Nočník a plínka?

2183
17.9.11 21:49

nočník a plínka ?

Ahoj maminky začala jsem malého vysazovat na nočník - ( zvládá někdy musím zabavit, ale vydrží tam a většinou se vyčura ) kakání ne většinou má hned ráno v plínce a pak několikrát přez den :)
po vysazení mu vždy dám plínku a pak zase vysadím. neříká si vubec že by chtěl ( moc nemluví ) no a mě by zajímalo zda dávat normálně plínku a zkoušet nočník a nebo napak nechat třeba slipy a punčochy nebo tepláky a převlíkat. máme doma chladno a nemuže být hambatej ještě pořád víc leze než chodí a podlaha je ledová.
děkuji za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
525
17.9.11 22:02

urcite je lepsi nechat v teplackach aby si vubec uvedomil ze vlastne cura, deti kdyz maji plenku,tak pry vubec netusi ze curaji,protoze jsou v suchu. A kolik ma maly mesicu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
17.9.11 22:06

U starší jsem sebrala plínky ve chvíli, kdy měla méně než 2 nehody (počurané plenky) za den a říkala si sama. Dřív jsem jen nočník nabízela a jinak měla plenku. Neměli jsme tolik tepláčků. :oops:
Mladší bezplenkuje. :mrgreen: Ale plenky normálně má, i když hlásí, jsme na 3-5/den (teď má bojkot, asi zuby.. :zed: )

Doplním, že látkujeme, mokro tedy cítí v každém případě. :wink:

Příspěvek upraven 17.09.11 v 22:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
17.9.11 22:08

zítra 14m, taky mi právě přišlo, že když má plínku tak mu to bude fuk, ale zase jsem nevěděla zda ho něchat v punčocháčích bez pleny jo kdyby bylo léto tak je to jednodušší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
17.9.11 22:10

Počkala bych, až začne hlásit. Nemusí nutně slovně, synovec si prostě přinesl nočník. 8-) Jinak bych nabízela, vysazovala, pokud má zájem. Ono prát každý den tepláčky je na nervy, pak hrozí, že ti „rupnou nervy“ a je zaděláno na bojkot nočníčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
17.9.11 22:10

Koukám, že Ondráškovi je 13.měsíců, takže bych plenky určitě nechala spíš ho pomalu zvykala na nočníček. My od dvou měsíců bezplenkujeme, ale čůrá stále dost často a zatím si ani neříká (bude mu 9měsíců), takže to bych taky měla velikou spotřebu prádla :lol: I když jsou dny, kdy se daří hezky vychytávat a momentálně taky procházíme prvním obdobím vzdoru a moc se mu na nočníček nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
17.9.11 22:11

Nebo mu strč látkovou, ať si spojuje čůrání = mokro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
17.9.11 22:14
tweetydee píše:
Koukám, že Ondráškovi je 13.měsíců, takže bych plenky určitě nechala spíš ho pomalu zvykala na nočníček. My od dvou měsíců bezplenkujeme, ale čůrá stále dost často a zatím si ani neříká (bude mu 9měsíců), takže to bych taky měla velikou spotřebu prádla :lol: I když jsou dny, kdy se daří hezky vychytávat a momentálně taky procházíme prvním obdobím vzdoru a moc se mu na nočníček nechce

Áá, další bojkotující bezplínkáč. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
17.9.11 22:16

no ta látková to je docela dobrá alternativa :) začne si to uvědomovat, plen (čtvercových) mám víc než punčocháču a nemusí se tolik převlékat to totiž uplně nesnáší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
17.9.11 22:18
marieondatra píše:
zítra 14m, taky mi právě přišlo, že když má plínku tak mu to bude fuk, ale zase jsem nevěděla zda ho něchat v punčocháčích bez pleny jo kdyby bylo léto tak je to jednodušší :)

Myslím, že je na to ještě malý, ale jestli to chceš vyzkoušet, tak holt dát slipečky a tepláčky a prát, prát a prát 8-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
17.9.11 22:22
marieondatra píše:
no ta látková to je docela dobrá alternativa :) začne si to uvědomovat, plen (čtvercových) mám víc než punčocháču a nemusí se tolik převlékat to totiž uplně nesnáší :)

Tak si kup nějaké svrchní kalhotky - natahovací třeba tyto:
http://www.plienka.sk/…uct_info.php?…
nebo vlněné (ale ty je potřeba nalanolinovat) tyto:
 http://bundles.bundles.cz/…otky-prouzek

Pokud máš čtvercovky, máš vystaráno. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
17.9.11 22:23
- bodlinka - píše:
tweetydee píše:
Koukám, že Ondráškovi je 13.měsíců, takže bych plenky určitě nechala spíš ho pomalu zvykala na nočníček. My od dvou měsíců bezplenkujeme, ale čůrá stále dost často a zatím si ani neříká (bude mu 9měsíců), takže to bych taky měla velikou spotřebu prádla :lol: I když jsou dny, kdy se daří hezky vychytávat a momentálně taky procházíme prvním obdobím vzdoru a moc se mu na nočníček nechce

je zajímavý, že na naší diskuzi nás je takhle víc a teď si tím obdobím prochází téměř všechny :lol: Kdyby si měla nějaký fígle, tak klidně písni - myslím, že by se hodily i zakladatelce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
17.9.11 22:24

Nebo hoď jeden čtverec do jednorázovky a máš to. Nejlevnější varianta a bude ti to tu plenku držet a neprovlhne Ti to na tepláčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
17.9.11 22:28
tweetydee píše:
- bodlinka - píše:
tweetydee píše:
je zajímavý, že na naší diskuzi nás je takhle víc a teď si tím obdobím prochází téměř všechny :lol: Kdyby si měla nějaký fígle, tak klidně písni - myslím, že by se hodily i zakladatelce

Jo, to kdybych věděla.. :wink: Nejdelší bojkot byl skoro 14 dní (začal chodit), to se i pokakával (což nedělal od 8 týdnů..) a nehlásil ani že je počuraný (normálně mokrou plenku nesnese a vyžaduje výměnu). Prala jsem skoro denně. :zed: :pocitac:
Nevím, myslím, že je to náhoda, ale bojkot přestal ve chvíli, kdy jsem ho začala „chválit“ i když měl nehodu. Prostě jsem mu řekla, že je šikovný (on si k tomu tleská :mrgreen: ) a že se to stává a příště to bude lepší. Prostě jsem se přestala tvářit „kysele“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
17.9.11 22:35

ještě by mě zajímalo jak to si vnímá dítě když na noc bude mít normální jednorázovku, přez den bude bez nebo s látkovkou a na cesty mu dám zase jednorázovku, to je asi špatně co ? bude v tom mít bordel nebo to pobere jeho mozeček :) ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze