mesicich jsme odplenkovali komplet i na noc a mala nikdy nic nezadrzovala a kakala od zacatku do nocniku. Je fakt, ze jsem koupila nocnik ve kterem neni zkroucena, ale pekne sedi jak na stolicce, ona mi totiz nechtela do klasickych ani curat, bylo ji to neprijemne. Za par tydnu uz jsme nocnik odbourali a chodi na redukci na wc. Podle me jsem u starsi udelala chybu, ze jsem dlouho nechavala ty pleny na spanek, mozna by to nebyl problem kdyby byla komplet odplenkovana a nebo take potrebovala cas se to naucit a v tom dozrat. nevim, to uz se nedozvim, ale kazdopadne vim, ze po zlem ani dobrem jsem s ni nehla…chce to cas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8152
14.10.15 08:30

A zkouseli jste mu to ukazat? :lol: Nas ma ted obdobi, ze se rad opici a dela veci co vidi okolo. Takhle se ted naucil curat na nocnik. Videl tatinka na WC. Akorat, ze cura (i kaka) ve stoje… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze

Step by Step