Nočník a plínka?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
nočník a plínka ?
Ahoj maminky začala jsem malého vysazovat na nočník - ( zvládá někdy musím zabavit, ale vydrží tam a většinou se vyčura ) kakání ne většinou má hned ráno v plínce a pak několikrát přez den ![]()
po vysazení mu vždy dám plínku a pak zase vysadím. neříká si vubec že by chtěl ( moc nemluví ) no a mě by zajímalo zda dávat normálně plínku a zkoušet nočník a nebo napak nechat třeba slipy a punčochy nebo tepláky a převlíkat. máme doma chladno a nemuže být hambatej ještě pořád víc leze než chodí a podlaha je ledová.
děkuji za radu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
urcite je lepsi nechat v teplackach aby si vubec uvedomil ze vlastne cura, deti kdyz maji plenku,tak pry vubec netusi ze curaji,protoze jsou v suchu. A kolik ma maly mesicu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U starší jsem sebrala plínky ve chvíli, kdy měla méně než 2 nehody (počurané plenky) za den a říkala si sama. Dřív jsem jen nočník nabízela a jinak měla plenku. Neměli jsme tolik tepláčků. ![]()
Mladší bezplenkuje.
Ale plenky normálně má, i když hlásí, jsme na 3-5/den (teď má bojkot, asi zuby..
)
Doplním, že látkujeme, mokro tedy cítí v každém případě. ![]()
Příspěvek upraven 17.09.11 v 22:08
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zítra 14m, taky mi právě přišlo, že když má plínku tak mu to bude fuk, ale zase jsem nevěděla zda ho něchat v punčocháčích bez pleny jo kdyby bylo léto tak je to jednodušší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Počkala bych, až začne hlásit. Nemusí nutně slovně, synovec si prostě přinesl nočník.
Jinak bych nabízela, vysazovala, pokud má zájem. Ono prát každý den tepláčky je na nervy, pak hrozí, že ti „rupnou nervy“ a je zaděláno na bojkot nočníčku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukám, že Ondráškovi je 13.měsíců, takže bych plenky určitě nechala spíš ho pomalu zvykala na nočníček. My od dvou měsíců bezplenkujeme, ale čůrá stále dost často a zatím si ani neříká (bude mu 9měsíců), takže to bych taky měla velikou spotřebu prádla
I když jsou dny, kdy se daří hezky vychytávat a momentálně taky procházíme prvním obdobím vzdoru a moc se mu na nočníček nechce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tweetydee píše:
Koukám, že Ondráškovi je 13.měsíců, takže bych plenky určitě nechala spíš ho pomalu zvykala na nočníček. My od dvou měsíců bezplenkujeme, ale čůrá stále dost často a zatím si ani neříká (bude mu 9měsíců), takže to bych taky měla velikou spotřebu prádlaI když jsou dny, kdy se daří hezky vychytávat a momentálně taky procházíme prvním obdobím vzdoru a moc se mu na nočníček nechce
Áá, další bojkotující bezplínkáč. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no ta látková to je docela dobrá alternativa
začne si to uvědomovat, plen (čtvercových) mám víc než punčocháču a nemusí se tolik převlékat to totiž uplně nesnáší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
marieondatra píše:
zítra 14m, taky mi právě přišlo, že když má plínku tak mu to bude fuk, ale zase jsem nevěděla zda ho něchat v punčocháčích bez pleny jo kdyby bylo léto tak je to jednodušší
Myslím, že je na to ještě malý, ale jestli to chceš vyzkoušet, tak holt dát slipečky a tepláčky a prát, prát a prát
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
marieondatra píše:
no ta látková to je docela dobrá alternativazačne si to uvědomovat, plen (čtvercových) mám víc než punčocháču a nemusí se tolik převlékat to totiž uplně nesnáší
Tak si kup nějaké svrchní kalhotky - natahovací třeba tyto:
http://www.plienka.sk/…uct_info.php?…
nebo vlněné (ale ty je potřeba nalanolinovat) tyto:
http://bundles.bundles.cz/…otky-prouzek
Pokud máš čtvercovky, máš vystaráno. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- bodlinka - píše:tweetydee píše:Áá, další bojkotující bezplínkáč.
Koukám, že Ondráškovi je 13.měsíců, takže bych plenky určitě nechala spíš ho pomalu zvykala na nočníček. My od dvou měsíců bezplenkujeme, ale čůrá stále dost často a zatím si ani neříká (bude mu 9měsíců), takže to bych taky měla velikou spotřebu prádlaI když jsou dny, kdy se daří hezky vychytávat a momentálně taky procházíme prvním obdobím vzdoru a moc se mu na nočníček nechce
je zajímavý, že na naší diskuzi nás je takhle víc a teď si tím obdobím prochází téměř všechny
Kdyby si měla nějaký fígle, tak klidně písni - myslím, že by se hodily i zakladatelce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo hoď jeden čtverec do jednorázovky a máš to. Nejlevnější varianta a bude ti to tu plenku držet a neprovlhne Ti to na tepláčky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tweetydee píše:- bodlinka - píše:je zajímavý, že na naší diskuzi nás je takhle víc a teď si tím obdobím prochází téměř všechnytweetydee píše:Áá, další bojkotující bezplínkáč.
Kdyby si měla nějaký fígle, tak klidně písni - myslím, že by se hodily i zakladatelce
Jo, to kdybych věděla..
Nejdelší bojkot byl skoro 14 dní (začal chodit), to se i pokakával (což nedělal od 8 týdnů..) a nehlásil ani že je počuraný (normálně mokrou plenku nesnese a vyžaduje výměnu). Prala jsem skoro denně.
![]()
Nevím, myslím, že je to náhoda, ale bojkot přestal ve chvíli, kdy jsem ho začala „chválit“ i když měl nehodu. Prostě jsem mu řekla, že je šikovný (on si k tomu tleská
) a že se to stává a příště to bude lepší. Prostě jsem se přestala tvářit „kysele“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ještě by mě zajímalo jak to si vnímá dítě když na noc bude mít normální jednorázovku, přez den bude bez nebo s látkovkou a na cesty mu dám zase jednorázovku, to je asi špatně co ? bude v tom mít bordel nebo to pobere jeho mozeček
??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit